Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ayrica anne anne formülünü yapiyorum ve hap aliyorum tirnak sac icin
cok saol canim cevap icin aslinda bi paketmi icsem ne uzama var biraz sacimda galiba
bu formül nasıl bişey???
esmacım 1 paket ne kadr ederki ama bi tatlı kaşığını biraz geçirebilirsin ciddi anane formulün ne merak ettim
millet bende bi hastalik var sormayin ya evi ne kadar temizlersem temizliyim yinede temiz degilmis gibi geliyo mesela camlarimi dahaa 1 ay olmadi sileli perdelerimde ayni bugün yine cam lari siliyim diyorum hergün sifir toz olun istiyorum acaba depresyondanmi
malum bütün gün evdeyim ne anam var ne bacim yanimda yalnizliktan kafayi yiyorum galiba
mutfak dolaplarini falan evin büyük temizligini yaptim bir ay olmadi yine basliyim diyorum sizce normalmiii
belkide diyorum esyalarim eskidi ve kirilan seyler var o yüzdenmi böyle oluyo hani eski esyalar gözüme kirli gibimi geliyo anlamadim ki
sıkıntıdandır kızlar bi uğraş edinebilirsiniz..ebru,takı gibi...bilg anlıyorsanız tasarım gşbş..mesela asahcakır evinin resimlerini çekmişsin bu tarz bişey olabilir..çiçek düzenleme filan.sonra bi bakmışsın senin işin olmuş bu...
asahcakır ne zamandıe mayayı içiyosun ve ne kdr uzadı acaba???
sıkıntıdandır kızlar bi uğraş edinebilirsiniz..ebru,takı gibi...bilg anlıyorsanız tasarım gşbş..mesela asahcakır evinin resimlerini çekmişsin bu tarz bişey olabilir..çiçek düzenleme filan.sonra bi bakmışsın senin işin olmuş bu...
esma bana da öle geliyo ne kadar temizlesem de pis görünüyo hatta eşime soruyorum bendemi gariplik var bana pis geliyo diye hayır diyo gayet tertemizsin diyo ama sanırım bizim bunu yapmamızın sebebi aynen dedğin gibi yanlızlık ama esma şu bi gerçekçi ben camlarla pek ilgilenmiyoorum en nefret ettiğim şey cam silmek iki gün önce sildim aman ölüyodum delikafadulden
biz burnumuzu tıkayıp içiyoruz deme canım:içelim: