bende 2 dafa yaptırdım..8 ay oldu en son yaptıralı..saçlarım dalgalı,fazla dalgalı değil ama yakında yine gidip yaptırıcam.çok emnunum..bu yaz ne büyük bi rahatlık yaşadım.
arkadaşlar ben de bu başlığı görünce foruma üye oldum. st yi ben 2 kere yaptırdım. hatta il yaptıranlardanım diyebilirim. benim saçlarım dalgalı kıvırcık değil ama çok inatçı dalgalarım var saçım gür ve kalın telli(zaten saçın bi tutamı da inatçılığına devam etti tam düzelmedi:)). o kadar ki bazen kuaförler bile fön çekerken zorlanırlardı. bu st yi yaptırdığımda o kadar memnun kaldım ki. 2006 yaz başlamadan yaptırmıştım. denizden çıkıyodum saçım dümdüz yıkıyodum hergün fön çekmesem de saçım düz oluyodu. tabi saçlar dipten çıkmaya başlayınca rüya yavaş yavaş sona erdi ama 1 seneye yakın rahat ettim. bu yaz başı tekrar yaptırdım şimdi hala kullanıyorum tabi yeni saçlarım çıkmaya başladılar. bu yüzden hengi maşa iyi diye ararken bu forumu gördüm yazmak istedim. benim fikrim çok kıvırcık saçlarda sorun yaratabilir. dalgalı saçlar hemen tepeden kıvrılmaya başlamadığı için kullanma süresi daha kısa olur sanıyorum. ayrıca saçıma hiç zarar vermedi tam tersine yumuşacık ipek gibi oldu saçlarım. (benim saçlarım dayanıklıdır ama zayıf telli bi arkadaşım da yaptırdı bu sene onunki de bişey olmadı) sanırım işlem varsa saçta sorun olabiliyo benim saçıma boya değmemiştir. sormak istediğiniz bi soru varsa yardımcı olabilirim:))
ya ben de istiyorum aslında ama saçlarım belime kadar uzun ve hafif dalgalı ve de gürüstelik üstler dümdüz çıkıyo.. yani yaptırabilsem baya bi gider heralde ama kim bilir benim saçıma 800 mü derleeerr, 1 milyar mı derlerrrr, işte bu problem var yaa, yoksa okula gitmek için 1,5 saat yol çekiyorum, bi de saçtı süslendi püslendi pfff..ya bu arada izmirde hangisi en iyisidir, kuaför adı verebilecek olan varmı acaba?
resimdeki saçlarım straight therapy den 1 sene sonraki saçlarım ve hala dümdüz gördüğünüz gibi.yani herkese tavsiye ettiğim tek yöntemdir.verdiğiniz paraya inanın değiyor.bu saçlarımı herkes fönlü zannediyordu ama değil.
kızlar ben dümdüz sevmiyorum ..saçlarım aşırı kıvırcık defrize yaptırıyorum..bu aralar 3. yü yaptırıcam..ama saçlarım sanki yıpranmaya başladı...dümdüz olmadan dalgalı yapan başka bir formül varmı acaba..
arkadaşlar ben de bu başlığı görünce foruma üye oldum. st yi ben 2 kere yaptırdım. hatta il yaptıranlardanım diyebilirim. benim saçlarım dalgalı kıvırcık değil ama çok inatçı dalgalarım var saçım gür ve kalın telli(zaten saçın bi tutamı da inatçılığına devam etti tam düzelmedi:)). o kadar ki bazen kuaförler bile fön çekerken zorlanırlardı. bu st yi yaptırdığımda o kadar memnun kaldım ki. 2006 yaz başlamadan yaptırmıştım. denizden çıkıyodum saçım dümdüz yıkıyodum hergün fön çekmesem de saçım düz oluyodu. tabi saçlar dipten çıkmaya başlayınca rüya yavaş yavaş sona erdi ama 1 seneye yakın rahat ettim. bu yaz başı tekrar yaptırdım şimdi hala kullanıyorum tabi yeni saçlarım çıkmaya başladılar. bu yüzden hengi maşa iyi diye ararken bu forumu gördüm yazmak istedim. benim fikrim çok kıvırcık saçlarda sorun yaratabilir. dalgalı saçlar hemen tepeden kıvrılmaya başlamadığı için kullanma süresi daha kısa olur sanıyorum. ayrıca saçıma hiç zarar vermedi tam tersine yumuşacık ipek gibi oldu saçlarım. (benim saçlarım dayanıklıdır ama zayıf telli bi arkadaşım da yaptırdı bu sene onunki de bişey olmadı) sanırım işlem varsa saçta sorun olabiliyo benim saçıma boya değmemiştir. sormak istediğiniz bi soru varsa yardımcı olabilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?