Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

bu da mor halim
$DER_4973.jpg

Son düzenleme:
$28711_389910437594_6549603_n.jpg $pnk.png

ilk fotoğraftaki rengim yeni boyadığımda olmuştu. gold jeans pembe olarak saçımı hiç açmadan uyguladım.

Geçici boyalara benzio kutusu,senin dediğin yere bitürlü gidemedim exicolor ı bi deneyeyim bakalım,geçen gün gittiğim yerde sordum açıp da mı boyayayım maviye diye,saçın kopar çok ince telli dedi :KK53:
Tırstım sen nasıl cesaret ettin açmaya:KK53:

Ben saçlarımı geçen yaz jean colorla maviye boyamiştım.canlı ve 1aya kadar kalıcı. Saçı yakmadığından emin olabilirsiniz hiç bi türlü yıpranma olmadıydı

ben bu ara kendimde değişiklik istiyorum. sadece bi tarafımı bir tutam pembeye boyatmak istiyorum sizce çok mu ergen işi olur bir de benim giyim tarzım falan da marjinal değil acaba abes durur mu bende :)

ben bu ara kendimde değişiklik istiyorum. sadece bi tarafımı bir tutam pembeye boyatmak istiyorum sizce çok mu ergen işi olur bir de benim giyim tarzım falan da marjinal değil acaba abes durur mu bende :)

canım suanki saçın ne renk giyim tarzın marjinal değilse hiçte abes durmaz aslında o renkler yüzüne gidiyrsa eğer tam tersi daha da güzel durur yaa.:KK34:

Son düzenleme:
canım suanki saçın ne renk giyim tarzın marjinal değilse hiçte abes durmaz aslında o renkler yüzüne gidiyrsa eğer tam tersi daha da güzel durur yaa.:KK34:

$1402553667132.jpg işte böyle bilmiyorum belli oluyor mu boyu da aynı burdaki gibi bu arada yaşım 22. çok kararsız kaldım:44:

Bende gecen gun manic panic mystic heather aldim rengi acayip hoş .. Hala uygulamadim... Sacim koyu renk olmasi icin ilk once acmam gerekiyor ama acma konusunda hep olumsuz yorumlar duydum ...bu yuzden arastiriyorum
Ayrica ben manic panic oneririm hem vegan hem de yari kalici ayrica kullanan arkadaslarimin hepsi memnun saci onardigini soylurlar ilaveten rwnkler cok guzel ve akinca cok hos pastel bir renk kaliyormus :KK70::KK1:

Bende gecen gun manic panic mystic heather aldim rengi acayip hoş .. Hala uygulamadim... Sacim koyu renk olmasi icin ilk once acmam gerekiyor ama acma konusunda hep olumsuz yorumlar duydum ...bu yuzden arastiriyorum
Ayrica ben manic panic oneririm hem vegan hem de yari kalici ayrica kullanan arkadaslarimin hepsi memnun saci onardigini soylurlar ilaveten rwnkler cok guzel ve akinca cok hos pastel bir renk kaliyormus :KK70::KK1:

Saçlarını bir kere açsan yeter zaten. Bunu uygularsın, aktıkça boyarsın. Uçlarda olduğu için dip sorunu da yok.

Bu renk çok iyimiş baktım şimdi, lila gibi.
Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması güzel, zaten sağlıklı olan bir şeyi test etmeye de gerek yok, keşke her kozmetik ürün böyle olsa.

Ay cok guzel bunlar mystic heather cok hos yaa
:KK51:

İlerde kahküllerime uygulamayı düşünüyorum bu rengi. Ama şimdilik kalsın, uzun bir süre dokunmam saçlarıma, tövbe ettim. :KK53:

Saçlarını bir kere açsan yeter zaten. Bunu uygularsın, aktıkça boyarsın. Uçlarda olduğu için dip sorunu da yok.

Bu renk çok iyimiş baktım şimdi, lila gibi.
Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması güzel, zaten sağlıklı olan bir şeyi test etmeye de gerek yok, keşke her kozmetik ürün böyle olsa.

İlerde kahküllerime uygulamayı düşünüyorum bu rengi. Ama şimdilik kalsın, uzun bir süre dokunmam saçlarıma, tövbe ettim. :KK53:
Ayy kac gundur bir acici alamadim daha dogrusu karar veremedim .. Sonunda bugun igora renk acici almaya karar verdim youtube daki tum renk acma videolarinda bu marka vardi ve ciddi sonuclar elde etmislerdi bugun gratis watsons dolasip alicam oksidasyonuyla filan aksamda annişim boyar sonra gelsin mystic heather saçlar ❤❤ :21::KK8::KK3:
$aab00745ed79750b5fe849a1748bf176.jpg

$b636a5123a44c10318dc42a522f18570.jpg

merhaba arkadaşlar. saçlarımı manic panic violet night rengine boyamak istiyorum. ama çok ince telli, seyrek, dökülen saçlarım var. bu nedenle açma işlemi uygulamaya çekiniyorum. saçımda boya yok. saç rengim kumral veya koyu kumral tam bilemiyorum (saç renklerinden pek anlamam). renk tutar mı acaba? :KK31:

X