Cok teşekkür ederim:)öncelikle saçlarınız parlak ve gür görünüyor. ince telli gibi gelmedi bana. genetik genetik diye saçları kaderine terk etmemek, bakmak lazım.
sarımsağın şifasına kesinlikle inanıyorum. fakat ben bir kere onlarca diş sarımsağı ezip, kafa derime yedirmek gibi bir halt etmiştim. değil haftalarca, aylarca çıkmadı koku! :- ( hafifçe terlesem kafamın derisi buram buram sarımsak kokuyordu, hatta terlemesem bile yanıma çok yaklaşan biri alabilirdi o sarımsak kokusunu, kabus gibiydi. haliyle bir kereden fazla yapmaya cesaret edemedim.
sizce bu zeytinyağında beklemiş sarımsak kürü de uygulama sonrasında kokuyor mu? kayınvalideniz gibi sadece zeytinyağı sürsem gürleşmez mi?
Aynen canım sarı falan istemiyorum zaten artık. Oğlum sarışın,kızım kumral ama ben koyu renk saça sahibim nasıl oluyorsa anlamadımcanim sakin acik bi renk boyatma mahvetme tekrar saclarini cikolata kahve idealdir. sarimsakli zeytinyagi kürünu birakma inan en iyisi obi keresinsw bnde bal dokup kullanmstm sarimsakli kuri benmde sacimi döktü mahvetti
Cok teşekkür ederim:)
İnce telli değil fakat ışığın altına gelince önlerim sanki açılmış gibi diplerim görünüyor
Evet genetik diye bırakmıyorum,sonuna dek savaşacağım sağlıklı olmaları için.
Bu ara bıttım sabunu almayı planlıyorum. Yerinden, elle yapılan doğal olanından sipariş edeceğim.
Sana da tavsiye ederim. Çok iyi geliyormuş saçlara. Onunla sürekli saçını yıkayan imsan saç dökülmesi, saçkıran,kepek vs yaşamazmış.
Evet sarımsak öyle pis kokuyor ki.. Hele ben bir de geçen içine yumurta kattım aman Allahımmm eşim bile dedi ki nereden geliyor bu pis kokuay utandım ama bi çare var. Sarımsağı zeytinyağında bekletmek bile çözüm olmuyor inan ki.. İçine menekşe yağı koymayı deneyeceğim ben. O zaman kokmaz inşallah. Canım benim kayınvalide çeşitli yağlar sürermiş kafasına. Sadece zeytinyağı değil. Hint yağı,badem yağı,susam yağı,hcevizi yağı,zeytinyağı..vs vs Dilersen çam terebentin,sarımsak yağı,badem yağı ve zeytinyağı ile de yapabilirsin sen.
Zeytinyağı ve yumurta da muazzam bir protein maskesi canım vazgeçmeden düzenli bir şekilde uygularsan güzel sonuçlar alacağına eminim. Teselli değildir inan bana saçın temel taşlarındandır proteinokul başlayacağı için deneyemeyeceğim ben demek ki, şöyle 1 sene boyunca, her hafta yapabilsem bu kürü ne güzel olurdu... forumdan biri içine bir avuç kekik atmış kokusunu alsın diye, belki öyle de yapabilirsiniz. kırgız arkadaşım var, onun babası da saçkırana karşı sarımsak kullanırmış. yabancı sitelerde filan geçiyor sarımsağın kıl uzatma özelliği.
ben de zeytinyağı ve yumurtayı karıştırıp sürdüm işte, biraz kabardı kalın göründü. teselli niyetine :- D
Zeytinyağı ve yumurta da muazzam bir protein maskesi canım vazgeçmeden düzenli bir şekilde uygularsan güzel sonuçlar alacağına eminim. Teselli değildir inan bana saçın temel taşlarındandır proteinhayatın temel taşıdır esasen :)
Herkese merhaba;
Kıvırcık, ince telli saçlarım var. Bundan yaklaşık 1sene öncesinde 2 ayda 3 renk değiştirdim. (irlanda kızılı, aşk alevi, siyah) daha sonradan 3 kez açtırdım röfle yaptırabilmek için ve saçlarım deli gibi yıprandı. Komaya başladılar, yandılar daha sonradan kısacık kestirmek zorunda kaldım.Saçlarım sanırım bana küstü çünkü uzamıyorlar ancak kendilerini toparlayabildiler kuaförün verdiği şampuan ve maskeyi BC kırmızı olanı kullandım uzun süre. Sinemaki kürünü daha önceden burda okumuştum saçlarımı boyatmadan önce çok iyi gelmişti ama şimdi onun da etkisini göremiyorum çünkü uzasa da uçları incecik kalıyor :'( ve yine kestirmek zorunda kalıyorum. Çook üzülüyorum saçlarım için sizce nasıl eski haline geri getirebilirim saçlarımı ?
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE :*
cnm sacin gayet normal duruyor hm sen demissin aralarini elimle bn açtım diye.bnce strese sokma kndini daha kotu olur.eger cok ciddi bi dokulme yasamiorsan banyoda,tararken vs. sorun etme yani saclarin gayet parlak canli duruyo ayricaÇok mu uğraştım acaba saçımla? Ama hep yararlı şeyler kullandım. Yumurta, zeytinyağı,sarımsak; çam terebentin.. Bunlar mı yaptı böyle? Yapamaz kievvelden de önlerim seyrekti zaten. Normalde böyle durmuyor ben elimle açtım araları
Çok teşekkür ederim inan ki..cnm sacin gayet normal duruyor hm sen demissin aralarini elimle bn açtım diye.bnce strese sokma kndini daha kotu olur.eger cok ciddi bi dokulme yasamiorsan banyoda,tararken vs. sorun etme yani saclarin gayet parlak canli duruyo ayrica
oyy ne demek sevindim cnmÇok teşekkür ederim inan ki..
Öyle canım sıkılmıştı ki..
Dökülmem yaptığım bu bakımlar neticesinde eskiye oranla azaldı bile..
Ama ben bir anda korktum..
İyi geldin sağol
Ha bir de, aktardan Alizade saç bakım iksiri diye bir yağ aldım ilk kullanımda inanılmaz etkisini gördüm onu da tavsiye edebilirim. Sanırım sürekli kullanacağım onu. Fiyatı 25 tl.