Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarrrrr

Komple mi böyle?Benim sadece iç kısımlar.Aslında diğer yerleri ipek gibidir.Bakımını hiç aksatmam
benim de uçları ama taramaktan dolayı falan değil.benimkilerin de normalde bi problemi yok ama bırak fönü güneşte uzun süre kaldığımda bile canlılıklarını kaybediyolar.1 hafta içerisinde düzeldikleri için de problem etmedim hiç

Aslında ilginç olarak benimde nadir de olsa tiftik olmadığı günler olur.Ama beni görmeniz lazım saçlarım kuruyana kadar şekilden şekile girerim sırf düzgün kurusun çabaları bunlar hep

dove kırık uçlar için bakım kürü kırıkları % 80 onarıyor kullananlar memnun bende şampuanını ve kremini aldım sadece şampuanı krem etkisi yarattı

Şampuan da en önemli etken aslında.En doğalını mı kullanmak lazım yoksa en pahalısı en iyisi olur kafasıyla en pahalı markaları mı kullanmak lazım sizce?

Şampuan da en önemli etken aslında.En doğalını mı kullanmak lazım yoksa en pahalısı en iyisi olur kafasıyla en pahalı markaları mı kullanmak lazım sizce?
Valla ben bitkisel olanlarınıda denedim saçım çok sertleşti taranmaz hale geldi tararken yonuluyordu dedim bu ne saçım salıklı olacağı yerde tararken koparıyorum resmen sonra tekrar geri döndüm dove kullanıyorum şimdi memnunum kendimce

Ya çok şey istiyorum biliyorum ama şöyle mucize birşey istiyorum mesela dünyanın en iyi şampuanını bilmek ve onu almak istiyorum saçım mis koksun istiyorum parlak dursun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…