Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

Ben de saçlarımı daha önce mor ve pembeye boyamıştım, uğraşması zor bence. şimdi sadece bir kısmı mavi. Bence bi kısmını boyamak daha güzel gibi duruyor.

Benim saç uçlarımda şuan altın parıltılı toffe rengi var. alttaki resim :) uçlarını koyu mavi yapmak istiyorum açtırmadan. sizce tutar mı? :26:

kızlar benim saçım koyu kahve gri renk istiyorum hangi marka kullanmalıyım daha önce griye boyayan oldu mu

bende hep mavi mor pembe yaparım halada oyleyim ilk boyama ikinci boyamaya kadar akıyo abuduk gubidik bir renk oluyo doğru.ama ikinci boyamayı aynı tonda yaparsanız hiç bir şey olmuyo akıyo ama eskisi gibi değil :)

bu arada sana kimse cevap vermemiş ama ben boyamıştımhala boyamak isityorsundur yada belkide boyamışsındır sadece bir gün kaldım o renkte bana yakışmamıştı neyse. Kullanmak isityorsan jeans color veya manic panic alabilrisin manic panic pahalı birazs ben onu kullanmadım ama jeans color hem ucuz hemde güzeldi bende mavisi pembesi ve beyazı var.Beyaza boyamadım ama renkleri açmak için kullanıyorum :) :) umarım yaparsında görürüz :)

crazy teşekkürler cvp için umudumu kesmiştim.daha yapmadm kpss yi bekliorum yerleşemessem hırsımı saçlarımdan çıkarcam

Ben saçımı aşırı cırt (fuşya, turuncu, sarı) hariç hemen hemen her renge boyamışımdır. Size önerim su bazlı olanlarını kullanmanız. Hem kalıcılığı daha uzun ( yaklaşık 2-3 hafta) hem de saçınızı açtıktan sonra daha fazla yıpranmasını önlüyor. Önceden su bazlı boyalardan haberim yoktu ve boyadığım mavi yeşil vb renkler saçlarımı mahfetti. Çünkü haftada 1 boyamak zorunda kalıyordum ve amonyaklı boyaları biliyordum sadece. Şuan su bazlı boya kullanıyorum ve orielin yaktığı yerleri kestirdim daha fazla yıpranmıyor saçım. Üstelik daha ucuza geliyor.

Şu an kahküllerim yeşil-mavi arası bir renk. tümünü boyamaya kıyamıyorum, çok zor aşamalardan geçti saçlarım ama renklerden de vazgeçemiyorum.

Bu da aktıktan sonraki hali;

Şu an kahküllerim yeşil-mavi arası bir renk. tümünü boyamaya kıyamıyorum, çok zor aşamalardan geçti saçlarım ama renklerden de vazgeçemiyorum.

Bu da aktıktan sonraki hali;

çok güzelmiş saçların çok beğendim, hele bandana takınca çok uyumlu olmuş. ten rengime yüzüme falan hiç uymaz ama benim bile gidip boyatıp bandana takasım geldi
tabi mavinin o sıkıntısı var, çevremde kim boyatsa kısa süre sonra yeşil oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…