Ben de uzun araştırmalar sonucu yaptırdım once deneme yaptılar sacımda boya vardı uclarda eskıden kalan balyaj vardı ama bnm sacıma oldu kopma fln olmadı su an ıkı gun oldu daha yıkamadım fakat gayet duz bende sasırıyorum yıkayınca nasıl olacak onu da yazarım. ama sunu dıyebılırım saclarım su ana parlak ve bakımlı gorunuyor gayet yumusak ve dumduz:))
gül-suyu resim koyarmısın saçını görsek canım ayrıca ne kadara yaptırdın bilgi verirmisin tşkrlera.s.
yıpratırsa yıpratsın bende yaza doğru yaptırmayı düşnüyorum...
haftada 2 fön hesaplarsam ohooo daha yıpratıcı bence...
arada kendi düzleştirdiklerimi saymıyorum bile...
cnm resim koymayı beceremıyorum soyle anlatayım sacım baya kıvırcık ama ınce tellı yaptıralı bugun uc gun oldu sacım duz fonlu gıbı ve hıc dalgalanma olmadı yıkadıktan sonra tekrar yazarım ama gercekten saca bakım yapıyo valla ben pazarlıkla 350 ytl ye yaptırdım bakım urunlerını de bu fıyatın ıcınde aldım . bu arada loreal x-tenso yuda arastırmıstım onun fıyatı daha uygun 100-150 arası o da guzel bır urunmus olabılır dedı kuafor ama dalgalanma yapabılır fon ısteyebılır dedı ama yınede o da fena degıl sadece s.t gıbı dumduz olmuyomus[/QUOT
canım saçlarında boya falan varmıydı merak etim birde hangi semtte yaptırdığın yer benim saçlarım çok kıvırcık değil ama su dalgası gibi ama çok kabarıyor sürekli fönlemem gerek loreal olan bana yete bilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?