Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

Merhaba,

Şu an saçımda boya yok, koyu kahve saçlarım (omuzlarımda ve katlı kesimli) kahverengi gözlü ve oldukça beyaz tenliyim. uzun ince yapılıyım. oval bir yüzüm var. alnım oldukça açık olduğundan kahkül kestiricem.

Bayrama yeni bir saç kesimi ve rengiyle girmek istiyorum, fikirlerinizi rica ediyorum.

Sizce fotoğraflardaki hangi kesimi ve rengi yaptırmalıyım?

Eki Görüntüle 829293

Bu mor ne olarak geçiyor benim de saçlarım mor ama patlıcan moru daha koyu güneşte kızılımsı duruyor senin ki baya mormus :)

jamaican jeanscolordan magenta boya aldım demiştim kimse cevap vermemişti soruma ama boyadım saçımı. Kuaförün boyadığı mor iki yıkamada akmıştı, aktıktan sonra jeanscolorla magentaya boyadım müthiş renk oldu iki yıkamada da akmadı :)

Renk olarak bilmem ama ( çünkü herkesin beğenisi farklı olabiliyooo. ) Ben saç boyası markası olarak Bıoblas color&more yi tek geçerim. Hayatımda gördüğüm en iyi marka desem yeridir. Saçımı boyarken içine birde boya kutusu içerisinden çıkan sihirli muhteşem iksiri :) ekliyorum. Dökülmeyi önlüyor, bakımı sağlıyor ve renklerin daha canlı ve kalıcı olmasını sağlıyor. evde saç boyayanlar için oldukça profesyonel bir ürün. tavsiye ederim.

Bu mor ne olarak geçiyor benim de saçlarım mor ama patlıcan moru daha koyu güneşte kızılımsı duruyor senin ki baya mormus :)

Ben önce biraz açıcı uygulamıştım tabi bu boyadığım neva color orkide moru ama eski seri ufak tüpde olandan numarası 7.2ydi yanlış hatırlamıyosam ama dediğim gibi 2-3 yıkamaya bu güzel mordan eser kalmıyo malesef

ben yapmıştım. bir kaç boyamadan sonra oturuyor renk. ilk boyatıldığında çabuk akıyor.

5 yıldır saçlarımın rengi kırmızı, uzun süreli kullanımda saça iyice oturuyor renk ve 4 5 yıkama sonrası bile öyle soğan kabuğu rengi ya da turuncu gibi olmuyor kendi saçlarımda öyle en azından :) 5 yıl içinde saçlarımın rengi kırmızının tonları, fuşya gibi renkler aldı, farklı markaların kırmızılarını da karıştırdım, sadece öyle de boyadım sonuç renk olarak en iyi boya karıştırılmadan akos gelincik kırmızısı fakat saçı yıpratıyor, yanık oluşturabiliyor bu yüzden sürekli saça bakım yapmak gerekiyor, ben doğal zeytinyağı kullanıyorum çok faydasını gördüm. saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum :) belli olmaz tabi değişiklik lazım :) gri ya da gümüş olsun istiyorum tabi ki yine kendim boyamak suretiyle :)) kırmızıdan direkt boyayabilir miyim yoksa saçlarımın içine edilir mi o noktada sıkıntım var, yoksa risk almadan açıp mı boyasam ?

Selamlar. 3 senedir tarçın bakır gibi bir renk saç kullanıyorum. Saçımın dipten gelen gerçek rengi kestane. Kalıcı bir boyayla Laciverte yakın koyu bir maviye boyamak istiyorum. doğru tonu tutturmak için nasıl bir süreç izlemeliyim. Yardımcı olabilecek biri var mı?

saçlarımı neredeyse morun her tonuna boyadım diyebilirim. bir suru marka da denedim direction gercekten cok guzel fakat cok a pahalı 37lira çok fazla yurtdısında 6 euro falan satılan seyın iki katı fiyatında olması üzücü

Aynı şeyi merak ediyorum. Manic panic vs dışında kalıcı boya ile lacivert rengi yakalamak için karışım yapmak mı gerekiyor?

Voila mavi siyahı boyasız koyu kumral saçımda denediğimde bu rengi elde ettim, mavi ışıltıları vardı ama istediğim renk değildi.

Direk mavi kullandığımda ise petrol yeşili oldu.

Şimdi tekrar boyasız kumral rengin üzerine voila kullanacağım fakat daha lacivert bir renk için Akos Mavi ile karıştırmayı düşünüyorum. Mavi yoğunluk sağlar mı, voilanın mavi ışıltısını etkiler mi fikri olan?

Tam lacivert renk elde etmek istiyorsan su bazlı saç boyalarını kullanmalısın. Özellikle Manic panic i tavsiye ederim, renk çeşidi çok. Black blue senin istediğin renge uyuyor.

Fakat yeşil renk elde etmemek için saçın beyaza kadar açılması gerek.

mavi mix boyayı nereden bulabilirim saçımdaki turunculuktan kurtulmak için kullanacağım ve fiyatları ne kadar

bu boyaları nereden bulabilirim?internetten almak zorunda mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…