- 6 Haziran 2018
- 65
- 37
- Konu Sahibi Kaymaklikunefe
Sizden gizlediği bi maddi sıkıntısı olabilir mii
Yok yok çok şükür işi gücü yerinde zaten kendi işini yapıyor. Hatta en iyi dönemini geçiriyor iş yerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden gizlediği bi maddi sıkıntısı olabilir mii
Yok yok çok şükür işi gücü yerinde zaten kendi işini yapıyor. Hatta en iyi dönemini geçiriyor iş yerinde
Ne kadar üzücü bir cümle yani eşimden duyabileceğim en sarsıcı cümle bu olurdu herhalde. Yapı itibariyle ölene kadar unutamazdımüretmiyorsun sadece tuketiyorsun.Evde ki fazla evde kalsın.Senin ailen bana ne yaptı da benim kazancimla onlara biseyler yapıyorsun
Ne kadar üzücü bir cümle yani eşimden duyabileceğim en sarsıcı cümle bu olurdu herhalde. Yapı itibariyle ölene kadar unutamazdım
Belli ki eşiniz dan diye, düşünmeden konuşan bir tip. Konuyu dallandırıp budaklandırmayın ki daha ağır cümleler işitmeyin, derin yara açar.
Hiç unutmam burda bir konu vardı "sen yiyeceksin diye eve ekmek alasım gelmiyor" demişti bir üyenin eşi, ben okurken kahrolmuştum.
En kısa zamanda iş bulmanız dileğiyle.
Aynen yaaa. O ne biçim kocaydi. Sen yiyeceksin diye ekmek almak istemiyorum. Pess valla. Zamanla koca milleti de değişti. Yuhhh diyorum artık.Ne kadar üzücü bir cümle yani eşimden duyabileceğim en sarsıcı cümle bu olurdu herhalde. Yapı itibariyle ölene kadar unutamazdım
Belli ki eşiniz dan diye, düşünmeden konuşan bir tip. Konuyu dallandırıp budaklandırmayın ki daha ağır cümleler işitmeyin, derin yara açar.
Hiç unutmam burda bir konu vardı "sen yiyeceksin diye eve ekmek alasım gelmiyor" demişti bir üyenin eşi, ben okurken kahrolmuştum.
En kısa zamanda iş bulmanız dileğiyle.