Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim ben yinede bir gün sesimi dahi yükseltmedim yüzüme bakinca ne hissediyo acaba yapmadigi kalmadi
kızlar sizdeki azime hastayım yaa
benim saçlarım ensemde.uzamasını çok istiyorum ama içemedim gitti şu mayalı sütü yaaa
canımcım bizdeki felsefe azimle işeyen duvarı delermiş şaka bi yana da canım sen vaşla bigün devamı gelir sonra pakmaya al ama o kokmuyo
asahcakircim bizimde nazillide akrabalar varmis babamin amcasi galiba zeytinle ugrasiyolar herhalde soyadi avci .
merhabaaaa
ayyy mutlu oldummm biraz önce annem geldi mayayı 2 gündür kullanıyorum daha yüzün pudralı gibi olmuş ne yaptın dedi yaşaşınnnnn :teytey::teytey:
kızlar bu arada ekbankımı kendim boyayıp deri kapladım akşam size bilgisayar bi halt çıkarmazsa resmini yüklerim bu arada şimdide nursall yok ortada nerdesin nursall
merhabaaaa
ayyy mutlu oldummm biraz önce annem geldi mayayı 2 gündür kullanıyorum daha yüzün pudralı gibi olmuş ne yaptın dedi yaşaşınnnnn :teytey::teytey:
burdayım kıssss kaydirigubbakcemile3 ya canım senin saçlar ne oldu bu arada düzeldi mi tamamen inş düzelmiştir yaa :Saruboceq:
merhabaaaa
geldinmi can can saçlarım çabuk toparlıyo nursall galiba mayadan çok mutluyum ama boyamıcam biraz canımcım