Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

Kıyamammm bende merak ediyorum bakalım fark olacak mı bakalımm sarımsağı direk ortadan kesip saç diplerine sürsen diyeceğim ama kocan senden kaçmasın sonra :) bu arada sarımsağı sabahları aç tok karnına nasıl yutacağız

Gülüm sarımsağı saça direkkt sürmek çok uğraştırıyor ayrıca ovarken saç kökleri zarar görüyor zedeleniyor o yüzden tercih etmiorum
Ayrıca bekar olsam bi nebze de senin de dediğin gibi koca'lar pek memnun olmaz bu durumdan
Fark etmiyor ama sarımsağı ben aç karnına yutuyorum tatlım.

Nidecez peki? =)
:))) kuzu bu sorunumuzu doğa çok güzel bi şekilde çözüyo. Şincik şöle açıklayayım bu saçlar 45-50 ye kadar dayanır . O yaşlarda da bi kabulleniş bi kendini sevme başlıyor. Allah sağlık versin hepimiziciğimize diyoruz. Önemli olan iç güzelliktir evresine giriyoz. Sıfır saç düşüncesi eşittir sıfır dert:)))

Eheueuejehehue =)

Selaaaaam....
Henüz almam gereken ürünleri almış değilim.
O nedenle geçen gece forumlarda gezinirken "maya maskesi"ne gözüm ilişti. Maya evde olan bir şeydi. Uygulayanların yorumları şahane idi ve kalkıp denedim.
Bir paket kuru mayayı az birşey ılık sütte erittim ve içine bir yumurta sarısı ilave ettim. Sütü ne denli az tutsam da kıvamı sulu oldu. Fısfıslı şişe ile diplerime uyguladım. Yalnız çok bekletemeden yıkadım. Saçlarımın çok yumuşadığını fark ettim uygulama sonrası. Lakin birisi "saç dökülmem ilk uygulamada durdu" demişti. Malum benim bu ara dökülmem azdı
Ama bende hiç kesmedi dökülmeyi
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler..

kıyamam napıcaz sendeki bu dökülmeyi bilemedim
konuyla alakasız ama oğlum kreşe gittiği için bağışıklık güçlendirici vitamin destek istedim eczacımızdan , mümkünse iştah açmasın zaten kilolu dediğimde iştah açmaz merak etmetin ekmek mayası var bunda dedi gerçekten bu maya işe yarayan birşey herhalde bağışıklık güçlendiricide bile varmış :)
Forumda bir yerde okumuştum içenler bile varmış :)) iyice bir araştıralım bakalım şu maya işini

Valla napacaz bilemedim
Evet süt ve nesquik ile karistirip icenler varmis canim. Biz de mi icsek acaba?

Evet bıkmadan usanmadan şampuan öncesi bıttım sabunu ile yıkamaya devam saçlarımı..
Nedense bu sabunun sihrine inanmak istiyorum.
O kadar güzel seyler okudum ki hakkında da.
Aslında saçım alıştı gibi dökülmem yarı yarıya azaldı.. Kepek zaten ara sıra çok kirlenirse saçım hortluyo Bu arada kaç giündür sarımsak yutmuyorum yahu!
Hemen başlayayım
Şimdilik bu kadar..

Bıttım Sabunu Nasıl Kullanılır?(Adım Adım)
  • Kullanmadan önce saçınızı ılık suyla yıkayıp arındırın. Saçınızın tüm suyu emmesini sağlayın.
  • Ardından, Bıttım sabununu su ile birazcık yıkayın.
  • Sonrasında, Bıttım sabununu bolca köpürtüp saç diplerinize masaj yapmak suretiyle uygulayın. Bu uygulamayı 3 ile 5 dakika arası bir süre devam ettirin.
  • Uygulama sırasında, saç derinizi hafifçe kaşıyın.
  • Bıttım sabununu tek başına kullanırsanız faydalarını maksimum noktaya çıkarırsınız. Bu nedenle, Bıttım sabununu yanında başka bir kimyasal ürün olmadan kullanın.
  • Bu sabunu düzenli bir şekilde kullanın, ancak bu şekilde faydaları açığa çıkar.
  • Eğer 1 gün Bıttım sabunu kullanıyorsanız, sonraki gün şampuan kullanmayın.
  • Saçlarınızı Bıttım sabunuyla yıkadıktan sonra 2 gün boyunca saçlarınızı yıkamayın. Çünkü, Bıttım sabunu yağlı yapısı ile saçlarınızı diğer ürünlere göre çok daha fazla besleyecektir.
Bıttım Sabununun Faydaları
  • Saç dökülmelerini engeller ve neredeyse tamamen durdurur. Ancak bu etkinin aktif olması için, Bıttım sabununu sürekli ve sık bir şekilde kullanmak gerekir.
  • Kepeklerin ortadan kalkmasına yardım eder ve yeni kepek oluşumunun da önüne geçer.
  • Saçların beyazlamasını yavaşlatmaya yardımcıdır. Eğer hafif kırlaşmaya başlamış saçlarınız varsa, Bıttım sabununu kullanarak 7 ile 8 ay arası bir sürede saçlarınızın eski rengine kavuştuğunu görebilirsiniz. Bu etki için de sık olarak kullanılmalıdır.
  • Saçlar için iyi bir temizleyici ve arındırıcıdır. Saç derisindeki bakterileri tamamen ortadan kaldırır.
  • Saçları doğal bir şekilde güçlendirir.
  • Saçları besler ve yumuşacık yapar.
  • Saçların parlaklık derecesini artırır.
  • Saçların su ve yağ dengesini düzenler.
  • Çok yağlı saçların daha sağlıklı olmasına yardım eder.
  • Kuru saçları nemlendirmeye yardım eder.
  • Sıradan bir sabunun verdiği kurutma ve keçe yapma etkilerini asla göstermez.
  • Saçların elektriklenmesinin önüne geçerek rahat ve kolay şekilde şekil almasına yardım eder.
  • Özellikle kıvırcık saçlara kolaylıkla şekil vermeyi sağlar.
  • Saça hacim verir, gürleşerek dolgun görünmesine yardım eder.
  • Saçların kırılmasını önler.
  • Saçların sağlıklı bir şekilde uzamasına yardım eder.
  • Antiseptik etki gösterir, derideki ve saçtaki mikropları öldürür.
  • Vücut temizliğinde çok etkilidir.
  • İnsanları rahatlatan bir kokusu ve etkisi vardır.
  • Cilt üzerinde peeling etkisi gösterir.
  • Cildi pürüzsüz bir görünüme kavuşturur ve asla kurutmaz.
  • Ergenlik sivilcelerini ve genel olarak yağlanmaya bağlı olarak oluşan tüm sivilce ve akneleri geçirmeye yardım eder. Var olan sivilceleri kuruttuğu gibi, uzun süreli kullanımda sivilcelerin yeniden çıkmalarını da engeller.
  • Cilt lekelerinin ortadan kaybolmasına yardım eder.
  • Vücuttaki kaşıntıları ve kızarıklıkları alır.
  • Derideki yara ve tahrişleri ortadan kaldırmaya yardımcıdır.
  • Gözenekleri açmaya yardım eder ve vücudun rahatça nefes almasını sağlar.
  • Bacaklardaki varislerin gözle görülür biçimde azalmasına yardım eder.
  • Egzama ve mantar gibi cilt hastalıklarının iyileşmesine yardımcı olur.
  • Sedef hastalığının atlatılmasına yardım eder.
  • Tamamen doğal bir biçimde ve doğal ürünlerle üretildiği için kimyasal madde içermez ve yan etki göstermez.
BITTIM SABUNUNUN FAYDALARIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA:

Saçlarınızı başta sertleştiriyor gibi gelebilir. Bunun sebebi, uzun yıllardır kullandığınız kimyasal içerikli saç temizlik ve bakım ürünlerinden sonra ilk kez farklı bir ürün kullanmanızdır. Bıttım sabununu ilk kez kullanmaya başladığınız andan itibaren, saçlarınız yeni bir ürüne adapte olma sürecine girer. Birkaç kullanımın sonunda, eğer kullandığınız Bıttım sabunu hakiki ise, saçlarınız sabuna alışacak ve tüm faydalar birer birer etkisini gösterecektir.

ÖNEMLİ:

• Faydalarından yararlanabilmek için hakiki, doğal ve tamamen katkısız olanın Bıttım sabununu almaya özen gösterin.
  • Gözünüzden ve göz çevrenizden uzak tutun. Gözlerle temas etmesi durumunda göz yakıcı etki gösterdiği için kullanım sırasında çok dikkatli olun.
  • Fıstığa, bıttım bitkisine ya da menengiç bitkisine alerjisi olanların kullanmaması gerekir. Bu sabunu kullandıktan sonra cildinizde bir alerjik reaksiyonun geliştiğini görürseniz, Bıttım sabununu kullanmayı derhal bırakın ve bir cilt doktoruna başvurun.
  • Bir hastalık nedeniyle ilaç kullanıyorsanız ya da bir cilt rahatsızlığınız varsa Bıttım sabununu kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın.
  • Çok sık ve aşırı miktarda kullanmayın. Cildinizi tahriş edebilir.
  • Oda sıcaklığında ve kuru yerde muhafaza etmeye dikkat edin.
(ALINTIDIR)

Kız pakizee sadece bıtyım sabununa geçsem diyorum otacı falan da kullanmasam? Zaten saçlarım alıştı artık, nasıl olur acaba? Bak yukarìda alıntıladım faydalarını. Kelliği önlüyor yahu daha nolsun

bence sabuna devam etmelisin canım hazır alışmışken değiştirme baksana faydalarına müthişmiş kokusu filan nasıl peki yavrum

bence sabuna devam etmelisin canım hazır alışmışken değiştirme baksana faydalarına müthişmiş kokusu filan nasıl peki yavrum
Aynen canim.
Kokusu bilindik bitkisel sabun.
Ben alistim diyicem artik hosuma gidiyor
Durularken buram buram kül kokusu geliyor malum kostik sudan yapilma.

Kafamdaki o berbat açik icin birseyler yapmam lazim diye dusundum. 6 buyuk dis sarimsagi dovup iyice pure gibi ezdim, icine bal katip ezmeye devam ettim. Agzini strecleyip biraz beklettim ve o acik bolgeye suyunu tampon yaparak emdirdim. Ama aman tanrimmmmmmm o da neeeeee kafam yaniyooooo!!! oyle bi yanma ki sanki ates yakmislar orda!!! kalp gibi atiyo hatta o bolge acidan... Ama umursamiyorum. Haftada bir bu yontemi ozellikle o bolgeye uygularsam acik kapanir insallah. Insallah bu aciya deger

Evet bollll boll sarimsak ve bal ile tampon yaptigim sacimi yikadim. Sadece bittim sabunu ile. Bol sirkeli su ile de duruladim. Ancak koku berbatti yarin iste kokmam insallah

kıyamam koku kaldı mı bugün merak ettim tatlım
Kaldi tabi kalmazmi ayol gozumu buram buram sarimsak kokusu ile actim sabah =)
Ama deodorant falan sıktım cok az uzaktan, enseme parfum falan.. Terleyince kokacak buram buram

Kaldi tabi kalmazmi ayol gozumu buram buram sarimsak kokusu ile actim sabah =)
Ama deodorant falan sıktım cok az uzaktan, enseme parfum falan.. Terleyince kokacak buram buram
o zaman hafta sonları bu şekilde bakım yapmak daha mantıklı durulama suyuna elma sirkesi vs koysaydın belki kokusunu alırdı

Şampuanıma bende sarımsak ezip koydum :) bakalım sonuclar ne olacak.. bende paylaşırım sizinle. bu arada sarımsak yutmak çok faydalı kesinlikle saç dökülmesini önlüyor ve saçları daha da gürleştiriyor. Uzun zaman kullandım ama zayıflattığı için artık kullanmıyorum

zayıflattı mı ne demek zayıflatmakkk hemen başlıyorum sarımsak yutmaya
gel bi alnından öpicem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…