- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Cok sagol canim.Maşallah, süper gözüküyor saçların
Ben de su resmi cekene dek oyle dusunuyordum ama uclari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagol canim.Maşallah, süper gözüküyor saçların
Bence güzel, kötü durmuyorlar.Cok sagol canim.
Ben de su resmi cekene dek oyle dusunuyordum ama uclari
MerhabaCanım baya zaman geçmiş saçların ne alemdeler
Canım baya zaman geçmiş saçların ne alemdeler
Saçların çok incelmiş isi da kullanmıyorum diyorsun nemsiz mi kaldı acaba. Çünkü benimde öyle olmuştu kuruluktan uzadıkça kopuyodu. Kestirdim de kendine geldiEki Görüntüle 2237272
Fark gülünç dimi?
Agustostan bu yana hem de..
Yapacak bir sey yok. Uzadikca incelirseler, kopar kirilirsalar ne kadar uzasalar da belli olmaz boyle iste..
Ustelik isi da kullanmiyorum..
Zaten uzatma sevdasini biraktim artik..
Evet ben de oyle dusunuyorum ki tek care kestirmek..Saçların çok incelmiş isi da kullanmıyorum diyorsun nemsiz mi kaldı acaba. Çünkü benimde öyle olmuştu kuruluktan uzadıkça kopuyodu. Kestirdim de kendine geldi
Canım saçların aslında çok iyi uzamış ama sütyen çizgisinde dümdüz bir kesim yaptırsan çok daha sağlıklı görüneceklerine eminimEki Görüntüle 2237272
Fark gülünç dimi?
Agustostan bu yana hem de..
Yapacak bir sey yok. Uzadikca incelirseler, kopar kirilirsalar ne kadar uzasalar da belli olmaz boyle iste..
Ustelik isi da kullanmiyorum..
Zaten uzatma sevdasini biraktim artik..
MerhabaaaMerhaba.. uzun zamandir girmiyordum. Bu süreçte yağ bakımı yapmadım. Soğan suyu kurunu de kısa bir süre kullandım. Kendi hallerine bıraktım. Bu süreçte %90 doğal içerikli biraz pahalıca bir sampuan kullandım. Çalıştığın iş yerindeki şeflerim de dahil herkes "sen saçlarını ne ile yıkıyorsun?" Diye sordular. O kadar iyi gelmişti ki bir anda gurlesmisti. Isil işlem belki ayda 1 uyguladım genelde ordum veya topladım saçlarımı. Yine de uçlardan incelmeye çare bulamadım. Simdi; hindistan cevizi yağı sipariş verdim. Ufaktan başlayayım diyorum. Saçlarımı hiç kestiremedim sadece kendim uçlardan aldım. Son halini atıyorum. Hepinize sevgiler.Eki Görüntüle 2642698
HosgeldinnMerhabaaa
maşallah, nasıl gürleşti ne yaptınız da bir anda gürleşti?
Çam terebentin yagi en etkilisi diye biliyorum deneyimlerim doğrultusunda.Saç uzaması için birsürü yağlar var bu yağları şampuanımızın içine damlatıp durulasak etkisi olur mu