- 2 Ağustos 2009
- 13.504
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kilomda da değişiklik olmadı
10 gündür içiyorum.. sadece şişkinlik yapıyor azıcık o da daha çok ilk günlerde son 2 gündür o da azaldı ..
bünye olayına katılıyorum, herkesde farklıdır .. ben kendi gözlemlerimi yazmak istedim :))
sadece bi kaşık maya arkadaşlar..yediimiz çikolataların pastaların arada yapılan kaçamakların yada sürekli yenen kalorili şeylerin yanında devede kulak
hoşgeldin mavikus a.s.
arkadaşımın da olmuştu bu şekilde bi sorunu
adet günü 20 gün felan sürmüştü
doktor kist olduğunu söylemişti :/
umarım kötü bişi değildir, doktora gitmeni öneririm ama..
Başka bir doktora görünsen?
kizlar herkes pakmayami kullaniyo ben minik olanlardan kullaniyorum acaba fark edermi
ben dr oetker mini mayalardan kullaniyorum türk marketlerinde vardir belki bakiyim olmassa
mavikus naptin canim dr dan randevu aldinmi göründünmü bi gelisme olursa yaz canim aklim sende kaldi
Ben buralardayım Mnyk, diğer kızlar nerde acaba..
Hafta sonu olduğundan herkesin işi var sanırım olumunekankayizsmile
ben de merak ettim seni mavikus, gelişmelerden bizi de haberdar et..umarım iyi haberlerle gelirsin
Kizlar bende bugün ancak baslayabildim içmeye... ama bunun tadi igrenç yaaa içine nesquik karistirmama ragmen zor içtim.. umarim faydasini görürüm bakalim ne kadar dayanabilicem bu seyi içmeye :)