- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Not aldim bunu canim saol.Ben revigen kullaniyorum bi suredir
Cidden ilk defa bir sampuanin kafa derimi iyice temizleyip nefes aldirdigini hissetim tavsiye ederim
Keske resim koyabilsem ama beceremedim nette arastirirsaniz belki bulursunuz. Cok cok iyi geldi bana.Bu alizade yagi nasil bisey resim koyabilirmisiniz?
Cnm google görsellerde ararttır çıkıyor.Bu alizade yagi nasil bisey resim koyabilirmisiniz?
Kutusu ne renkKeske resim koyabilsem ama beceremedim nette arastirirsaniz belki bulursunuz. Cok cok iyi geldi bana.
Kutu degil canim sisedeKutusu ne renk
Bi suru renk cikiyor
Tesekkur ederim canim.ohh ne güzel uzamış saçlarınn :) merakla bekliyorum gelişmeleri
bıttım sabununu araştıracağım sevgiler
elimle köpürtüp sadece diplere sürmek yeterli o zaman maske uygular gibi :) ben duştan sonra mercimek tanesi kadar hindistancevizi yağı sürüyorum saçlarımın ıslaklığı aldıktan sonra nemliyken hem yumuşacık yapıyor hem parlıyor sertleşme problemini o şekilde çözebilirim diye düşünüyorum
Tesekkur ederim canim.
Bittim sabununu ben sampuanlamadan evvel kullaniyorum dedigim gibi. Ancak direk kullanmaya korkuyorum desem yeri. Cunku sac alisana kadar sertlestiriyor saclari. Bir de bizimkiler malum boyali.
Alismasi zor olur diye. Ama inan sampuanla beraber bile kullaninca faydasini gordum. Sac daha bi dolgunlasiyor sanki.