Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
merhaba aranıza yeni katıldım ben bu işlemi yaptırdım yanlız diplere sürmediler sizden yapan varsa yardımcı olabilirmisiniz sizde dipleride yaptılarmı en dipleri

bende yaptırdım ve çok memnunum 8 aylık bir işlem bana yapılan istediğim gibi dümdüz pırasa gibi oldu fiatları saç uzunluğuna göre değişiyor çok pahalı değil

Slevin nereye yaptırdın memnunmusun.lütfen okuyorsan cevapla.çünkü çarşambaya kadar bende strait terapili olacağım.

Son düzenleme:
merhaba..ya bende yaptırmak istiyorum ama kafam karıştı diba mı? ilker yavrutürk mü) bi türlü karar veremiyorum.....birde saçım kıvırcıkla dalgalı arası gıcık bişi ve katlar var saçımda..KATLI olanlar tam düz olmuyo ve kıvrılıyor demişler..Bu arada saçımda 3 yıldır boya falan hiç bir işlem yok..yardımcı olursanız sevinirim...

Bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Bahçelievlerde bir kuaför buldum bu işlemi yapan oraya yaptıracağım. Hem fiyatları diğer yerlere daha uygun. BAşka yaptıran ve memnun kalan varsa yazabilir misiniz.

ben dibada yaptırmıştım kasım ayında 6 ay oldu dersek şu an eski haline dönmek üzere diyebilirim..
diba uygun fiyat vermişti bana ama yaptırırken pişman olduğumu söyleyebilirim..
telefonda gitmeden mutlaka ön bilgi alın,işlemi kimin uygulayacağını kesinlikle öğrenin ben gitmeden sormama rağmen saçıma bu işlemi hiçbir eğitim almamış çıraklık lise 2.sınıf öğrencisi bir çocuk uygulamıştı ve haliyle o kadar para vermiş olmama rağmen saçımı deneyimsiz ellere bırakmanın sıkıntısını yaşayıp çocuğa straight therapy eğitimi alıp almadığını sorduğumda yanıt malesef hayır olmuştu!!!
bu durumu telefonda görüştüğüm kişiye ilettiğimdeyse bunun öneminin olmadığını işlemin 4 saat gibi bi zaman aldığını haliyle bunu kendilerinin yapamayacağını savunmuştu bana..
siz o kadar para verip saçınıza zarar gelmesin isterken adamlar sadece paraya önem verdiklerinden umursamıyorlar kim yaparsa yapsın..
oysa ilker yavrutürk uygulamayı kendinin yaptığını söylemişti ama ucuz diye dibayı tercih etmiştim..inanın çok pişman oldum isteyene olayla ilgili özelden isim ve bilgide verebilirim...

adamavi eski halime dönmek üzreyim derken 6 ayda herhalde 10 cm falan saçın çıkmıştır diimi? gerisi hala düzmü yoksa yine kıvırcıklaştımı?
birde saçların ne kadar uzundu ve ne kadar fiyat istediler merak ettim.
şayet konyada yapan bi kuaför bulabilirsem karşılaştırmak istiyorum fiyatları.birde dediğin gibi çıkarmı yapacak yoksa ustamı onlarıda konuşayım dediğin iyi oldu..

saçlarım omuzlarımdan 5 parmak kadar uzundu..uç kısımlar hala düz gibi ama diplerim kıvırcıklaştı tabiki..o zaman sıkı bir pazarlıkla 300 e yaptırmıştım yalnız telefonda mutlaka bi fiyat alın yavrutürk 500 e inmişti o yüzden dibayı tercih etmiştim ama işlem bitipte kasaya gelince diba önce 400 dedi 350yeindi telefonda 300 e anlaşmıştık deyince zar zor 300 e yaptırdım mutlaka çekinmeden pazarlık yapın,yapan kişinin uzman olmasıda önemli! zemuszemus

Ben 3. defa yaptirdim, sonuç: gür olan saçlarim simdi ku$ kadar kaldi.. simdi de sabirsizla tekrar uzamasini bekliyorum, birdaha tövbe. Kivircik saçlarinizi sampuanla yikamazsaniz elektriklenmez kizlar.. bi kaç püf noktasini bildikten sonra bence kivirciklara sahip olmak da bi o kadar güzel olabilir.

kızlar ben ilk çıktığından beri her sene yaptırıyorum çokta memnunum samsunda eğitimini almış bir kuaföre yaptırıyorum kendi kuaförüm zaten saçlarımda herhangi bir yıpranma olmadı aksine bakım da yaptığı için yumuşacık oldu. saç tipine göre de değişebilir tabi.haftaya cumartesi randevumu aldım bile tekrar yaptıracağım.boyalı saçlara da yapılıyor. röfleli ve permalı saçlara yapılmıyor. ben hiç bir sorun yaşamadım.dikkat etmeniz gereken bu işi iyi yapan birini bulmak. eğitimini almış olması kesinlikle şart. arkadaşım yaptırdı eğitimini almamış güzel olmadı. o yüzden buna çok dikkat edin.

neyle yıkamalıyız elektriklenmemesi için???

------------------------------------------------------------------------------------

siyah, kalın telli, gür, uzun saçlarım var. hep kabarır elektriklenir canımı sıkar. 2008, eylülde yaptırdım strait therapy, düz saçlara küçüklükten beri çok imrenirdim. boya vs işlem görmemişti o ana dek. sonuç gayet tatmin edici oldu. 8 ay civarı rahat ettim. diplerden yeni çıkanlar saçımın uzunluğu ağırlığı nedeniyle uzun süre sorun olmadı. sonra bir süre banyodan sonra sadece üstten yeni çıkanları düzleştirerek idare ettim. elektriklenme kabarmadan eser yoktu bu süre boyunca, orası kesin. düzdü ama kuaförden fönletip çıkmakla arasında biraz fark vardı açıkçası. özellikle banyo sonrası biraz kırışık bir görünüm alabiliyordu. fönle, tarakla tarayarak kurutunca bu da ortadan kalkıyordu, tatmin edici düzlük elde edilebiliyordu. yeni çıkanlar eski gerçek saç tipimde çıkıyor. o zamandan beri 2 kez saçlarımı kestirdim, ama hala uçlarında kalan 10 cm civarı saç terapinin etkisinde, yani etki geri dönüşümsüz, sadece saçları keserek kurtulabiliyorsunuz.
tekrar yaptırabilirim ama hevesimi aldım şimdilik, belki daha sonra. hem kimyasal bi işlem sonuçta, bi yan etkisini görmesem de abartmaya gerek yok.

py, 2009 mayıs, haziran civarı
65, hatırlayamadım ocak filan olabilir belki

Eklentiler

• $py.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $65.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:

nasıl oldu gercekten ilk yaptrdıgın gibi oldumu dümdüz? ve hep oyle kaldımı?birde samsunda yaptırdıgını söylenmişsin bende samsunda oturuyorum acaba nerde yaptrdın samsunda? bana cevap verebilrmisn lütfen ihtiyacım var benimde saçlarım dalgalı kıvırcık ve kabarık daha 17 yaşımdayım ama düz saça imreniyorum senağlama

YAaa Bnde YAPtırmayı düşünüyorum ama 14 yaşındayım saçıma bir zara verirmi Ayrıca saçım çoook zor şekil alıyor saçıma gerçektennn düz yapabilirmi yıkandıktan sonr tekrar aynısı gibimi oluyor yada saçların düz ama kabarıkmı oluyor bnm için önemli olan o düz ve incecik fönlü gibi istyormmm NAsıl oluyor :)

OOOO süpermiş buuu duygu ben de denemek istiyorum yaaaa saçlarım röfleli ve baya dalgalı düzleşirmi dersin ya ben de izmirdeyim en yakın zamanda arıycam ya da gidicem senin tavsiye ettiğin yeere
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…