Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

Ben revigen kullaniyorum bi suredir
Cidden ilk defa bir sampuanin kafa derimi iyice temizleyip nefes aldirdigini hissetim tavsiye ederim

Bu alizade yagi nasil bisey resim koyabilirmisiniz?
Cnm google görsellerde ararttır çıkıyor.
Sağlık bakanlığı ile başı derde girmiş hatta bu firmanin. Ilaç etkisi vaad ediyor diye. Bence gerçekten işe yaradığı için yapıldı bu karalama. Çünkü isminin hakkını verdi cidden iksir gibi bi şey

Son düzenleme:
keske resim koymayi becerebilsem de gosterebilsem

Merhaba..
Dün içine sarımsak ve bal kattığım Otacı şampuanımla ilk ddefa yıkadım saçlarımı..
Tabii öncesinde yag karışımıma bir yumurta sarısı ekleyerek iki saat beklettim kafamda.
Sarımsak şampuanın içinde beklediğinden iyice özünü salmış koku baya ağırdı ve saç diplerimi yaktı. Yakması hoşuma da gitti malum anca böyle etki ediyor. Durulama suyuma da sirke eklediğimden koku kafamda kalıcı olmadı uçtu gitti
Sampuanına bu tarz şeyler(sarımsak bal çeşitli Yağlar vs) ekleyeceklere tavsiyem şampuanınız doğal içerikli olsun. Bolca kimyasal içeren market sampuanlarına bunları eklemenizz biraz gereksiz bir çaba olacaktır.
Simdilik bu kadar..
Sevgilerr

Saç bakımı hakkında eklemek istediğim detaylar:

* Bol su tüketmeli ve dengeli beslenmeliyiz. Saç da dahil tüm vücudumuz için altın kuraldır.

*Günde bir diş sarımsak yutarak içten destek ile saç diplerimizi güçlendirmeliyiz. Ayrıca harici uygulama ile de saç bakımız için sarımsaktan destek alabiliriz.

*Saçlarımızı sıcak su ile yıkamaktan kaçınmalıyız, soğuk veya soğuğa yakın ılık su; saçları parlatırken kan dolaşımını hızlandırır.

*kozmetik şampuan, sabun ve saç kremlerinden sakınmalıyız. Ürünlerimizi olabildiğince bitkisel içerikli seçmeli, saç kremi yerine sirkeli su kullanmalıyız.

*Saç bakımımızı saçlarımız sorunlu olmasa dahi sürdürmeliyiz. Malum bakarsan bağ, bakmazsan dağ bu bakımlarımızı; zeytinyağı, badem yağı, çam terebentin, himdistan cevizi yağı...gibi yağlar ile yapabiliriz.

*Saçlarımızı mümkün olduğunca ısı ve işlemlerden korumalıyız. Kemik veya tahta tarak tercih etmeliyiz.

* saçlarımızı ıslakken taramamalıyız, bu kırıklara davetiye olabilir.

Sevgiler..

Evet..
Yine ben
Içine sarımsak rendeleyip bal ilave ettiğim şampuanım neredeyse bitmek üzere ve sonuç; saçlarım şaha kalktııı
Öyle uzadı ve hacim kazandılar ki saçlarını salmayan ben artık salıp ahenkle dans etmelerini izliyorum eheueheh
Herkese tavsiyemdir. Zaten yakında E ve B vitamin kapsülü de ekleyeceğim şampuanıma, o deneyimimi de paylaşılırım.
Gel gelelim bıttım sabununa
"Saçlarımdan arıtamıyorum berbat" vs diyenler olmuş. Tamamen kullanım hatası kaynaklı.
Sabunu elimizde köpürtüp o köpükleri uygulamalıyız saç diplerine. Komple sabunu kafa derine koyup ovarsan elbette arınmaz ve bu sabunun hatası değildir.
Hacmin bi kısmı sanırım sabundan kaynaklı.
Önce sabunla ovup durulayıp sonra içine bal ve sarımsak eklediğim otacı şampuanımla yıkıyorum saçımı ve en son da tabi ki sirkeli su.
Lakin dökülmem fazlalaştı son günlerde. Bu bir yenilenme süreci mi yoksa mevsim geçişi mi bilemedim ama şimdilik halimden memnunum
Sevgilerr

Selam...
Yine ben
Saçlarım baya uzadı ve aslan yelesini andırmaya başladı bile.
Eşimin tabiri ile :)
Ancak dökülme tam gaz
Mevsim geçişine bağlıyorum.
Bu arada sampuanı yavaş yavaş bırakıp sadece bıttım sabununa alıştırmak istiyorum saçlarımı.
Bakalım :)
Gelişmeleri yazacağım.
Sevgiler.

ohh ne güzel uzamış saçlarınn :) merakla bekliyorum gelişmeleri
bıttım sabununu araştıracağım sevgiler

ohh ne güzel uzamış saçlarınn :) merakla bekliyorum gelişmeleri
bıttım sabununu araştıracağım sevgiler
Tesekkur ederim canim.
Bittim sabununu ben sampuanlamadan evvel kullaniyorum dedigim gibi. Ancak direk kullanmaya korkuyorum desem yeri. Cunku sac alisana kadar sertlestiriyor saclari. Bir de bizimkiler malum boyali.
Alismasi zor olur diye. Ama inan sampuanla beraber bile kullaninca faydasini gordum. Sac daha bi dolgunlasiyor sanki.

elimle köpürtüp sadece diplere sürmek yeterli o zaman maske uygular gibi :) ben duştan sonra mercimek tanesi kadar hindistancevizi yağı sürüyorum saçlarımın ıslaklığı aldıktan sonra nemliyken hem yumuşacık yapıyor hem parlıyor sertleşme problemini o şekilde çözebilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…