Saçma Sapan Bir Mesele

üretmiyorsun sadece tuketiyorsun.Evde ki fazla evde kalsın.Senin ailen bana ne yaptı da benim kazancimla onlara biseyler yapıyorsun
Ne kadar üzücü bir cümle :KK43: yani eşimden duyabileceğim en sarsıcı cümle bu olurdu herhalde. Yapı itibariyle ölene kadar unutamazdım :KK43:
Belli ki eşiniz dan diye, düşünmeden konuşan bir tip. Konuyu dallandırıp budaklandırmayın ki daha ağır cümleler işitmeyin, derin yara açar.
Hiç unutmam burda bir konu vardı "sen yiyeceksin diye eve ekmek alasım gelmiyor" demişti bir üyenin eşi, ben okurken kahrolmuştum.
En kısa zamanda iş bulmanız dileğiyle.

Ne kadar üzücü bir cümle :KK43: yani eşimden duyabileceğim en sarsıcı cümle bu olurdu herhalde. Yapı itibariyle ölene kadar unutamazdım :KK43:
Belli ki eşiniz dan diye, düşünmeden konuşan bir tip. Konuyu dallandırıp budaklandırmayın ki daha ağır cümleler işitmeyin, derin yara açar.
Hiç unutmam burda bir konu vardı "sen yiyeceksin diye eve ekmek alasım gelmiyor" demişti bir üyenin eşi, ben okurken kahrolmuştum.

Inşallah çok teşekkür ederim.

Çüşş oha. Ne cimri bir koca. Ne varmış iki yorgan vermişsen annene!

Bana kocam dese ki hep tüketiyorsun uretmiyorsun, evlenmeseydin o zaman derim. Bu kadar basit!..

Aynen yaaa. O ne biçim kocaydi. Sen yiyeceksin diye ekmek almak istemiyorum. Pess valla. Zamanla koca milleti de değişti. Yuhhh diyorum artık.

X