Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

orta kumral renklerinde olan saçlarımı manic panic vampire red ve deep purple dreami karıştırarak hafif mora kaçan kızıl rengi elde edecektim güya ve bunun için o gün kuaföre gittim bakıra açtı ve ben de biraz buna güvenerek kızıl elde edeceğimi düşünerek boyadık saçları ve sonuç:TAM BİR REZALET AÇIK KIRMIZI-FUŞYA arası bir renk ve bana hiiç yakışmadı ki ben ara/koyu tonları severim.ve sonuçtan memnun kalmayınca kuaför 1 hafta filan bekle koyu morla boya dedi yani amaç rengini koyulaştırmaktı.ve küçük bi kısmını morla denedim bu sefer de pembe-mor gibi birşey olunca moru hiç kullamamaya karar verdim.iki gündür de bu rengi akıtmaya çalışıyorum şuan fuşya-pembe gibi değişik bi renkte evden dışarı çıkamıyorum.evden çıkamadığım için annem Jeanscolor Deep Red aldı ve bunu yarın boyamayı düşünüyorum kızıl yapmak için ama netten araştırdığım kadarıyla boyarsam nasıl bir renk elde ederim bi fikrim yok yine kırmızı kalacağımdan korkuyorum ve bundan başka da bulamamış..
Sizden ricam jeanscolor deep red kullananlar saçlarının resmini atabilir mi yada kızılı nasıl bir ton biraz bahsedebilir mi?

Koyu kumral mı? Eğer öyleyse koleston 6.0 mı palette 6.0'mı yardimci olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-22-02-21-12.png
    582,2 KB · Görüntüleme: 402
Selam kızlar umarım bana bir cevp veren bulurum çok ihtiyacım var bilgilerinize su an saçım mavi siyah ama ben böyle koyu lacivert istiyorum ne yaparım nasıl yaparım bir akıl verin bana lütfen

kızlar benim saçlarım koyu kahve. saçımı mora boyatmak istiyorum. ama saçlarım belimde ve Kıvırcık o yüzden kiyamiyorum yanarsa diye. yakmadan nasıl boyatabilirim. saçımı açtırmam gerekiyo mu ? lütfen yardımmmmm

Dört yıl önce saçımın bir tarafına balyaj gibi mavi renge boyatmıştım. Önce açıcı sürdüler, o mavilik sadece bir ya da bir buçuk hafta durdu. Sonra yavaş yavaş yeşile dönüyor. En iyisi saçının komplesini mavi siyaha boyat. Lacivert güzel bir görünümü var güneştede maviliği iyice ortaya çıkıyor.

Merhaba kızlar ben de size danışmak istiyorum değişiklik yapmadan önce amacım saçımın tamamını boyamak değil aralara renk attırmak istiyorum ama renk konusunda hala karar verebilmiş değilim kahverengi saçlıyım ve esmer tenliyim en "cool" görünümlü renk sizce nedir? Önerilerinizi bekliyorum

kızlar lütfen bana da akıl verin. saçlarım siyah ve oldukça değişik bir renkle boyamak istiyorum. aklımda mavi var (gece mavisi değil gerçek anlamda fark edilecek bir mavi) ama hangi markanın var ve siyah saçta nasıl durur emin değilim......................

bende manic panic ile kendim boyamak istiyorum saçımı ama doğal kumralım önce açmam gerekiyor saçlarımın tekli ince yanar mı diyede endişeleniyorum
bana iyi bir açıcı ve nasıl kullanacağımı anlatabilir mi bilen biri kızlaar ??

bence aralara renk attırma çirkin duruyor uçlarını boyatmalısın. düz bir çizgi şeklinde değil de dağınık dağınık. ben evde annemle yeşile boyadım saçlarımı. açıcı kullanmadığım için koyu bir yeşil oldu. mor koyu mavi yada fuşya boyayabilirsin bence.

Çok teşekkür ederim aklıma yattı bayağı

Bende saclarimi lila yapicm ama actirmaya korkuyorm

Eklentiler

• images (5) (1).jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 249
Ben mp ile boyuyorum Saçlarım kumral benimde açık kumral diye geçiyor mpnin sitesindeki renk skalasında Vampire Red Violet night After midnight blue gibi renkler saçımı açmama gerek kalmadan tutuyor Skladaki renklerden birazcık daha koyu oluyor ama yine de güzel duruyor Saçlarım ince telli olduğu için açtırmak istemiyorum çünkü açtırmak demek saç telinin katmanini yok etmek demek ve bu da daha da inceltiyor saci

merhaba arkadaşlar ben saçımı nevacolor orkide moruna boyamak istiyorum aralarada mavi atacağım,avatarımda forograf bakarak yakışırmı 30 yaşındayım tabi şuan saçım biraz daha koyu,yardımcı olurmusunuz,birde evde kendim yapmak istiyorum,iki renk boyamayı evde kendisi yapan varsa deneyimleini paylaşabilirmi,yada böyle bir video önerecek olan varsa sevinirim

avatarı kaldırdım fotograf yüklüyorum

Eklentiler

• IMG-20150929-WA0027c.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 223
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…