Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kıvılcım1 canım evet saçlarım evet seninki kadar kıvırcık. benimki dümdüz oldu, hatta fönden daha düz ve parlak oldu.işlemin adı straight therapy, fiyatı 400 den başlıyo , saçın uzunluğu ve yoğunluğuna göre 1 milyara kadar gidiyo. benim saçım da uzun ama benim tanıdığım bi yer olduğu için 450 ytl ye yaptırdım.normalde benim saçıma 700 ytl gibi bi fiyat çıkartıyolar. ilker gibi yani. ben ilkere yaptırmadım,dibaya yaptırdım. zaten dibada yapan çocuk ilker yavrutürkten ayrılan ve ilkerde çalışırken bu işlemin eğitimini alan tek kişi. ona güvenerek gittim zaten dibaya.yarın ilk yıkamam olacak, asıl ondan sonrasını merak ediyorum ben. yarın yıkadıktan sonra bilgi veririm tekrar. şu an çok iyi görünüyo ama bakalım yarın ne halde olacak.

saçların yıprandı mı diye sormuşsun,şu an için hiçbir yıpranma yok,en azından gözle görülür bi yıpranma yok. eski halinden inanılmaz bakımlı ve parlak duruyo aksine. ben haftanın 4 günü fön çektiriyodum ve daha çok yıpranıyodu.8 ay kadar kullanırsın dedi kuaför , bakalım artık ne kadar kullanıcam

adına çok sevindim canım.kıvırcık saçın çilesini bilirim çünkü.yaptırdığın işlemi sanırım internetten okumuştum.yaptıranlar vardı çok memnundu fakat pek inanmamıştım ama sen söyleyince şimdi baya bir inandım.ya bende yaptırsam mı diyorum ama dümdüz de istemiyorum aslında saçlarımı.çünkü kıvırcık daha çok yakışıyor bana.şuanda saçlarım dalgalı.o yaptırdığım işlemden dolayı.ama birgün muhakkak denemeyi düşünüyorum o işlemi.canım peki joleyle filan dalgalı yapabiliyormusun saçlarını yada ısısal işlem uygulayabiliyormusun bir sakıncası var mı?

Gama canım sana katılıyorum.ben yaptırdım canım 8 ay kesin dümdüz kullanıyosun eğer biraz daha iyi bakarsan saça 1 seneye yakın kullanırsın.ben samsunda yaptırmıştım cumartesi günü 2.defa yaptırıcam.ama saçının çok işlem görmüş olmaması gerekiyor.ne kadar doğalsa o kadar iyi sonuç alnıyor.benim saçımda hiç işlem yoktu 1 sene kullandım.bu işlem saça bakım da yaptığı için saçlar harika oluyor.herkese tavsiye ediyorum.ama dümdüz istemiyorum demişsin bu işlemden sonra saçlar pırasa gibi oluyor.ama harika oluyor.uzun bir süre herkes saçıma fön çektiğimi düşünmüş soruyolardı sabahları nasıl kalkıyosun diye :)

arkadaşlar kesinlikle defriz yöntemini yaptırmayın.saçları düzleştirmediği gibi çok zarar veriyor.işinde iyi hiç bir kuaför zaten bu işlemi önermez.saçları kalıcı düzleştirmenin straight tharpy den başka yolu yok.evet biraz pahalı belki ama föne verdğiniz parayı hesaplarsanız eğer aynı yere çıkıyor.benim araştırmadığım yer kalmadı.straight therapy çıkar çıkmaz yaptırdım.2.yapılan kişiydim.ve gerçekten çok memnun kaldım.dediğim gibi cumartesi günü tekrar yaptırıcam.makinelere yada defriz denilen yönteme boşa para dökmeyin.saçlarınız yıpranır.straight therapy ise saçları pırıl pırıl yapıyor.

kızlar peki bu işlemden sonra saçlardaki kabarıklık gidiyor mu? benim saçlarım çok gür kıvırcıkken salamıyorum saçlarımı.bu işlemden sonra rahatlıkla salabilirmiyim.birde 8 ay boyunca saçlar belli derecede uzar.diplerden çıkan kıvırcık saçlar nasıl duruyor peki.yani bir sorun olmuyor mu.yaptırmayı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum.

kıvılcım bu işlemle saçlar dümdüz oluyor pırasa gibi kabarıklık falan olmuyor.tabiki salabilirsin.ben de hiç salmazdım saçlarımı ama bunu yaptırdıktan sonra hiç toplamadım.arkadaşlarım bile tanıyamadı beni.8 ay kesin dayanıyor.ama 8 ayın sonunda diplerden çıkanlar belli olmaya başlıyor.tabi bu kişiye görede değişir.ben çıkan saçlara makine uyguluyarak 1 sene kullandım düz olarak.ama tabi makine çok yıpratıyo saçı.o yüzden tavsiyem dipten çıkan saçlara yine aynı yöntemi uygula.ben yarın yaptırıcam tekrar.uzadıkça da uzayan saçlara yaptırıcam ki kötü durmasın.benim saçım tamamen doğal bir saçtı çok iyi sonuç elde edildi.ben tavsiye ediyorum yaptır.

resimdeki saçlarım straight therapy den 1 sene sonraki saçlarım ve hala dümdüz gördüğünüz gibi.yani herkese tavsiye ettiğim tek yöntemdir.verdiğiniz paraya inanın değiyor.bu saçlarımı herkes fönlü zannediyordu ama değil.

ya resimde harika duruyo gerçekten fönlü gibi.o saçların daha önce kıvırcık olduğuna kimse inanmaz ve hiç kabarık değil.ya ben saçımı sadece 2 kez gölge yaptırdım şuana kadar ve 2 kez de defriz yaptırdım benimki işlem görmüş bir saç güzel olmaz sanırım ama yine de güzel bir kuaför bulup konuşmayı düşünüyorum.bakalım benim saçlarıma olurmu.bende defrizle idare ediyorum.aslında okadar da yıpratmadı saşlarımı.dalgalı yaptığından hoş duruyor.fakat senin yaptırdığın sanırım çok daha iyi.ben bunu bir araştırayım çünkü eski saçlarıma dönmeye hiiiç niyetim yok artık..:)

merhaba ben istanbuldan erkan sacınıza rahatlıkla düzleştirici yaptırabilirsiniz. çünkü yapılan uygulama tamamiyle bakım agırlıklıdır, sacınız zarar görmez. maliyetini sormuşsunuz. saca göre degişir kısa yada uzun yada gürlüğüne göre. 400 ytl ile 850 ytl arasıdır. kullanım süresi 8 aydır. kolay gelsin.

kıvılcım evet canım benim saçlarım resimde fönlü falan değil.bana hala soruyolar hergün saçına fönmü çekiyosun diye ben de gülüyorum :) tavsiye ediyorum yaptır.ben samsunda yaptırdım 2 sene önce 300 milyona.şimdi yine yaptırıcam aşağı yukarı aynı fiyat.istanbulda sanırım biraz daha pahalı yapıyorlar.ama senin saçın işlem görmüş iyi bir kuaföre gidip hatta gidebiliyosan ilker yavrutürk.e gidip saçlarını bir göster o seni yönlendirecektir.defriz yaptırma artık bir süre dinlendir saçlarını.inan bana bu yöntem harika.

merhaba arkadaşlar.Pelin saçların gerçekten harika duruyo canım. Kıvılcım pelinin dediği gibi hiçbirişlem görmemiş saçta daha iyi sonuçlar alınıyor ama benim saçlarımda boya ve balyaj var, buna rağmen süper.Uygulamanın ilk çıktığı zamanlarda sadece doğal saça uygulanabiliyormuş ama şimdi boya, röfle vs. gibi işlem uygulanmış saçlara da uygulayabiliyorlar artık. ama saçın çok fazla zarar görmemesi gerekiyor. Zaten işlem yapılmadan önce saça önce bi bakıyolar olabilirlik derecesini. Bu konuda ilker yavrutürkü önermiyorum canım.Bu işlemi ilk kez uygulayan tamam ilker yavrutürk , herkes onu tavsiye ediyor sanırım bu yüzden ama, ilkere giden arkadaşlarım artık memnun değiller. Çünkü orada eğitimini alan tek kişi var o da mustafa ve artık orada çalışmıyor. Ben mustafayı takip ediyorum, nereye giderse oradayım. Şimdi dibada çalışıyor.Ben saçım konusunda acayip pimpirikli bir insanım. Bana bu konuda güvenebilirsin. İşlem evet biraz pahalı ama pelinin de dediği gibi inan buna değiyor.

gama ben yaptırırsam istanbulda yaptırmayı düşünüyorum zaten çünkü izmitte bu konuda güvenebileceğim biryer yok....ama benim saçlarım şuan baya uzun ve gür sanırım maaliyeti baya tutar.birde saçlarım çok işlem gördü ya defriz filan..ama bu işlemide yaptırmayı çok istiyorum..sağolun kızlar açıklamalarınız için kesin yaptırmak istiyorum bu işlemi ya...

kıvılcım yaptıracağın zaman bana haber ver canım,bi şekilde telefon yada msn den görüşürüz. ben sana yardımcı olurum fiyatı konusunda, sürekli gittiğim yer olduğu için etkim olur canım.

gama çok sağol canım ya bende senden rica edicektim fakat söyleyemedim yaptırmaya karar verdiğimde sana heber vericem biraz daha para biriktirim yaptırıcam birde cesaretimi yoplamam lazım tabi. sanırım fakat birkaç ay sonra düşünüyorum.sağol canım yardımın için a.s.

selam
pelin birşey soracağım ,tamam saçlarını duzleştirdin ,ya yeni cıkan saçların onlarda düzmü çıkıyor,bu işlemler belki ilk zamanlar ( ki biz bunu hiç tavsiye etmiyoruz )düz olabilir ama netice saç uzuyor ve kıvırcık olarak geliyor,o zaman bakımı daha zorlaşıyor çünkü diplerden gelen saçlarıda uclara benzetmek için mecbur fön çektirmek gerekir

kardelengüzeli merhaba.evet diplerden gelen saçlar dalgalı oluyor.ama yine sadece diplerine bu işlem yapılabiliyor.ben şimdi tekrar yaptırdım.biraz önce ilk defa yıkadım.saçlar dümdüz.fakat saçlarında yoğun kat olanlara tavsiye etmiyorum.katlar dönüyor çünkü.saçlarınızın sadece önünde kat olsun.arkada da bir tane falan.

benim kuaförüm kısa saça 400 ytl den baslıyor ki benim omuzlardan asagıda ama sürekli gittiğim için :) bana 350 ye yapacak..bi daha ki aya yaptıracaktım ama mali krizdeyim valla...ilker yavrutürk ü duymussan o daha maliyetli..650 yi bulur

ki canım sen konyadasın umarım bulursun oralarda iyi ve uygun yapan yerler

Bu terapiyi yapan arkadaşlara bilhassa da peline sormak istiyorum; saçlarınızda herhangibir dökülme oldu muu? Arkadaşım bi kuaföre sormuş zmanla saçlar çok yıpranıyo ve kel kalıyosunuz demişler. Acaba eczacıbaşının bunu sadece belli sayıda kuaförlere vermeyi tercih etmesinden mi kaynaklanıyo, yani kıskançlık olabilir mi? Bir de şu var ki benim saç zenci saçı gibi. Yani çok çok çok kıvırcık. Sizin saçların yapısı nasıldı? Benim dipten çıkan saçlar çok kıvırcık olacak. Haa bi de şu var kimesela ben saçıma bunu uygulattım, diyelim ki 500 ytl tuttu. 4 ay sonra bir-iki santim uzadı, yine bu terapiyi uygulamak istedim, o 1-2 santim için de yine aynı parayı mı alcaklar, yani örneğime göre 500 milyn mu alcaklar, yoksa fiyat düşebilir mi? Tüm sorularım çok mühim benim için, yanıtlarsanız çok minnettar oolcaam, eski saçınızla olan bi fotonuz varsa profilinize koyma ihtimaliniz de olursa sevinirim. Kendi saçımla karşılaştırmak açısından. Fakat tabii sadece bir rica bu yapmasanız da olur. Ancak en azından eski saç tipinizin benim kadar kıvırcık olcaanı sanmıyorum. Doğru mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…