orta kumral renklerinde olan saçlarımı manic panic vampire red ve deep purple dreami karıştırarak hafif mora kaçan kızıl rengi elde edecektim güya ve bunun için o gün kuaföre gittim bakıra açtı ve ben de biraz buna güvenerek kızıl elde edeceğimi düşünerek boyadık saçları ve sonuç:TAM BİR REZALET AÇIK KIRMIZI-FUŞYA arası bir renk ve bana hiiç yakışmadı ki ben ara/koyu tonları severim.ve sonuçtan memnun kalmayınca kuaför 1 hafta filan bekle koyu morla boya dedi yani amaç rengini koyulaştırmaktı.ve küçük bi kısmını morla denedim bu sefer de pembe-mor gibi birşey olunca moru hiç kullamamaya karar verdim.iki gündür de bu rengi akıtmaya çalışıyorum şuan fuşya-pembe gibi değişik bi renkte evden dışarı çıkamıyorum.evden çıkamadığım için annem Jeanscolor Deep Red aldı ve bunu yarın boyamayı düşünüyorum kızıl yapmak için ama netten araştırdığım kadarıyla boyarsam nasıl bir renk elde ederim bi fikrim yok yine kırmızı kalacağımdan korkuyorum ve bundan başka da bulamamış..
Sizden ricam jeanscolor deep red kullananlar saçlarının resmini atabilir mi yada kızılı nasıl bir ton biraz bahsedebilir mi?
Sizden ricam jeanscolor deep red kullananlar saçlarının resmini atabilir mi yada kızılı nasıl bir ton biraz bahsedebilir mi?