- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
Eki Görüntüle 1209918
İSte saçlarım.
Çok değil 3, 4 gün oldu bakıma başlayalı.
Umarım istediğim sonuçları elde ederim.
Saçların çok canlı ve parlak görünüyoo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla normal telli diyeyim :)Saçların dolgun görünüyo kalın Telli mi? Yani güzel görünüyo işe yaramaya başladı demem
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Kızlar benim saçlarımda çok ince Telli ve yağlı yani sabah yıkasam ertesi sabahı kesin yağlanıyo. Hele dışarda işlerim varsa kapalı olduğum için iice yapışıyo kafama saç. Çok ta seyrek
Otacı karışık bitki şampuanı aldım memnunum 15 gündür kullanıyorum bide elma sirkeli su döküyorum durularken.
Yağlanmaya biraz iyi geldi bilginize.
Bana da ince Telli yağlı seyrek saçlarım için önerileriniz olursa sevinirim
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Ben de tam sirke diyecektim :)
Limonlu su da iyi geliyor canım.
Isırgan otlu sampuan tellerini kalınlaştıracaktır.
Bir de defne yada ısırgan sabunu al bence hem saçlarındaki yağı alır hem de hacim kazandırır. Şampuan öncesi uygularsın.
Tamamdır ^.^ teşekkür ettim kocaman öpücüklerle :))
Aaa cidden mii?? :)
Cok tesekkur ederim.
Valla normal telli diyeyim :)
Teşekkür ederim canım evet işe yarıyor galiba :)
Sana da tavsiye ederim. Özellikle çam terebentin muhakkak koy şampuanına.
:-* ;-)
gerçekten de öyle :) ben de organik şampuan kullanmayı düşünüyorum ama elidorun kokusunu çok seviyorum saçlarım kirlense de jala güzel kokuyo kalıcı bi kokusu var o yüzden tedirginim hangisini kullansam bilemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)
Bende saç dökülmesi ve kepeklenme vardı. Sinoz sarımsaklı şampuan mucize gibi geldi :)
Sen de kendi mucizevi şampuanını bulursun inşallah.
Valla bence kokuyu falan önemseme canım benim, önemli olan saçlarına gereken bakımı yapması. Güzel koku istiyorsan şampuanına menekşe yağı koyabilirsin hem bak saça da iyi geliyor:)
Neye dikkat edeyim?Dikkat edin lütfen, dikkat.
haklsn canm..boyatacaksak da kendi ana saç rengimizden çok açk bir renk seçmemeliyiz ki saçlarmz ypranmasn. boyadan vazgeçemiyoruz fakat en azndan fazla.zarar vermeyelim..bildiğim bir gerçek varsa oda saç açıcıların saçı bitirdiği doğal rengimizden vazgeçmemek lazım.