- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Kova hatunu canım sormuştun o zaman resim yükleyememiştim şimdi göstereyim istedim.
Kullandığım yağ bu şekilde.
Aktarımın önerisi ile aldım ve memnun da kaldım.
Içeriğini yularıdaki gönderimde yazdım okuyabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pakizee koş koş müjdeee
Saçımı yapıyordum ve diperde bi parlama dikkatimi çekti.
Benim saçlarım erken beyazladı canım o nedenle saçlarımı boyuyorum mecbur.
Ay bir de baktım ay başında boyamış olmama rağmen diperim gelmiş beyaz beyaz
Ne çabuuuuk dedim hemen yazmalıyım.
Sampuana sarımsak rendelemek kesinlikle işe yarıyormuş gerçektennn! Yada bıttım sabunu
Hangisi yaradıysa işte
Merhabaaa
Hep bahsettigim gibi iç destek çok önemli.
Ve her gün bir diş sarımsak yutmaya özen gösteriyorum.
Şampuanım bitmek üzere.
Otacının bu sefer naturway serisinden almayı düşünüyorum ya da yine ivy'ye devam ederim bilemedim.
Ancak yine içine sarımsak ve bal katacağım kesin :)
Aybaşında boyadığım saçlarım dipten baya baya geldiyse demekki işe yaradı diyorum.
Ve tabi ki bıttım sabununun da hakkını veriyorum.
Sadece sabuna devam etmeyi düşünsem de bi ara,
Ben yine ikisiyle devam etme kararı aldım. Sarımsaklı şampuandan bu kadar kolay vazgeçemem hele ki etkisini görmüşken..
Sevgileer
Ben hala bu dökülmedeki artış nedenini anlamış değilim
Eki Görüntüle 2044634
Hos geldin tatlimmmOyyy kuzum şimdi gördümm ohh ne güzel işe yaramış pek bi sevindim süper
içten destek kesinlikle şart sarımsağı nasıl yutuyosun koku vs oluşuyo mu
dökülme için bence biotin kesin denemelisin yada hergün 1 tane haşlanmış yumurta ye bide aklıma geldi saç dökülmesi için tam terabentini işe yaradı bir dönem ama müthiş kuruttuydu hatta ecca mıydı kimdi hatırlamıyorum onu çıkart demişti şu mevsim geçiş sürecinde onu mu kullansan acaba
hoşbulduk yavrum bu çamterabentini saç derine direk sürme bence şampuanına kat istersen dönüşümlü olarak 2 şampuan kullan yani haftada 3 defa ç.terabentinli olanını kullan belkide ölü saçlar dökülüyordur olabilir mi acabaHos geldin tatlimmm
Uzama hizi super. Dokulme de olmasaydi
Hayir koku asla olmuyor. Hap gibi yutuyorum cok rahat.
Biotin alicam kesin zaten cok fazla dokuluyor ama Allahtan acilma vs yapmiyor..
Cam terebentin direkt saca uygulanirsa tahrise sebep olmuyor mu canim?
Kesinlikle başlamalısınnnbende sarımsağa başlıyayım o zaman
canım sarımsağı yutta çam terebentini yapma derim. saçı çok kurutuyor. ben her yaptığımda kuruttu pişman oldum. sonra insan evladıyız iflah olmuyoruz:)) yine yaptım yine kuruttu . hatta nif19 diye bi arkadaşımız var o da hiç memnun değil. konusunda illa ki okursun. bence çok az bi şampunda dene istersen ama azıcık bi kısmında . duruma göre olmadı atarsın . içinde kalmasın:)Kesinlikle başlamalısınnn
canım çok güzel tahminimde3n daa uzunmuş. benden 4-5 cdm uzunEki Görüntüle 2043865 evet işte saçlarımın en güncel hali
(O KADAR KOLAYMIŞ KI RESIM YUKLEMEK, kafamı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum cahilliğimden ötürü lakin saçlara yazık o kadar bakım yaptım) =)
Canim uzadilar ama diplerimi gordun mu etiketledim senicanım çok güzel tahminimde3n daa uzunmuş. benden 4-5 cdm uzun
Hay Allah razı olsun sendennnnncanım benim de üstler öyle . kaç yaşındasın bilmiyorum ben 32 olma yolunda ilerliyorum. 20 li yaşlarımda böle değildi. diplerim görünmüyordu . yaşım ilerledikçe perçem ayırdığımda dipler boş boş duruyor.
. bende dertlenip dermatologa göstermiştim. erkek tipi dökülmem mi var diye. kadın gayet normal dedi. dökülme yok dedi. bu7 aralar dökülmem sadece inanılmaz arttı . hatta bi çocukluk arkadaşım var geçen buluştun onun da avuç avuç dökülüyor. ne yalan diyeyim sevindim bu duruma demekki mevsimsel diye.. bu dökülme dolayısıyla bi ara gece gündüz google da dolanıyordum . şey yazıyordu dinlenme dönemine giren saçlar dökülme yapabilir diye. hatta bu dökülme den sonra saç uzaması hızlanır diyordu. bunlara yordum napayım. umut fakirin ekmeği misali. hatta yemedim içmeyip bi güzellik sitersinde (este hair ) bulduğum yazıyı buraya da yapıştırıyorum.
Mevsimlere göre saç dökülmesi
Saç gelişiminde mevsimlere göre değişimler yaşanabilir. Ilık mevsimlerde saç büyümesi daha artar. Eylülde ayında saç büyümesi en üst seviyededir. Aralık ayı ile Haziran ayı arasında saç büyüme hızı daha yavaştır. Mevsime bağlı saç dökülmeleri geçici olduğu için bu tür dökülmelerde endişe edilmesine gerek yoktur.
Insallah canim restorex de iyi diye biliyorum. Keske tek derdim uzatma olsa inan ben gurlesme de istiyorum.. Aciklar kapansin.. O nedenle sarimsaga bel bagladim.Bende at kuyruğu şampuanı aldım kendime revox marka, ama henüz kullanmadım. inşallah sağlıkla uzatmayı başarabilirim.
benim de babamın saçları tam canım anam keltoş :)) bizde de var oHay Allah razı olsun sendennnnn
Inan sevindirdin beniiii
Demek ki yaptigim bakimlar neticesinde buyume hizlanacak o nedenle dokuluyor..
Yasim 27 canim. Malesef irsi bi kellik mevcut bizim ailede. O nedenle korkmaktayim acilma mi acaba bunlar diye.. Elimden geleni yapiyorum olmazsa da napalim Allah baska dert vermesin
Nidecez peki? =)benim de babamın saçları tam canım anam keltoş :)) bizde de var o