Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

saçımı bakır kızıla yeni boyadım aslında ama after midnight blue rengine gzüm takıldı kızıl saçı akıtmadan boyarsam yeşil olmasından korkuyorum açıkçası

Saçlarımın önlerini oriel ile turuncuya kadar açıp tüp boyaların mix tonu olan maviyle(0.11) boyardım hep. İlk boyamada çok canlı bir petrol yeşili elde eder, bir kaç yıkamaya solup kötü bir yeşile dönerdi. Geçenlerde kuaförüm Acacia nın mavisiyle boyadı. Tam istediğim gibi parlak, öncekinden daha canlı bir petrol yeşili oldu, önceki gibi hemen akmadı. Ben de gidip aldım aynı markanın aynı renginden. Benimki şişede mor görünüyordu, kuaförünki açık mavi-turkuaz arası bir renkti şişedeyken. Önemsemedim boyadım, resmen mavi siyah-lacivert arası belli belirsiz bir mavi oldu önlerim. Arkaları siyah zaten, hiç farkedilmiyor bile. Niye böyle oldu anlamadım. Aynı marka, aynı renk. Şişede blue yazıyor ikisinin de. Şişe içindeki renk de uygulamadaki sonuç da bambaşka. Şimdi sitesine mail attım, bekliyorum cevabı. Var mı kullanan?

En son saçlarımı maviye boyamıştım ama mürekkep mavisi olmuştu çok hoştu. Şimdi griye boyamayı düşünüyorum deneyen var mı? Esmer tenliyim ama ben olur mu bilmiyorum.

Su bazlı boyaların rengini açabiliyor muyuz? Mesela elimizde mavi renk var, bunun açık mavi olması için bir yöntem var mı?

Zannetmiyorum açılacağını bende pembe var az var diye kendisi kadar suyla karıştırdım renkte hiçbir farklılık olmadı

Su bazlı boyaların rengini açabiliyor muyuz? Mesela elimizde mavi renk var, bunun açık mavi olması için bir yöntem var mı?
Alttaki rengin daha açık olması mesela platine kadar açılmış saçın manic panic beyaz ile nötrlenmesi ve boyaya saç kremi karıştırmak daha açık renk vermesini sağlıyor.

En son saçlarımı maviye boyamıştım ama mürekkep mavisi olmuştu çok hoştu. Şimdi griye boyamayı düşünüyorum deneyen var mı? Esmer tenliyim ama ben olur mu bilmiyorum.
Hangi markanın mavisini kullanmıştın?

Zannetmiyorum açılacağını bende pembe var az var diye kendisi kadar suyla karıştırdım renkte hiçbir farklılık olmadı
Su bazlı boyalarda boyayabsu katmak yalnızca boyanın kıvamını açıyo rengini açmak içinse beyaz renkli silokon içermeyen bir saç kremiyle karıştırmak gerekli

şimdi bu renkler moda oldu, çok da iyi oldu. keşke boya markaları daha ulaşılabilir olsa. jeans color var uygun fiyatlı sayılabilecek. manic panic ise bence pahalı, 1 ay dayanabilen bir renk için... ama en iyi sonuçlar manic panic ile çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Görünce yazamadan duramadım. Ben beyazım ama malesef gri yapamıyorum çok istesem de. Şuana kadar griyi görüp de beğendiğim tek ten esmer tendir arkadaşım. Tereddütsüz boya derim

kızlar banada bir akıl verirseniz çok sevinirim. saçlar 2 senedir orkide moru patlıcan moru tarzı renklerde gidip geliyor ama bu mor beni nedense kesmiyor. manic panic markasının mor renkleri çok iyi ayrıca su bazlı. koyu mor bi saç istiyorum. acaba benim saçtakini akıtmadan bu işlemi yapsam ne olur.? çünkü saçlarım ciddi anlamda kopuyor akıtma işleminde. manic panic mor ve siyah alıp siyahtan biraz katmak istiyorum. ne diyorsunuz?

kızlar banada bir akıl verirseniz çok sevinirim. saçlar 2 senedir orkide moru patlıcan moru tarzı renklerde gidip geliyor ama bu mor beni nedense kesmiyor. manic panic markasının mor renkleri çok iyi ayrıca su bazlı. koyu mor bi saç istiyorum. acaba benim saçtakini akıtmadan bu işlemi yapsam ne olur.? çünkü saçlarım ciddi anlamda kopuyor akıtma işleminde. manic panic mor ve siyah alıp siyahtan biraz katmak istiyorum. ne diyorsunuz?

Su bazlı boyalarda boyayabsu katmak yalnızca boyanın kıvamını açıyo rengini açmak içinse beyaz renkli silokon içermeyen bir saç kremiyle karıştırmak gerekli

canım sen baya bilgilisin manic panic konusunda anladığım kadarıyla bi banada yardımcı olur musun?
saçlar 2 senedir orkide moru patlıcan moru tarzı renklerde gidip geliyor ama bu mor beni nedense kesmiyor. manic panic markasının mor renkleri çok iyi ayrıca su bazlı. koyu mor bi saç istiyorum. acaba benim saçtakini akıtmadan bu işlemi yapsam ne olur.? çünkü saçlarım ciddi anlamda kopuyor akıtma işleminde. manic panic mor ve siyah alıp siyahtan biraz katmak istiyorum. ne dersin?

jean's color markasını kullanan var mı?
mükemmel bi boya kullanmanı tavsiye ederim koyu saça koyu renkli alıcaksınız istediğiniz rengin mesela saçınız kahveyse omavi yapmak istiyorrsanız ortaa tondaki maviyi alın yada koyu en koyu renkliyi alın çok güzel bir sonuç oluyor kendim kulllandım tavsiyede ederim ve saçı yıprstmıyorrr

Merhabaaa saçlarım neredeyse ilk resimdeki gibi renkti belki 1 tık koyu ama çok çabuk aktı ve saçlarımın geri doğru yıkadığım için tepesi selena gomez in saçlarından biraz koyu oldu ama saçlarımı ayırdığımda yine hale morluk var uçları daha çok aktı kahvemsi gibi sanki birşey oldu tekrar aynı renk saçımı istiyorum ama ap ayrı 2 boyayı karıştırıp yapmıştım.. Palette patlıcan moru ile boyasam ne tür renk çıkar?

Eklentiler

• 1 (3).png
    396,1 KB · Görüntüleme: 184
  • $celenapurpleqp7.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:
Ben saçlarımı akos çilek pembesi, civciv sarisi, turuncu, fusya, mavı siyah,mavi,orkide ve patlican moru, yesil gibi renklere cok boyadim... tabi aralarda normal renklerede boyamisligim vardır ateş kızılı, siyah, karamel, kizil, çikolata kahvesi, kahve gibi... en sevdiğin ve aralıksız 6 yil kullandığım akos çilek pembesini es geçerim...

La Riche Directions Yarı Kalıcı Saç Boyası (pastel pink) sipariş ettim arkadaşlar sachane sitesinden ürün fos çıktı. SAKIN BENİM GİBİ İNANIP ALMAYIN BU ÜRÜNÜ paranıza yazık olur saçlarım beyaza yakın platin rengiydi sürdüm iki saat bekledim renk yok üç saat bekledim yine yok sabah yıkadım hiç bir şekilde geçmemiş saçta bi değişiklik olmamış. Zamanımda paramda çöp.

Bende bugün aynı markayla boyadım ama oldukça memnunum ben taksim köstebekten aldım. Bir buçuk saat beklettim saç kremiyle de rengini açtım harika derecede tuttu saçıma. İlk yıkamada diğer boyalar çok akıyo bu nerdeyse yok denecek kadar az aktı.

Sachaneden sipariş verdim ürün sahte çıktı barkodunu sorgulattım orjinal değilmiş.
Tahmin ettim sahte olduğunu çünkü gerçekten çok beğendim ürünü. Resmi sitesinden bakalirsin nerelerde satıldığına benim okuluma taksim köstebek yakındı ordan aldım 45 tl bir fiyatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…