bundan 3-4 sene önce pembeyi denemiştim.saçlarım siyah olduğu için ilk önce açtırdım rengini.sonra çok açık pembe deilde kırmızıya yakın bi renge boyattım.ilk başlarda memnundum zaten bütün saçı boyatmadım saçlarım belimdeydi ve uçlarına 6-7 cm fln boyattırdım.Neyse akmaya başladıkça turuncuya döndü.baktım rengi baya kötü oldu kendi saç rengime boyattım tekrardan.
geçen yılda mavi boya aldım yine uçlarına sürdüm bu sefer kendim evde yaptım :) çok hoş oldular.ama dediğim gibi bu tonlar çok çabuk akıyor.akıncada iğrenç bi renk oluyor.yani boyatmak isteyen arkadaşlar varsa eğer bunu göz önünde bulundursunlar:) artısı çok kendini iyi hissettiriyor ama eksiside var.saçlarımı baya yıpratmıştı bu mavi boya...
Türk bayrağı gibi gezersin kız
Hiç duymamıştım ilginç fikir.
Ben de mavi hevesimi aldıktan sonra resimdeki gibi kemik rengi yapacağım.
Geçici boyalara benzio kutusu,senin dediğin yere bitürlü gidemedim exicolor ı bi deneyeyim bakalım,geçen gün gittiğim yerde sordum açıp da mı boyayayım maviye diye,saçın kopar çok ince telli dedi
Tırstım sen nasıl cesaret ettin açmaya
Yok aksine netten okudugum yorumlara göre kalici bir boya. Kutusuna bakma sen.
SIkIldm artik iki renk dolasmaktan. Siyahi seviyorum ama her seferinde ayni sorun, dipler geldimi olusan kötü görüntü. Bu sefer boyamicam diyorum yine boyuyorum. Artik dayanamadim actim. Benim saclarim kalin telli, daha önceden acmistim tecrübe edindim. Cesaretim bu yüzden yani..
Bak bunlar tam senlik.
fazla sıradışı renkler bence...daha olagan olmak varken(en azından bu konuda) garip yani.simdiden boyatan boyatmayana hayırlı olsun
fazla sıradışı renkler bence...daha olagan olmak varken(en azından bu konuda) garip yani.simdiden boyatan boyatmayana hayırlı olsun