Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadaşlar bu işi iyi yapan izmirde bildiğiniz bi kuaför var mı ?

Arkadaşlar sanırım aynı sorunu paylaşıyoruz.Bu siteyi daha yeni keşfettim.Bütün yorumları üşenmeden tek tek okudum Şimdi anladığıma göre 2 işlem var bir difrize. bunu kimse önermiyor.Bir de öteki var straight terapy .. bunu herkes öneriyor. Benim saçımda az balyaj var uçlarında 2 parmak kalınlığında.Cdden bu işlem saçların yapısını bozuyor mu ? ve ne kadara yapılıyor.Cidden kıvırcık saçlardan bıktım.Bazıları çok severim kıvırcık saçları falan demiş ama bende severim fakat başkasında Doğaldan kıvırcık saçlarınız olsunda göreyim sizleri Lütfen bi cevap atarsanız sevinirim

ya bunu yapan kuafor olarak ılkerı soylems herkes ama baska sıtelerde 6 aydan sonra ypranma oldqnu soylems bıcok kısı..bnm sacmda sureklı rofle warr.dıplerm ckıyo yne rofle yaptırıcam bana zararı kesn olur o zmn:s ztn sclarm ck yavs uzuuyoo

merhaba ben samsun'da yaşıyorum. pelin hanım,saç düzleştirme işleminizi samsun'da yaptırdığınızı yazmışsınız. kuaförün ismini vs. bilgilerini bana verebilir misiniz. Saçlarım oldukça kıvırcık ve kabarıyor. dolayısıyla bu işleme acilen ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim. birde diplerinden kıvırcık çıktığında ne yaptığınız bütünlüğü nasıl sağladığınız. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…