Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende de var demekki canim sen camlardan kurtulmussun ben yarin silcem ama yagmur yagcak gibi yagarsa kalir baska bi güne bi ise girsem ayda birdefa perdeleri yikar koltuklari silerim camlarimi silerim en azindan bir ay normal temizligimi yaparim böyle insanin düzenide kalmiyo
önemli olan satış değil ama satılıncada insana moral oluyor işte..insanların beğendiğini bilmek güzel..
ya kızlar bu muskat ne duydunuz mu hiç
muskat findigin biraz büyügü gibi ama ici sert canim 3 tanesi 1 tl ceviz gibi de oluyo boy boy
aa benim saçımda çok çabuk uzuyor şu an belimde biraz verimmi size ya...
guclubacismile
katiliyorum canim sana ben zaten ise gircem izinden sonra avusturyadayim ve teilzeit yani tam gün degil kisa saatlerde is bulursam caliscam ama korkuyorum almancam tam degil eksiklerim var yinede konusup anlasiyorum azda olsa ilk isim olcak girersem 8 yildir evdeyim yazik gecen zamana ama benim mecburen evde kaldim iki cocukla anca toparlaniyo insanopuyorumnanaktan
kizlar isim cok bugün ev komple temizlik istiyo camlar bitti simdi camasira geldi yarin silerim yerleri falan bugün ortaligi toparliyimda off ya bitmiyo ev isleri cocuklarda evde simdi yapicam artik aksama kadar mayali sütümüde simdi iciyim de sora biliyorum unuturum cook isim var
gerek kalmadı valla bizimkilerde hızlı uzuyor artıkkk :teytey:
ay nursall çok tatlısın ya canımcımalkisalkisalkis