Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ya benim saçlarımda bayağı dalgalı kalın telli ve çok gür.Bende bu durumdan çok sıkılmıştım biçok kişi gibi bende saçlarımı salamazdım anında kabarırlardı.O zamanlarda da strait therapy'i fln duymamıştım.Ben de incelttirdim saçlarımı, ilk bi kaç ay rahat ettim ve çok gzl oldu, herkes beğendi.Ama kıvırcık olma sorunu vardı işte bnde strait therapy'i duydum ve bana mucizevi bişi gibi geldi fiyatı fln pekte umrumda değildi.Ama ben saçlarımı incelttirdiğim için yeniden çıkmaya başladılar ve bayağı uzadılar, yani saçımda çok kırık varmış gibi duruyo.Böyle kalkık kalkık iğrençç bi görünümm :çok üzgünüm: sizce strait therapy yaptırırsam bu düzelirmi? yoksa yine kalkık kalkık mı durur?Yeniden incelttirsem bu sefer bi kaç ay sonra uzamaya başlicaklar terapyinin etkisi gitçekk.Sizce napim benn?

arkadaşlar merhaba,
benim saçlarımda kıvırcık ve kuaförüm GLATT ürününü önerdi. garantisini de verdi. çok güzl olacağından da iddialı. şuan da 120küsür kişiye uyguladığını söyledi ve bana 250 ytl'ye yapacak. bir de herkesin kafasına taktığı bir durum var. 6ay sonra saçlar diplerden uzadıkça tekrar yaptırmak zorundasın. o kötü ama maliyet açısından sandığınz gibi değil. yanii 6aysonra aynı işlemi tekrar yaptırınca kuaförüm 50 ytl alacağını söledi
ama yinede glatt ürünü kafamı kurcalamaya başladı. herkesfarkı yorumlar yapıor. eğer saçı çok kıvırcık olupda yaptıran varsa lütfen beni de bilgilendirsin. teşekkür ederim....

Antepte kuaförler bu işlemin adını bile duymamışlar,1-2 yere sormuştum da o ney abla dediler :roflol:

biraz geç oldu ama:) ben de saçıma strait therapy yaptrdm fakat saçım dümdüz olmadı. hiç böyle bir sorunla karşılaşan war mı? varsa naptınız?

loreal lin bir ürünü varmış bununla saç düzleştiriyorlarmış aranızda yaptıran varmı acaba bu ürünle benim saçım açma işleminden yıpranmış yaptırsam olurmu bana yardımcı olun arkadaşlar

Arkadaşlar bende geçenlerde Erdem Kıramerden duydum
çok sayıda kullanan müşterisi var aynı zamanda saça bakımda uyguladığından saç çok parlak gorunuyordu
ortalama fiyatı 500-600 usd olduğunu soylediler
Bende henuz karar veremedım

Ben de uzun araştırmalar sonucu yaptırdım once deneme yaptılar sacımda boya vardı uclarda eskıden kalan balyaj vardı ama bnm sacıma oldu kopma fln olmadı su an ıkı gun oldu daha yıkamadım fakat gayet duz bende sasırıyorum yıkayınca nasıl olacak onu da yazarım. ama sunu dıyebılırım saclarım su ana parlak ve bakımlı gorunuyor gayet yumusak ve dumduz:))

gül-suyu resim koyarmısın saçını görsek canım ayrıca ne kadara yaptırdın bilgi verirmisin tşkrlera.s.

gül-suyu resim koyarmısın saçını görsek canım ayrıca ne kadara yaptırdın bilgi verirmisin tşkrlera.s.

cnm resim koymayı beceremıyorum soyle anlatayım sacım baya kıvırcık ama ınce tellı yaptıralı bugun uc gun oldu sacım duz fonlu gıbı ve hıc dalgalanma olmadı yıkadıktan sonra tekrar yazarım ama gercekten saca bakım yapıyo valla ben pazarlıkla 350 ytl ye yaptırdım bakım urunlerını de bu fıyatın ıcınde aldım . bu arada loreal x-tenso yuda arastırmıstım onun fıyatı daha uygun 100-150 arası o da guzel bır urunmus olabılır dedı kuafor ama dalgalanma yapabılır fon ısteyebılır dedı ama yınede o da fena degıl sadece s.t gıbı dumduz olmuyomus

yıpratırsa yıpratsın bende yaza doğru yaptırmayı düşnüyorum...
haftada 2 fön hesaplarsam ohooo daha yıpratıcı bence...
arada kendi düzleştirdiklerimi saymıyorum bile...

Aynen katılıorum duzLestırılse bıle hawası 5 dk
bnm sacLarmda kıwırcık bunlarla basa cıkamıroum

bende yaptırmaya karar verdim burda yazılanları okuduktan sonra. bursada oturuyorum hemen kuaförüme gittim kendisi eğitimini yurt dışında aldı sürekli seminerlere eğitimlere katılan biri kesinlikle önermiyorum biz orda kullanılan ürünün bütün bileşenlerinin görüyoruz çok ağır bi ürün. saçında en ufak bi işlem olmaması gerekir şimdiye kadar dedi. ayrıca daha sonra saca boya rofle golge yaptırmak ıstesen sacların kopar dedi.
malıyetı cok yuksek eger para kazanmak ıstese hemen yapardı. tanıdık oldugu ıcın bu şekilde açıkladı arkadaşlar.

"yardım edin" adlı arkadaşım nerde yapıyolar canım 12 taksidi ya??? Ben nereyi aradıysam peşin dediler. Bi yavrutürk finansa 6 taksit dedi oda bende yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…