Ayyyynen ole canim. Maske uygular gibi uygulayacagiz. Sabunu direkt saca surersek sactan arinmayabiliyor. Ben sertlesme problemini sirkeli su ile cozmeye calisacagim bu arada hindistan cevizi yagini da almak istiyorum calistigim markette var su organik olanlarindan. Sen memnunsun baya dimi?elimle köpürtüp sadece diplere sürmek yeterli o zaman maske uygular gibi :) ben duştan sonra mercimek tanesi kadar hindistancevizi yağı sürüyorum saçlarımın ıslaklığı aldıktan sonra nemliyken hem yumuşacık yapıyor hem parlıyor sertleşme problemini o şekilde çözebilirim diye düşünüyorum
Yirim o tekrarı:)mesaj tekrarı :)
memnunum ne demek tam anlamıyla aşk yaşıyorum olmazsa olmazımAyyyynen ole canim. Maske uygular gibi uygulayacagiz. Sabunu direkt saca surersek sactan arinmayabiliyor. Ben sertlesme problemini sirkeli su ile cozmeye calisacagim bu arada hindistan cevizi yagini da almak istiyorum calistigim markette var su organik olanlarindan. Sen memnunsun baya dimi?
Hey masallah eeheheheumemnunum ne demek tam anlamıyla aşk yaşıyorum olmazsa olmazımaklına gelebilecek herşeyde kullanıyorum minik bir kavanozuma koydum büyük olanını buzdolabında saklıyorum genel anlamda saçıma arada göz çevreme bazen dudaklarıma kocamın sakallarına ve cildine oğlumun banyo sonrası yanaklarına dirseklerime topuklarıma bazen yiyorum bile o derece olmazsa olmazım oldu evdekiler de pek bi memnun bayada bereketli 1 aydır kullanmama rağmen kavanozun 3/2 hala dolu
ben gratis indiriminden 30 tl mi 36 tl ye mi ne almıştım bu gidişle 3 ay sonunda dibini görürüm herhalde aylık 10 tl bu derece etkili bir bakım ürünü için pahalı değil bence mutlaka almalısın pişman olmayacaksınHey masallah eeheheheu
E cok iyi o zaman, hem bereketli de diosun almaliyim enn kisa zamanda. Ya kuzum pahali baya diye icim el vermiyordu almaya. Ama kesinnnn alicam ozaman
Aynen gülüm alıcam mutlaka indirimleri kovalamak lazım:)ben gratis indiriminden 30 tl mi 36 tl ye mi ne almıştım bu gidişle 3 ay sonunda dibini görürüm herhalde aylık 10 tl bu derece etkili bir bakım ürünü için pahalı değil bence mutlaka almalısın pişman olmayacaksın
Ivettt geldim hosbuldummmgelmişsin:)) hayırlı olsun :))
Canım 3 yıl oldu lakin kesik kesik yaptım o nedenle tam olarak yeni basladim diyebilirim düenli sekilde yapmaya.konu açmanızdan sonra 3 sene geçmiş bakımlarınız nasıl gidiyorathena
bende şampuan içine bemiks ve e vitamını koydum biraz kokuyor ama inşallah faydasını göürürüm
Saçının uzunluğu ne canımCanım 3 yıl oldu lakin kesik kesik yaptım o nedenle tam olarak yeni basladim diyebilirim düenli sekilde yapmaya.
Evet sampuana vitamin koymak iyi fikir.
Biraz cam balı koyarsan yumusacik yapar sacini.
Elbette faydasini gorecegiz sadece devamlilik istiyor.
Keske resim atabilsem.Saçının uzunluğu ne canım
saçlarına maşallah çok güzel ve sağlıklı görünüyorlarEki Görüntüle 2043865 evet işte saçlarımın en güncel hali
(O KADAR KOLAYMIŞ KI RESIM YUKLEMEK, kafamı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum cahilliğimden ötürü lakin saçlara yazık o kadar bakım yaptım) =)
Tesekkur ederim tatlim.saçlarına maşallah çok güzel ve sağlıklı görünüyorlarsaç uzatma mecaran devam ediyor mu hala
bence dökülme problemi için eczacına danışıp biotin kullanabilirsin ben çok faydasını gördüm
Evet evet ben solgarın 1000 mg kullanıyorum çokda memnunumTesekkur ederim tatlim.
Ediyor tabii etmez mi?
Hala istedigim uzunlukta degiller
Biotini duymustum solgar'inkini almak istiyorum aslinda.