- 2 Ağustos 2009
- 13.504
- 21
uzun zamandır yoktun bıraktığını düşünmüştüm mayayı :hulya: sevindim canım.. bendeki etkileri zaten harika. kendime güvenim arttı saçlarım ve cildim sayesinde. evliliğe bile daha hazır hissediyorum kendimi ne alakaysa :teytey:
ben de düğüne uzatmaya çalışıyorum canım kaydirigubbakcemile3
sabırsızım bir de, ama uzadığını gördükçe daha da hevesleniyorum..belime kadar gelse daha bişi istemem. :hulya:
Bırakmak yok canım opuyorumnanaktan
canım benim önce kesinlikle sütle tüketmeni önericem çünkü sütte saça sayısız faydalı şey var. bende süt içemezdim maya ile başladım. ama yok mümkün değil içeçem diyorsan. önce bir su bardağının 5de1i kadar suyu kaynat önce mayayı erit bu suda sonra buzdolabından çıkardığın meyvesuyunu bu karışıma karıştırarak ilave et. sonrada hem soğuk hemde iyi karışmış içeceğini afiyetle yudumla sositososito ben hiç böyle yapmadım sütle tüketiyorum ben ama bu nacizane bir önerim. dediğim gibi öncelikle sütle içmeye çalış kesinlikle yapamıyorsan bunu dene canım a.s.
ben de aynen senin tarifini uyguluyorum canım, bir kaç kaşık kaynar suda eritip soğuk meyve suyu dolduruyorum üzerine ve tadı çok hoş oluyo :)))
eminim sütle daha faydalıdır ama içemiyorum sütü maya katınca (
ve meyve suyu ile yada sadece su ile de etki ettiğin söyleyebilirim..
Resim ekliycem azcık daha uzasın :kedi:
she__ bir ben miyim eklediğin resmi göremeyen