- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi Younggirl3778
Gelir gelir. Çabuk bitiyor meret.Aaa ama kalmamış ki maske
uzamasını istiyosan sampuanına dogum kontrol hapı ekle fena uzatıyoo :))))))Onu ben uzatması için yapmıştım turp suyu da çok iyi geliyor mesela ama yurtta olduğum için yapamıyorum
Artık istemiyorum çünkü belime geliyor saçlarım daha uzununu da sevmem bu boy benim boyumuzamasını istiyosan sampuanına dogum kontrol hapı ekle fena uzatıyoo :))))))
Komple mi böyle?Benim sadece iç kısımlar.Aslında diğer yerleri ipek gibidir.Bakımını hiç aksatmambenim saçlarımda böylesanırım ince telli olduğu için fön vs den kolay etkileniyor
Bekleyeceğim artık.Başka önerdiğin birşey var mi o siteden?Gelir gelir. Çabuk bitiyor meret.
Bekleyeceğim artık.Başka önerdiğin birşey var mi o siteden?
benim de uçları ama taramaktan dolayı falan değil.benimkilerin de normalde bi problemi yok ama bırak fönü güneşte uzun süre kaldığımda bile canlılıklarını kaybediyolar.1 hafta içerisinde düzeldikleri için de problem etmedim hiçKomple mi böyle?Benim sadece iç kısımlar.Aslında diğer yerleri ipek gibidir.Bakımını hiç aksatmam
Aslında ilginç olarak benimde nadir de olsa tiftik olmadığı günler olur.Ama beni görmeniz lazım saçlarım kuruyana kadar şekilden şekile girerim sırf düzgün kurusun çabaları bunlar hepbenim de uçları ama taramaktan dolayı falan değil.benimkilerin de normalde bi problemi yok ama bırak fönü güneşte uzun süre kaldığımda bile canlılıklarını kaybediyolar.1 hafta içerisinde düzeldikleri için de problem etmedim hiç
Katı parfüm mü o da neymişBen şampuan kullanmıyorum artık ama sülfatsız şampuanları ve bitkisel yağları çok iyi. Bir de eskiden katı parfümleri vardı ama üretmiyorlar artık sanırım. Denk gelirse kap.
Böyle krem gibi boynuna bileğine falan sürüyorsun misss gibi kokuyor. Ve acayip kalıcı.Katı parfüm mü o da neymiş
Öleceğim cahillikten öleceğimBöyle krem gibi boynuna bileğine falan sürüyorsun misss gibi kokuyor. Ve acayip kalıcı.
Yazın bir dene bence denk gelirsen...Öleceğim cahillikten öleceğimneyse ki ben parfümümden vazgeçmemmm
Valla ben bitkisel olanlarınıda denedim saçım çok sertleşti taranmaz hale geldi tararken yonuluyordu dedim bu ne saçım salıklı olacağı yerde tararken koparıyorum resmen sonra tekrar geri döndüm dove kullanıyorum şimdi memnunum kendimceŞampuan da en önemli etken aslında.En doğalını mı kullanmak lazım yoksa en pahalısı en iyisi olur kafasıyla en pahalı markaları mı kullanmak lazım sizce?
loreal mucizevi yag kesınlıkle her derde deva :)
Ya çok şey istiyorum biliyorum ama şöyle mucize birşey istiyorum mesela dünyanın en iyi şampuanını bilmek ve onu almak istiyorum saçım mis koksun istiyorum parlak dursun istiyorumValla ben bitkisel olanlarınıda denedim saçım çok sertleşti taranmaz hale geldi tararken yonuluyordu dedim bu ne saçım salıklı olacağı yerde tararken koparıyorum resmen sonra tekrar geri döndüm dove kullanıyorum şimdi memnunum kendimce
Benimde şampuanımı değiştirmem lazım, bu şampuanı denemek istiyorum ama aklıma takılıyor, sizde saçlarda ağırlık-basıklık yaptımı?dove kırık uçlar için Eki Görüntüle 1531731 bakım kürü kırıkları % 80 onarıyor kullananlar memnun bende şampuanını ve kremini aldım sadece şampuanı krem etkisi yarattı
Bende değiştirmek istiyorum ama çok iyi birşey olsun istiyorumBenimde şampuanımı değiştirmem lazım, bu şampuanı denemek istiyorum ama aklıma takılıyor, sizde saçlarda ağırlık-basıklık yaptımı?