Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlat boyamıcam biraz ama benimki sıkıştırıyo bi yandan boya diye boyasam bileşu yönden şanslıyım noya saçımda 10 dk bekleyecek sadece rengini alacak kadar ama biraz daha kesin beklicem şeytan dürtüyo işte bizi anacım hadi boya diye
kaydirigubbakcemile3 dinleme o şeytanı sennn kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar bayanlar...
bu topicde yeniyim..bir kaç gündür sizleri takip ediyorum dün baska topicdeki sinamekeli tarife basladım ek olarak da maya ya baslıyorum...
dün elime maya yı aldım tam yapıcam tarihi 4 ay gecmiş bu gün yenisini aldım ama işin garip tarafı annem o maya ile bana börek yapmıstı tabi afiyetle yemiştim Allah korumus valla...aman dikkat edin son kullanma tarihineyerimseniben
ayy sorma benim elektrik yoktu. yeni geldi yaa çok sıkıcı bi gündü!!!! nasıl gidiyor ashcakir zemuszemus
Kızlar, ben 6 gündür içiyorum mayalı sütü..
İlk başlarda tadı okadar kötü gelmemişti ama giderek daha zor geliyo içmek, tadı kötüleşiyo sanki :s
içine bişiler karıştırıp içen arkadaşlar var mı..?
Bir de ben geçen gece belki tadı daha güzel olur diye içine 2 küp şeker attım, bi tuhaf oldu kabardı ekşidi felan böyle..yenisini yaptım..şekerden mi acaba ? :sinifsinif:
Saçlarıma gelince, bir-kaç cm uzadığını hissediyorum ben..çok çabuk gösterdi bende etkisini.. bi yandan buna seviniyorum tabi ama tadııı (
iyi aksamlar bayanlar...
bu topicde yeniyim..bir kaç gündür sizleri takip ediyorum dün baska topicdeki sinamekeli tarife basladım ek olarak da maya ya baslıyorum...
dün elime maya yı aldım tam yapıcam tarihi 4 ay gecmiş bu gün yenisini aldım ama işin garip tarafı annem o maya ile bana börek yapmıstı tabi afiyetle yemiştim Allah korumus valla...aman dikkat edin son kullanma tarihineyerimseniben
mrb asahçakır umarım msj görürsün ve karşılık yazarsın bu maya formulü 2.5 ay gibi bi sürede işe yaramı tadı çokmu kötü birde yaş mayamı kuru mayamı tarifi bidaha verirmisin rica etsem
Kızlar, ben 6 gündür içiyorum mayalı sütü..
İlk başlarda tadı okadar kötü gelmemişti ama giderek daha zor geliyo içmek, tadı kötüleşiyo sanki :s
içine bişiler karıştırıp içen arkadaşlar var mı..?
Bir de ben geçen gece belki tadı daha güzel olur diye içine 2 küp şeker attım, bi tuhaf oldu kabardı ekşidi felan böyle..yenisini yaptım..şekerden mi acaba ? :sinifsinif:
Saçlarıma gelince, bir-kaç cm uzadığını hissediyorum ben..çok çabuk gösterdi bende etkisini.. bi yandan buna seviniyorum tabi ama tadııı (
gerçekten yaa esma nerelerde?????? bende merak etmeye başladım şimdi