sanırım kimse yaptırmamış yaaa:1no2:Bu terapiyi yapan arkadaşlara bilhassa da peline sormak istiyorum; saçlarınızda herhangibir dökülme oldu muu? Arkadaşım bi kuaföre sormuş zmanla saçlar çok yıpranıyo ve kel kalıyosunuz demişler. Acaba eczacıbaşının bunu sadece belli sayıda kuaförlere vermeyi tercih etmesinden mi kaynaklanıyo, yani kıskançlık olabilir mi? Bir de şu var ki benim saç zenci saçı gibi. Yani çok çok çok kıvırcık. Sizin saçların yapısı nasıldı? Benim dipten çıkan saçlar çok kıvırcık olacak. Haa bi de şu var kimesela ben saçıma bunu uygulattım, diyelim ki 500 ytl tuttu. 4 ay sonra bir-iki santim uzadı, yine bu terapiyi uygulamak istedim, o 1-2 santim için de yine aynı parayı mı alcaklar, yani örneğime göre 500 milyn mu alcaklar, yoksa fiyat düşebilir mi? Tüm sorularım çok mühim benim için, yanıtlarsanız çok minnettar oolcaam, eski saçınızla olan bi fotonuz varsa profilinize koyma ihtimaliniz de olursa sevinirim. Kendi saçımla karşılaştırmak açısından. Fakat tabii sadece bir rica bu yapmasanız da olur. Ancak en azından eski saç tipinizin benim kadar kıvırcık olcaanı sanmıyorum. Doğru mu acaba?
arkadaşlar kesinlikle defriz yöntemini yaptırmayın.saçları düzleştirmediği gibi çok zarar veriyor.işinde iyi hiç bir kuaför zaten bu işlemi önermez.saçları kalıcı düzleştirmenin straight tharpy den başka yolu yok.evet biraz pahalı belki ama föne verdğiniz parayı hesaplarsanız eğer aynı yere çıkıyor.benim araştırmadığım yer kalmadı.straight therapy çıkar çıkmaz yaptırdım.2.yapılan kişiydim.ve gerçekten çok memnun kaldım.dediğim gibi cumartesi günü tekrar yaptırıcam.makinelere yada defriz denilen yönteme boşa para dökmeyin.saçlarınız yıpranır.straight therapy ise saçları pırıl pırıl yapıyor.
netten eczacıbaşına gir..orda hangi kuaförlerde bu işlem yapılıyosa isimleri var.. ama izmirde hangisi iiidir onu bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?