- 3 Mayıs 2010
- 128
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az canımcım bence bi pazartesiden diğieri nasıl gelmiş anlayamıyorum bazen geçer çabucak bak görürsün
süper canim benim daha iki ayim var seninki hemen gecer son ay hemen geciyo hep temmuz 14 benim izizn
Ya birşey sorucam illa sütlemi içmemiz gerekiyo, eğer içinde gerçekten demir vs gibi elementler varsa süt bunların emilimini bozar suyla içsek mesela?
hmm 14 temmuz mu. ablamlarda 16 temmuzda geliyorlar inş. temmuz zaten izin ayı oluyor gurbetçiler için :sm_cool:
kızlar moralim çok bozuk 1.5 ay sonra kaynımın düğünü var bugün mobilya bakmaya gittik hepberaber kayınvaldem bana yaptığı hiçbirşeyi onlara yapmıyor bana herşeyi kendisi zorla aldırttı yatak odası takımımı bile eve gelince gördüm ama bunların hiçbişeyine karışmıyo heristediklerine tmm diyo beni fare deliği gibi bir eve zorla soktu bunlara en lüks evler bakılıyo söleyin ben ne yapayım kızlar bide benim takılarımdan aldı ödemiyor delieicem ya benim ahımla bunların herşeyini dört dörtlük yapıyo ne yapıcam ben bıktım artık yıllatdır böle yapıyolar küçük oluna sigorta yaıpyo evli oluna yapmıyo ne yapıcam ben moralim sıfır evi terk edesim geliyor çok bunaldım inanaın ya
ben sinamekiden de cok memnunum onu da yapıyorum saclarımın dökülmesini normal seviyeye indirdi...mayalı süte haftada 1 gün ara vererek devam etmeyi düşünüyorum çünkü psikolojik midir bilmem ama sanki karnım sisiyor sütümü içince ... anlamdım gitti:uhm: