- 29 Aralık 2014
- 202
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi Younggirl3778
İnan işe yaramadı mis gibi kokuyor ama ona faydası yokloreal mucizevi yag kesınlıkle her derde deva :)
Tamam bir bakayım teşekkürlerhttp://www.hepsinidenedim.com/tag/down-under-naturals-argan-yagi-sac-bakim-serumu/ bu argan serisini dene canım,çokkk memnun kalacaksın. Linki rastgele atıyorum ürünleri görmen için. Ben kullanıyorummm
Tamam bir bakayım teşekkürler
Bilindik bi marka mı ki buhttp://www.hepsinidenedim.com/tag/down-under-naturals-argan-yagi-sac-bakim-serumu/ bu argan serisini dene canım,çokkk memnun kalacaksın. Linki rastgele atıyorum ürünleri görmen için. Ben kullanıyorummm
Aa sephoraa özlemişim seniSaçın nemini kaybetmiş gibi görünüyor. Uzun süreli çözüm için haftada bir doa kozmetik keratin maskesini, kısa vadeli çözüm için loreal mucizevi yağ öneriyorum.
Ben geçen yıl tanıştım :) şu anda en favori ürünler arasında argan serumu özellikle... Eczaneden alıyorum ben ki benim saçlarımda seninki gibiydi öncedenBilindik bi marka mı ki bu
Aa sephoraa özlemişim seniMucizevi yağ işe yaramıyor.Normalde hiç saç kremi kullanmam ondan olabilir mi acaba
Bir kerede sen yazsaydın yaYazmıyorsun artık bana, özlersin tabi
Saçına uyguladığın her işlem saçının nemini alıyor aslında. Şampuanların içindeki sülfat, silikon, kurutma makinasının ısısı, saç düzleştirici, jöle, sprey vs. hep nemini kaybetmesine sebep oluyor. Keratin maskesini dene. 2-3 haftada farkı göreceksin. Mucizevi yağ anlık çözüm sağlar, beslemez saçını zaten. Bir nevi şekillendirici o da.
Bir kerede sen yazsaydın ya
Şu saydıklarından bi şampuanı kullanıyorum gerekmedikçe diğerlerini hiç kullanmam.Keratin maskesini araştıracağım
Baktım da çok basit geldi banaDoa kozmetik'in keratin maskesi olacak ama. Başka marka alma, bir işe yaramıyor. Burda araştır bak çok kullanan var.
Bakma öyle göründüğüne. Benim şimdiye dek kullandığım en iyi saç maskesi. Doa kozmetik'in duruşu bu zaten canım. Basit ambalajlar, doğal içerik ve uygun fiyat. Adamların vizyonu bu yani. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum ürünlerini. Burdaki doa kozmetik konusuna bakarsan ne kadar çok memnun kalan olduğunu göreceksin.Baktım da çok basit geldi bana
Okudum okudum okudukça ağzım açık kaldı helal olsun valla bedava ürün göndermek falan.Cidden yorumlar çok iyiBakma öyle göründüğüne. Benim şimdiye dek kullandığım en iyi saç maskesi. Doa kozmetik'in duruşu bu zaten canım. Basit ambalajlar, doğal içerik ve uygun fiyat. Adamların vizyonu bu yani. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum ürünlerini. Burdaki doa kozmetik konusuna bakarsan ne kadar çok memnun kalan olduğunu göreceksin.
Aaa ama kalmamış ki maskeBakma öyle göründüğüne. Benim şimdiye dek kullandığım en iyi saç maskesi. Doa kozmetik'in duruşu bu zaten canım. Basit ambalajlar, doğal içerik ve uygun fiyat. Adamların vizyonu bu yani. Ben çok uzun zamandır kullanıyorum ürünlerini. Burdaki doa kozmetik konusuna bakarsan ne kadar çok memnun kalan olduğunu göreceksin.
Onu ben uzatması için yapmıştım turp suyu da çok iyi geliyor mesela ama yurtta olduğum için yapamıyorumbenimde saclarım aynen böyle aslında yaglı bi saca sahip olmama ragmen fön cektiğimde ucları hatta tepe kısımları kurumus gibi duruyodu. sampuanımın içine 2 tane bepanten ampul kırdım saclarımı cok yumusattı istersen deneyebilirsin