Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarrrrr

Ya çok şey istiyorum biliyorum ama şöyle mucize birşey istiyorum mesela dünyanın en iyi şampuanını bilmek ve onu almak istiyorum saçım mis koksun istiyorum parlak dursun istiyorum
Baktım internetten malesef yok, ne kadar marka varsa hepsi çıktı,hepsi iyi sanki

Benimde şampuanımı değiştirmem lazım, bu şampuanı denemek istiyorum ama aklıma takılıyor, sizde saçlarda ağırlık-basıklık yaptımı?
Bende öyle ağırlık yapmadı bu dove dan diyer dove lara göre daha hafif buldum,benim karma bi saçım var bazen çok yağlanır bazende uçlar kurulaşır sizin saçınız nasıl?

Al bendende okadar şöyle mükemmel bir ürün olsa, kendisi mükemmel maliyeti düşük, herkez alsın herkezin saçı mükemmel olsun nerde o günler
Bence biz kadınlar kulubü saçına düşkün insanlar olaraktan bir araya gelip mükemmel ürünü bulalım kullanalım sonsuza kadar mutlu yaşayalım

saçın çok fazla kuruysa böyle olur..birde yıkarken karıştırarak yıkama

Bende öyle ağırlık yapmadı bu dove dan diyer dove lara göre daha hafif buldum,benim karma bi saçım var bazen çok yağlanır bazende uçlar kurulaşır sizin saçınız nasıl?
Benim diplerim normal/yağlı, uçlarım kuru ve ötesi, 2. gün dipler yağlanırken uçlar elektrik santraline bağlı gibi kuru ve kabarık

Benim diplerim normal/yağlı, uçlarım kuru ve ötesi, 2. gün dipler yağlanırken uçlar elektrik santraline bağlı gibi kuru ve kabarık
O zaman dove bi kullanın derim benim saçlarımda sizinki gibi,saç uçlarım nem kazandı yumuşadı ve hafifledi sadece doveyi bıraktığınız anda yine eskiye dönüyo o tarafı kötü bide ben şunu kullanmıştım sarışınken saç uçlarıma çok iyi gelmişti onarmıştı ben çok şampuan krem değiştirdiğim için hep farklı şeyler denemeyi seviyorum o yüzden tekrer bu elseveyi almadım daha iyisini bulurum belki diye şuan doveden memnunum ama

Bende şuan sarımsaklı şampuan ve şu elseve kremi kullanıyorum, biter bitmez dove'u deneyeceğim o zaman :)

Kızlar peki siz saçlarınızı ne Sıklıkla yıkıyorsunuz?Ben bir gün durup bir gün yıkıyorum ona rağmen günün son saatleri saçlarım yağlı görünüyor çok sinir bozucu bir durum

Kızlar peki siz saçlarınızı ne Sıklıkla yıkıyorsunuz?Ben bir gün durup bir gün yıkıyorum ona rağmen günün son saatleri saçlarım yağlı görünüyor çok sinir bozucu bir durum
Canım bende havalar sıcak olduğu için sık yıkamaya başladım saçlarını ne derece ısıyla yıkıyorsun?eyer sıcak su kullanıyorsan özellikle yaz aylarında vaz geç sıcak su saçı çabuk yağlandırıyor soğuk yada hafif ılık kullanmalısın ikinci olarakta yağlı saçlar için olan şampuanları dene şu pantenin ince teelli ve yağlı saçlar için olanı hiç denemişmiydin ben bunuda kullanmıştım saçı hafif yapıyor ağırlaştırmıyor tavsiye ederim pantenin ürünleride harika ve sana şu maskeyi öneriyorum pürüssüzleştirici ve 2 dakikada saçı onarıyor ben denemiştim saçımı gerçekten onarmıştı keçe gibiydi saçım eser kalmamıştı tavsiye ederim.işte resim

Aa bunu neden daha önce demedin güzel görünüyor.Pantenin şampuanını kullandım ama bu değildi bu ara şampuan arayışındayım dediğim gibi kafama göre birşey bulamaZsam bunu denerim.Sebamedin şampuanı nasıl sizce?Yada bebek şampuanları iyi gelir mi dersiniz?

İkisinide kullanmadım canım yorum yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…