Eki Görüntüle 1050349 Eki Görüntüle 1050351
ilk fotoğraftaki rengim yeni boyadığımda olmuştu. gold jeans pembe olarak saçımı hiç açmadan uyguladım.
Geçici boyalara benzio kutusu,senin dediğin yere bitürlü gidemedim exicolor ı bi deneyeyim bakalım,geçen gün gittiğim yerde sordum açıp da mı boyayayım maviye diye,saçın kopar çok ince telli dedi
Tırstım sen nasıl cesaret ettin açmaya
Eki Görüntüle 1050349 Eki Görüntüle 1050351
ilk fotoğraftaki rengim yeni boyadığımda olmuştu. gold jeans pembe olarak saçımı hiç açmadan uyguladım.
Yaparsam lila yaparım herhalde...
Eki Görüntüle 969587 Eki Görüntüle 969588 Eki Görüntüle 969589 Eki Görüntüle 969590 Eki Görüntüle 969591 Eki Görüntüle 969592 Eki Görüntüle 969594 Eki Görüntüle 969595 Eki Görüntüle 969596 Eki Görüntüle 969597 Eki Görüntüle 969599 Eki Görüntüle 969600 Eki Görüntüle 969602 Eki Görüntüle 969604 Eki Görüntüle 969605
yıllardır istediğim şeyi yaptım ve turkuaza boyattım saçımı kızlaar , bu da link i :http://tinypic.com/view.php?pic=5ltg7c&s=8#.UxjL-_l_uW4
hayırlı olsun, hala turkuaz mı?
ben bu ara kendimde değişiklik istiyorum. sadece bi tarafımı bir tutam pembeye boyatmak istiyorum sizce çok mu ergen işi olur bir de benim giyim tarzım falan da marjinal değil acaba abes durur mu bende :)
Ay cok guzel bunlar mystic heather cok hos yaaçok punk gözüküyor bu da
Akos çilek pembesini deneyebilirsin bence :)
Bende gecen gun manic panic mystic heather aldim rengi acayip hoş .. Hala uygulamadim... Sacim koyu renk olmasi icin ilk once acmam gerekiyor ama acma konusunda hep olumsuz yorumlar duydum ...bu yuzden arastiriyorum
Ayrica ben manic panic oneririm hem vegan hem de yari kalici ayrica kullanan arkadaslarimin hepsi memnun saci onardigini soylurlar ilaveten rwnkler cok guzel ve akinca cok hos pastel bir renk kaliyormus
Ay cok guzel bunlar mystic heather cok hos yaa
Ayy kac gundur bir acici alamadim daha dogrusu karar veremedim .. Sonunda bugun igora renk acici almaya karar verdim youtube daki tum renk acma videolarinda bu marka vardi ve ciddi sonuclar elde etmislerdi bugun gratis watsons dolasip alicam oksidasyonuyla filan aksamda annişim boyar sonra gelsin mystic heather saçlar ❤❤Saçlarını bir kere açsan yeter zaten. Bunu uygularsın, aktıkça boyarsın. Uçlarda olduğu için dip sorunu da yok.
Bu renk çok iyimiş baktım şimdi, lila gibi.
Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması güzel, zaten sağlıklı olan bir şeyi test etmeye de gerek yok, keşke her kozmetik ürün böyle olsa.
İlerde kahküllerime uygulamayı düşünüyorum bu rengi. Ama şimdilik kalsın, uzun bir süre dokunmam saçlarıma, tövbe ettim.