- 26 Nisan 2009
- 808
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bayanlar...
dün gece itibari ile maya kürüme baslamıs bulunuyorum..ben 1 tatlı kasıgı yerine 1 yemek kasıgı karıstırdım tadı öyle kötü oldu ki zar zor içtim sırf su saclarım için:kedi:...mutlaka yazacagım gözlemlerimi..
umarım istediğimiz sonucları elde ederiz...
1 YEMEK KAŞIĞI MIIIII akannehir :1shok: akannehir fazlasıda zararlıdır kıssssss
hemde tepeleme 1 yemek kasıgı attım:bbo: bundan sonra 1 tatlı kasıgı koyarım..kaydirigubbakcemile5
esma nerdesin merak ettim ilk önce sen yazardın inş.kötübişey yoktur
gerçekten yaa esma nerelerde?????? bende merak etmeye başladım şimdi
yok canim esimin tatili varda 4-5 gün baharlik yazlikkiyafet bakiyorum kaynanamla küstüler esim artik cocuklari götürüp birakmiyoruz mecbur sabahin köründden öglene kadar gezmeye sonra temizlige derken zamanimm kalmadi
saol merak edipte sordugun icin
bugün pak maya aldım canımm, onun tadına bakim birde bu akşam opuyorumnanaktancanım pakamayayla dene hiç tadını değiştirmiyo sütün
bak canım ben nasıl yapıyorum anlatıyım. 1kuru su bardağının içine 1 tatlı kaşığı mayayı katıyorum sonra bardağın 5 de 1 i kadar suyu kaynatıp mayanın içine döküp hızlıca karıştırıyorum. sonra karıştırmaya devam ederek buzdolabından çıkardığım soğuk sütü dolduruyorum ve içiyorum. inan ne tadı belli oluyor nede kokusu
bugün pak maya aldım canımm, onun tadına bakim birde bu akşam opuyorumnanaktan
deniycem bunu, çok teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
ılık sütte eritene kadar canım çıkıyo zaten kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş a.s.
yok canim esimin tatili varda 4-5 gün baharlik yazlikkiyafet bakiyorum kaynanamla küstüler esim artik cocuklari götürüp birakmiyoruz mecbur sabahin köründden öglene kadar gezmeye sonra temizlige derken zamanimm kalmadi
saol merak edipte sordugun icin
nasıl oluyum işte canım iyiyim çok şükür.. vakit geçirmeye çalışıyorum yaz tatiline şafak sayıyorum resmen kaydirigubbakcemile3 son 38 gün kaldı çok mu sencee
nasıl oluyum işte canım iyiyim çok şükür.. vakit geçirmeye çalışıyorum yaz tatiline şafak sayıyorum resmen kaydirigubbakcemile3 son 38 gün kaldı çok mu sencee
evet merak ettik esmacım aman iyi hadi bişey yokmuş kaynana meselesini de kafana takma eşin bile küsmüş düşün yani bende iyiyim bu arada biraz canım sıkkın ama bazı insanların cahilce konuşmaları yüzünden neyse gene götüşürüz canım