- 26 Ekim 2014
- 15
- 4
- 28
Marka la riche direction renk de alpine green. Beyaz saç boyasıyla boyanın rengini istediğim kadar açıyorumCanim markası neydi acaba boyanin rengin adi nedir bide saç kremi derken anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marka la riche direction renk de alpine green. Beyaz saç boyasıyla boyanın rengini istediğim kadar açıyorumCanim markası neydi acaba boyanin rengin adi nedir bide saç kremi derken anlayamadım
Açmadan mı kullandınız boyayı benim saçım akmış siyah koyu açık kestane arası birşey ama şu resimdeki gibi istiyorum en koyu maviyi akmadan kullansam tutarmımükemmel bi boya kullanmanı tavsiye ederim koyu saça koyu renkli alıcaksınız istediğiniz rengin mesela saçınız kahveyse omavi yapmak istiyorrsanız ortaa tondaki maviyi alın yada koyu en koyu renkliyi alın çok güzel bir sonuç oluyor kendim kulllandım tavsiyede ederim ve saçı yıprstmıyorrr
Eki Görüntüle 2025022 kızlar bu renk saç istiyorum saçımı en son 4 ay önce palette gece mavisi ile boyadım şu an saçım bile değil loyu yada açık kestane gibi birley baya aktı yani boya. Şimdi gece mavisinin içine loreal majiral mic blue katsam bir tüp oksidanı da 40 volümlük koysam saçımı açmadan böle olur mu. Benim amacım mavi vs saç değilde mavi siyahın bir ton üstü gibi yani mavi siyahta maviler pek belli olmuyor saç yine siyah olsun ama mavisi en azından azcık bende varım desin istiyorum. Ve asla açtırmayı düşünmüyorum. İlk boyamada değilse bile bu karışımla bir kaç boyamada bu rengi yakalar mıyım
Yok cnm deneyemedim çünkü platin sarıdan bile fazla açtırmak gerekiyormuş sonrasında lacivert yada mavi siyah boyamak gerekiyormuş. Bnm saçlarım kıvırcık ve eğer açtırırsam iğrenç bir hal alacak ne kıvırcık ne düz tuhaf olacakbende bu renk istiyorum siz denediniz mi?
yazalı epey olmuş ama umarım görürsünüz beyaz saç boyası hangi marka alıyorsunuz?Marka la riche direction renk de alpine green. Beyaz saç boyasıyla boyanın rengini istediğim kadar açıyorum
Açmadan mı kullandınız boyayı benim saçım akmış siyah koyu açık kestane arası birşey ama şu resimdeki gibi istiyorum en koyu maviyi akmadan kullansam tutarmıEki Görüntüle 2025025