Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadaşlar ben de bu başlığı görünce foruma üye oldum. st yi ben 2 kere yaptırdım. hatta il yaptıranlardanım diyebilirim. benim saçlarım dalgalı kıvırcık değil ama çok inatçı dalgalarım var saçım gür ve kalın telli(zaten saçın bi tutamı da inatçılığına devam etti tam düzelmedi:)). o kadar ki bazen kuaförler bile fön çekerken zorlanırlardı. bu st yi yaptırdığımda o kadar memnun kaldım ki. 2006 yaz başlamadan yaptırmıştım. denizden çıkıyodum saçım dümdüz yıkıyodum hergün fön çekmesem de saçım düz oluyodu. tabi saçlar dipten çıkmaya başlayınca rüya yavaş yavaş sona erdi ama 1 seneye yakın rahat ettim. bu yaz başı tekrar yaptırdım şimdi hala kullanıyorum tabi yeni saçlarım çıkmaya başladılar. bu yüzden hengi maşa iyi diye ararken bu forumu gördüm yazmak istedim. benim fikrim çok kıvırcık saçlarda sorun yaratabilir. dalgalı saçlar hemen tepeden kıvrılmaya başlamadığı için kullanma süresi daha kısa olur sanıyorum. ayrıca saçıma hiç zarar vermedi tam tersine yumuşacık ipek gibi oldu saçlarım. (benim saçlarım dayanıklıdır ama zayıf telli bi arkadaşım da yaptırdı bu sene onunki de bişey olmadı) sanırım işlem varsa saçta sorun olabiliyo benim saçıma boya değmemiştir. sormak istediğiniz bi soru varsa yardımcı olabilirim:))

bende 2 dafa yaptırdım..8 ay oldu en son yaptıralı..saçlarım dalgalı,fazla dalgalı değil ama yakında yine gidip yaptırıcam.çok emnunum..bu yaz ne büyük bi rahatlık yaşadım.

Benim Saçlarim çok Kivircik Kesin Yaptiricam Fiyati 360 Mil. 12 Taksit Bence çok Iyi Biktim Kivirciktan Nefret Ediyorumm Hergün Fön Hergün Fön Biktim Yaa

benim saçlarım kıvırcık ve kabarık sürekli fön çekiyorum sence bana olur mu :uhm:

CANIM BENİMDE ÖYLE 360 MİL. YAPIYORLAR 12 TAKSİT HABERİN OLSUN yerimseniben

pelinnn ben saçlarını göremiyorum ki bu yöntemi uygulamak çok istiyorum saçlarım çok kıvırcık umarım işe yarar fisfisfis

arkadaşlar bu nasıl bir terapi?? yani yan etkileri varmı? ayrıca yani düzleştiricilerle mi yapılıyor yoksa ameliyat masası gibi bişeymi yoksa bitkisel otlarla mı?? çok cahilim :)

merhaba kızlar bende st yaptırmak isteyenlerdenim ve samsunda yaşıyorum samsunda bu düzleştirmeyi yapan bir kuaför biliyorsanız lütfen bildirin çok istiyorum fakat bilgi toplayamıyorum

ben de sordum geçen fiyatını bir kuaföre saçın uzunluğuna göre 400 ile 600 arasında değişiyo dedi fiyatları

merhaba gama bende saç düzleştirme işlemini bu ay içerisinde gerçekleştireceğim sen dibadan memnun kalmışsın sanırım.ilker yavrutürk mü diba mı hala düşünüyorum fikirlerini paylaşırsan sevinirim

Kıvırcık saçlarınız 8 ay boyunca dümdüz! Nasıl mı?

Kıvırcık saçlar dümdüz olabilir mi??? Evet, hem de 8 ay boyunca dümdüz kalabilir, üstelik de saçlarınızı hiç yıpratmaz. Hatta eskisinden daha parlak ve sağlıklı olurlar. Bu işlemin adı Straight Therapy.

Termal düzleştirici ile saçlarınız 8 ay boyunca dümdüz olabilir.Yıkansa da hiçbir şekilde bozulmayan bu ürün salonumuzda özel eğitim almış ekibimiz tarafından büyük bir titizlikle uygulanmaktadır. Bu ürün sayesinde sizde Kıvırcık saçlarınızdan 8 boyunca kesin olarak kurtulabilirsiniz.
Yaklaşık olarak 4 saat süren uzun, ama sonucuna değen, biraz zahmetli bir iş (En az 6-8 ay boyunca saçlarınıza fön çektirmeyi düşünmeyeceksiniz

Soru: Bu işlem ne kadar zaman alır?

Yaklaşık olarak 4 saat süren uzun, ama sonucuna değen, biraz zahmetli bir iş (En az 6-8 ay boyunca saçlarınıza fön çektirmeyi düşünmeyeceksiniz

Soru: Her saça uygulanabilir mi?

Eğer saçlarınız aşırı derecede kimyasal işlem gördüyse, uygulanmaz . Ancak sadece boya az miktarda balyaj varsa uygulanmasında bir sakınca yok. Doğal saçlarda kesinlikle harika sonuçlar aldık!

Soru: Yıkadıktan sonra nasıl duracak?

Kesinlikle dümdüz kalacak.

Kullanılan malzemelerin %80 i saç bakımından ibarettir. Saçın Çekirdeğine iner ve ipek proteinlerini meduladan içeriye bırakarak saçların daha da parlak olmasını sağlar. 2-3 ayda bir dipten çıkan bölgelere tekrar uygulanabilir. Saçlar sağlıklı olmaya devam eder. Uygulatan ünlülerin başında Beyonce ve Michael Jackson gibi zenci kıvırcığı saçlara sahip kişiler yer almaktadır.

Eğer siz de saçlarınızın dalgalı, kıvırcık ve hatta bonus kafa gibi durmasından bıktıysanız; son 20 yılın buluşunu mutlaka deneyin. Bu işlemin sonunda saçlarınızın daha da sağlıklı olduğunu görünce siz de şaşıracaksınız

kızlar ben dümdüz sevmiyorum ..saçlarım aşırı kıvırcık defrize yaptırıyorum..bu aralar 3. yü yaptırıcam..ama saçlarım sanki yıpranmaya başladı...dümdüz olmadan dalgalı yapan başka bir formül varmı acaba..

canım bu dediğimiz kremin zararı yok..ben internetten araştırdım.

Merhabaa kzlarr size Straight Terapy nin videolu anlatımınıda göstereyim aşağıya link koyuyorum oradan izleyin 7 ay gidiyor bu terapy ayrıca ne kadar kıvırcık olursa olsun pırasa gibi düm düz oluyor buyrun izleyin kızlar :)

http://www.youtube.com/watch?v=wJnA9d0L-iM

Meraba cnm birsy sormak istiyorum benim saçlarımda kalın telli kuru ve asi bu st yi yaptırmak istiyorum ben saçlarımın yumuşacık elimle bile hemen şekil alabilmesini ve düm düz olmasını istiyorum dediğim gibi olurmu ? saç tipim düz gibi bişey ama dediğim gibi işte kalın telli kuru ve asi lütfen yardmcı olurmusun simdiden tskler. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…