Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarrrrr

Younggirl3778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
202
40
28
merhaba :) şimdi buna dert dersem ayıp olur gibime geliyor benimkisi bir sorun.Saçlarımın iç Kısımları tiftik tiftik.Düzenli kestiririm öyle çok fazla kırık da yok.Ama dediğim gibi ıslakken bile tiftik tiftik duruyor ama sadece iç kısımları.Resim de yükleyeceğim bakarsanız pek belli olmamış ama...Bana önerebileceğiniz saç kremi,maskesi falan var mıdır?

Eklentiler

• image.jpg
    175,4 KB · Görüntüleme: 202
Bu bana da oluyor kendi halinde kurumaya bıraktığımda :) çözümü var moymış ben de bakayım cevaplara

Saçın nemini kaybetmiş gibi görünüyor. Uzun süreli çözüm için haftada bir doa kozmetik keratin maskesini, kısa vadeli çözüm için loreal mucizevi yağ öneriyorum.

Saçın nemini kaybetmiş gibi görünüyor. Uzun süreli çözüm için haftada bir doa kozmetik keratin maskesini, kısa vadeli çözüm için loreal mucizevi yağ öneriyorum.
Aa sephoraa özlemişim seni Mucizevi yağ işe yaramıyor.Normalde hiç saç kremi kullanmam ondan olabilir mi acaba

Aa sephoraa özlemişim seni Mucizevi yağ işe yaramıyor.Normalde hiç saç kremi kullanmam ondan olabilir mi acaba

Yazmıyorsun artık bana, özlersin tabi

Saçına uyguladığın her işlem saçının nemini alıyor aslında. Şampuanların içindeki sülfat, silikon, kurutma makinasının ısısı, saç düzleştirici, jöle, sprey vs. hep nemini kaybetmesine sebep oluyor. Keratin maskesini dene. 2-3 haftada farkı göreceksin. Mucizevi yağ anlık çözüm sağlar, beslemez saçını zaten. Bir nevi şekillendirici o da.

Bir kerede sen yazsaydın ya
Şu saydıklarından bi şampuanı kullanıyorum gerekmedikçe diğerlerini hiç kullanmam.Keratin maskesini araştıracağım

Baktım da çok basit geldi bana
Bakma öyle göründüğüne. Benim şimdiye dek kullandığım en iyi saç maskesi. Doa kozmetik'in duruşu bu zaten canım. Basit ambalajlar, doğal içerik ve uygun fiyat. Adamların vizyonu bu yani. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum ürünlerini. Burdaki doa kozmetik konusuna bakarsan ne kadar çok memnun kalan olduğunu göreceksin.

Okudum okudum okudukça ağzım açık kaldı helal olsun valla bedava ürün göndermek falan.Cidden yorumlar çok iyi

Aaa ama kalmamış ki maske

benimde saclarım aynen böyle aslında yaglı bi saca sahip olmama ragmen fön cektiğimde ucları hatta tepe kısımları kurumus gibi duruyodu. sampuanımın içine 2 tane bepanten ampul kırdım saclarımı cok yumusattı istersen deneyebilirsin

Onu ben uzatması için yapmıştım turp suyu da çok iyi geliyor mesela ama yurtta olduğum için yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…