Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burnumu tıkayıp içiyodum zaten
3 gün dayanabildim:)
ay evet bide ağzında tadı kalıyo suyla da geçmiyo
illa bişiler yemek gerekiyo
ama değer aslında uzayacaksa
sen ne zamandır içiyosun cnm
yaa yalnız bişey takıldı aklıma bayanlar pakmayanın daha etkili olduğunu söylemişsiniz.. ben dr.oetker kullanıyorum bi farkı olurmu acaba ????
Çilek,
sütle hiç içemiycem diyosan meyve suyuyla iç canım
ben meyve suyuyla içiyorum ve tadı okadar kötü değil, hatta güzel..sadece rengi biraz kötü oluyo, bulanıyo ..
1 tatlı kaşığı mayanın üzerine 2-3 kaşık sıcak su dök erit üzerine de soğuk meyve suyu doldur a.s.
cnm tşk ederim denicem bunuKızlar sanırım mayalı süt sürüyolar yüzüne she___ yapıyordu ona sormak lazım..
Ben 1 tatlı kaşığı maya, 1 tatlı kaşığı mısır unu ve 1 t. kaşığı yoğurdu karıştırıp sürüyorum yüzüme..
Mısır unu yoğurtta erimiyo, maya da taneli olduğu için erimiyo tam olarak..peeling maskeleri gibi oluyo aynen..
Yüzündeki tüm ölü hücrelerden kurtuluyosun, süper oluyo..
Ben çok eskiden yapıyorum mısır unu ve yoğurtlu peelingi, maya da ekledim daha güzel oluyo :))
2. seferde felan etkisi anlaşılıyo canım :)))
sevindim senin adına cnmya kizlar ben mi yaniliyorum diyorum kendime ama pakmayaya basladigimdan beri hizlandi uzamasi acayip bi durum dr oezker kullaniyodum ben pakmaya daha etkili geldi aslinda maya mayadir dimi hizli uzuyo simdi cok mutluyum ama benim 1 yil kullanmam lazim kisa saclarim kivircik bide anca belli olur