Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

happiess

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
57
0
286
Ankara
Saçlarına düzleştirme uygulaması yaptıran varmı?Maliyeti ne kadar?Memnunmusunuz ?Saçınıza zarar verdimi?Yardımcı olursanız bende yaptırmayı düşünüyorum.

canım benim abim yaptırmıştı, çünkü saçları omuzlarına kadar uzun olduğu halde çok kıvırcık olduğundan hepsi tepesinde toplanıyordu :)) ve çok memnun kalmıştı..hiçbir zararı da olmadı.....ama maliyeti konusunda bir bilgim yok,geçen yıl yaptırmıştı zaten 5-6 ay kullandı..

bende kendi kuaförüme sormustum saclarim dalgali.genelde cok kivircik saclilar yaptiriyormus kullanim zorlugundan dolayi basarili oluyormus ..fakat sacinda herhangi bir kimyasal islem olmamaliymis boya röfle gibi yoksa cok yipraniyormus..bu isleme permanin ters islemi deniyor..bende düsünüyorum ama ilk önce sacimdaki gölgelerden kurtulmam lazim

yıpratırsa yıpratsın bende yaza doğru yaptırmayı düşnüyorum...
haftada 2 fön hesaplarsam ohooo daha yıpratıcı bence...
arada kendi düzleştirdiklerimi saymıyorum bile...

Cnm Benim Saçimda çok Kivircik Hatta Yengemde Kuaför.kesinlikle önermiyor.bende Pliphsin Düzleştiricisi Var Tost Makinasi Gibi.bir Kerede Dümdüz Yapiyor.kuaförlerdekinden Daha Düz Almani Tavsiye Ederim çok Mu çok Memnunum

teşekkür edrim.sanırım yaptırcam.maliyeti hakkında bilgi edinirseniz yazarsanız sevinirim.bende sinbo nun saç düzleştiricisini kullanıyorum ama çok sıkıldım artık yıka ve çık yapmak istiyorum.

bende 400 diye duymustum kuaförüme sormadim ama cok pahali tabi 6 ay kullanicagin bisey icin

Demek ki insaoğlu kendin de olmayana hevesleniyor.Benim de saçlarım düz.Biraz dalga istiyorum ama uzun ve hint kınası olduğu için yaptıramıyorum.En iyisi gel seninle saçlarımızı değiştirelim.:)

Demek ki insaoğlu kendin de olmayana hevesleniyor.Benim de saçlarım düz.Biraz dalga istiyorum ama uzun ve hint kınası olduğu için yaptıramıyorum.En iyisi gel seninle saçlarımızı değiştirelim.:)

öyle bir imkan olsa hiç durmam.ama sen istemezsin bence dalga hoş olur ama kıvırcık asla

arkadaşlar ben ağustos 2005 te 300 milyona yaptırmıştım ama geçen yaz 400 demişlerdi.çok memnun kaldım.1 sene kullandım.saçlarını gerçekten düz isteyen herkese tavsiye ediyorum.benim saçımda başka hiç bir işlem yoktu boya bile yaptırmamıştım.doğal saça yapılan bir yöntem.aynı zamanda saça bakımda yaptığı için saçlar çok güzel oluyor.verilen paraya değiyor.zaten 1 senelik kuaför masrafını hesaplarsanız ucuza bile geliyor.kullanım süresi saçın uzamasına göre kişiden kişiye değişir.ben 1 sene kullandım.her kuaför yapamaz.lisansını almış olması lazım.bu kuaförlerde genelde belli illerde.ben samsunda yaptırdım.yakında tekrar yaptırıcam..

ilker yavruturk bu islemi yapıyor .
kopyalıyorum

Kıvırcık saçlarınız 8 ay boyunca dümdüz! Nasıl mı?

Kıvırcık saçlar dümdüz olabilir mi??? Evet, hem de 8 ay boyunca dümdüz kalabilir, üstelik de saçlarınızı hiç yıpratmaz. Hatta eskisinden daha parlak ve sağlıklı olurlar. Bu işlemin adı Straight Therapy.

Termal düzleştirici ile saçlarınız 8 ay boyunca dümdüz olabilir.Yıkansa da hiçbir şekilde bozulmayan bu ürün salonumuzda özel eğitim almış ekibimiz tarafından büyük bir titizlikle uygulanmaktadır. Bu ürün sayesinde sizde Kıvırcık saçlarınızdan 8 boyunca kesin olarak kurtulabilirsiniz.

Soru: Bu işlem ne kadar zaman alır?
Yaklaşık olarak 4 saat süren uzun, ama sonucuna değen, biraz zahmetli bir iş (En az 6-8 ay boyunca saçlarınıza fön çektirmeyi düşünmeyeceksiniz.)

Soru: Her saça uygulanabilir mi?
Eğer saçlarınız aşırı derecede kimyasal işlem gördüyse, uygulanmaz . Ancak sadece boya az miktarda balyaj varsa uygulanmasında bir sakınca yok. Doğal saçlarda kesinlikle harika sonuçlar aldık!

Soru: Yıkadıktan sonra nasıl duracak?
Kesinlikle dümdüz kalacak.

Kullanılan malzemelerin %80 i saç bakımından ibarettir. Saçın Çekirdeğine iner ve ipek proteinlerini meduladan içeriye bırakarak saçların daha da parlak olmasını sağlar. 2-3 ayda bir dipten çıkan bölgelere tekrar uygulanabilir. Saçlar sağlıklı olmaya devam eder. Uygulatan ünlülerin başında Beyonce ve Michael Jackson gibi zenci kıvırcığı saçlara sahip kişiler yer almaktadır.

Eğer siz de saçlarınızın dalgalı, kıvırcık ve hatta bonus kafa gibi durmasından bıktıysanız; son 20 yılın buluşunu mutlaka deneyin. Bu işlemin sonunda saçlarınızın daha da sağlıklı olduğunu görünce siz de şaşıracaksınız.

Evet ise yariyo, kisa sacliysan bence yaptirma derim, saclarini yipratirsin, saclarin uzunsa daha iyi olur kanimca

straight therapy yöntemiyle saçlar uzun da olsa kısa da olsa saçı asla yıpratmıyor aksine bakım yapıyor. yaptırmış biri olarak detaylı her türlü bilgi verebilirim. 1 ay sonra tekrar yaptırıcam.saçlarını düz isteyen herkese tavsiye ediyorum.saçı gerçek anlamda düzleştirmenin bu yöntemden başka çaresi yok..

canım benim saçlarım accayip kıvırcık artık bıktım ve dayanamadım yaptırdım...ama tam düzleitirici değil difriz mi ne deniyor..fiyatı da 70 ytl...ben tam düzleştirmek istemiyorum..o yüzden bunu seçtim şuan dalgalı saçlarım om asi kıvırcıklardan kurtuldum çok şükür ..en güzeli de artık kabarmıyor fazla ve salabiliyorum ama hala köpük filan kullanıyorum..5 ay arayla 2 kez yaptırdım şuana kadar ve süresi bittiğnde tekrar yaptırıcam..

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. saç düzleştirme işlemini ben de yaptırdım. bugün 2.günüm.işlem uygulandıktan sonra 3 gün saçları yıkamamak gerekiyormuş.şimdilik çok iyi, bakalım yarın yıkandıktan sonra nasıl olacak diye merak ediyorum. sonucu size de bildiririm :)

canım seninde saçların benimkiler gibi çok kıvırcıkmıydı.sen nasıl bir işlem yaptırdın dümdüz mü olduçmesela benimki dalgalı oldu çünkü dümdüz istemiyorum..senin yaptırdığın işlemin adı ne ve fiyatı nekaar canım çok merak ettim nasıl bir işlem ay çok oldu ama saçların yıprandı kmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…