kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm sorunuzu.
st her çeşit saça yapılıyo bildiğim kadarıyla.sadece boya olan saçlarda kuaföre sormanız gerekiyo boylaı saç kaldıramayabiliyo. "BarbiemeLodii" senin de saçına olur diye düşünüyorum. çünkü arkadaşımın saçı da kuruydu hem de ince telliydi. onunki de hafif dalgalıydı. ben çok memnun kaldım benim saçım hiç şekil almıyodu. yazın fön bile çekmedim çoğu zaman. gene de düz oluyodu. ama tabi tarakla kurutunca fönlü gibi daha güzel oluyo.
şu an 10. ayıma giricem sanırım. tepede kendi saçlarım çıktığı için biraz sorun oluyo onları düzleştirmekle uğraşıyorum. fiyatı pahalı gelmese hemen gidip bi daha yaptırıcam ama kararsızım. yanlız saçın kuruysa yaptırdıktan sonra arada bir saçına bakım yaparsan daha iyi olur. zaten kuaför de sana bunları diyecektir mutlaka.
evet canım haklısın bende saç düzleştirici maşa almayı düşünüyorum ama işte daha önce hic kullanmadım saçların uçlarınıda düm düz yapıyormu ? yani çatallaşma gibi oluyor onlarıda düm düz yapıyormu ? gitti gidiyorda fonex marka düzleştirici var fiyatı uygun 35 ytL satıcı baya övdü 200 derece kadarda ısınabiliyor .. sen kullanıyorsan ve çok iyi sonuc alıyorsan söylermisin hangi düzleştiriciyi kullanıyorsun ? ve uçlarıda düm düz oluyormu .. simdiden tsklerben de yaptırdım ama benim yaptırdığım defriz miydi yoksa düfüzyon muydu yoksa straight therapy miydi bilmiyorum..60 ytlye yaptırmıştım..saçlarım kuru,gür ve kalın telli...üstüne ne uygulansa hemen tutmaya meyilli..ama bir kaç ay geçince ilacın etkisi gitti...öyle 6-7 ay dayanmadı bile...sonra yeniden düzleştirici maşaya döndüm...şimdi saçımı besleyerek kırılmasını önleyerek maşa uyguluyorum..diğer türlü yaparsam canım sıkılınca değiştiremeyeceğimi biliyorum...yeni çıkan seramikli düzleştirici maşalar ile çok sorun olmuyor..benim 15 dkkamı bile almıyor maşa..bence 400-450 yada daha fazla para dökmeye değmez...hem bu maşalar 100 ytlye alınabiliyor..
canım öle çok överler ben yakından biliyorum en danik makinayı bile öve öve bitiremezler...sana tavsiyem sinbo,fonex gibi adı sanı çok duyulmadık böle büyük marketlerde 35-50 arası satılan aletleri alma kullanma..benimki philips seramik yüzeyli..elektriklenme yapmıyor...ben 98e aldım sene başında gayet iyi bir alet uçlarını da düzleştiriyor..ısı ayarı var..otomatik kapanıyor 1 saat sonra...sana tavsiyem yanı taraklı kesinlikle alma cnm..bilidiğin maşa şeklinde olanı al...braun da iyi..bir arkadaşım kullanıyor...sonra oturup ağlamak istemiyorsan paraya kıy iyi bişi al saçlarını yakma sonra kenarda süs diye duruyor ve 2 seneyi doldurmadan bozuluyor...umarım yardımcı olabilmişimdir canım...
slm ben de düzleştirici almak istiyorum ama karar veremedim philips ve braun arasında kaldım yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşekkürler
slm ben de düzleştirici almak istiyorum ama karar veremedim philips ve braun arasında kaldım yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşekkürler
sLm canmcm sana kesinlikLe BRAUN ES2 i öneriyorum kesinlikle philips falan alma sadece markada kalır BRAUN ES2 diorm araştıradabilirsin .. parann karsıLığını fazlası iLe alıcaksın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?