Kıyamammm bende merak ediyorum bakalım fark olacak mı bakalımm sarımsağı direk ortadan kesip saç diplerine sürsen diyeceğim ama kocan senden kaçmasın sonra :) bu arada sarımsağı sabahları aç tok karnına nasıl yutacağız14.09.17
Eki Görüntüle 2044653 ve maalesefpakizee H Hayriye birdal saclarımdaki açıklar bu halde normalde utanır yayınlamam bu tarz resimler ama madem bir yola girdim. Bir ay sonra yine çekip atarım fark var mı diye ..
Gülüm sarımsağı saça direkkt sürmek çok uğraştırıyor ayrıca ovarken saç kökleri zarar görüyor zedeleniyor o yüzden tercih etmiorumKıyamammm bende merak ediyorum bakalım fark olacak mı bakalımm sarımsağı direk ortadan kesip saç diplerine sürsen diyeceğim ama kocan senden kaçmasın sonra :) bu arada sarımsağı sabahları aç tok karnına nasıl yutacağız
:))) kuzu bu sorunumuzu doğa çok güzel bi şekilde çözüyo. Şincik şöle açıklayayım bu saçlar 45-50 ye kadar dayanır . O yaşlarda da bi kabulleniş bi kendini sevme başlıyor. Allah sağlık versin hepimiziciğimize diyoruz. Önemli olan iç güzelliktir evresine giriyoz. Sıfır saç düşüncesi eşittir sıfır dert:)))Nidecez peki? =)
Eheueuejehehue =):))) kuzu bu sorunumuzu doğa çok güzel bi şekilde çözüyo. Şincik şöle açıklayayım bu saçlar 45-50 ye kadar dayanır . O yaşlarda da bi kabulleniş bi kendini sevme başlıyor. Allah sağlık versin hepimiziciğimize diyoruz. Önemli olan iç güzelliktir evresine giriyoz. Sıfır saç düşüncesi eşittir sıfır dert:)))
Selaaaaam....
Henüz almam gereken ürünleri almış değilim.
O nedenle geçen gece forumlarda gezinirken "maya maskesi"ne gözüm ilişti. Maya evde olan bir şeydi. Uygulayanların yorumları şahane idi ve kalkıp denedim.
Bir paket kuru mayayı az birşey ılık sütte erittim ve içine bir yumurta sarısı ilave ettim. Sütü ne denli az tutsam da kıvamı sulu oldu. Fısfıslı şişe ile diplerime uyguladım. Yalnız çok bekletemeden yıkadım. Saçlarımın çok yumuşadığını fark ettim uygulama sonrası. Lakin birisi "saç dökülmem ilk uygulamada durdu" demişti. Malum benim bu ara dökülmem azdı
Ama bende hiç kesmedi dökülmeyi
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler..
Valla napacaz bilemedimkıyamam napıcaz sendeki bu dökülmeyi bilemedim
konuyla alakasız ama oğlum kreşe gittiği için bağışıklık güçlendirici vitamin destek istedim eczacımızdan , mümkünse iştah açmasın zaten kilolu dediğimde iştah açmaz merak etmetin ekmek mayası var bunda dedigerçekten bu maya işe yarayan birşey herhalde bağışıklık güçlendiricide bile varmış :)
Forumda bir yerde okumuştum içenler bile varmış :)) iyice bir araştıralım bakalım şu maya işini
Aynen canim.bence sabuna devam etmelisin canım hazır alışmışken değiştirme baksana faydalarına müthişmiş kokusu filan nasıl peki yavrum
hadi bakalım canım inşallah bol bol faydasını görürüzAynen canim.
Kokusu bilindik bitkisel sabun.
Ben alistim diyicem artik hosuma gidiyor
Durularken buram buram kül kokusu geliyor malum kostik sudan yapilma.
kıyamam koku kaldı mı bugün merak ettim tatlımEvet bollll boll sarimsak ve bal ile tampon yaptigim sacimi yikadim. Sadece bittim sabunu ile. Bol sirkeli su ile de duruladim. Ancak koku berbattiyarin iste kokmam insallah
Kaldi tabi kalmazmi ayol gozumu buram buram sarimsak kokusu ile actim sabah =)kıyamam koku kaldı mı bugün merak ettim tatlım
o zaman hafta sonları bu şekilde bakım yapmak daha mantıklı durulama suyuna elma sirkesi vs koysaydın belki kokusunu alırdıKaldi tabi kalmazmi ayol gozumu buram buram sarimsak kokusu ile actim sabah =)
Ama deodorant falan sıktım cok az uzaktan, enseme parfum falan.. Terleyince kokacak buram buram
zayıflattı mı ne demek zayıflatmakkk hemen başlıyorum sarımsak yutmayaŞampuanıma bende sarımsak ezip koydum :) bakalım sonuclar ne olacak.. bende paylaşırım sizinle. bu arada sarımsak yutmak çok faydalı kesinlikle saç dökülmesini önlüyor ve saçları daha da gürleştiriyor. Uzun zaman kullandım ama zayıflattığı için artık kullanmıyorum