- 5 Aralık 2009
- 791
- 4
- 37
tamam canim girmye calisirim insallah canim ama o kadardaa önemli degil kira oldugu icin gerci bi 10 yil daha burdayiz
esma fotodaki senmisin maşallah çok güzelsin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canim girmye calisirim insallah canim ama o kadardaa önemli degil kira oldugu icin gerci bi 10 yil daha burdayiz
kizlar siz mayayi ilik sütün icinde eritiyorsunuz degil mi ?
Maya hakkinda yaptigim arastirmada ögrendim ki maya 40 derece sicakligi gectigi zaman etkisi ölüyormus.. Sütü isittigimiz zamanda 40 dereceyi geciyor sicakligi sütün..
Soguk sütle eritmeye caistim bende ama olmuyor ki yapisti bardaga kasigaa :bbo:
Sastim valla nasil eriyecekmis o zaman 40 dereceyi gecmeden, bilgisi olan var mi ??
canım dediin gibi 40 dereyeceyi geçmeyecek ama çok soğuktada asla erimiyor ben o yüzden olabildiğinde ılıkta eritiyorum ama biliyomusun canım ben önceden bu kırk derece olayını bilmeden baya 5 ay kadat hep sıcak sütte yaptım ama benim saçlarıma gene faydası oldu
hmm. canim ilik sütle eritiyorum diyorsunda, o ilik dedigin bile 40 dereceden fazladir.. denedim 40 derecenin altinda erimiyor yapisiyor kasiga bardaga :bbo:
saol asahcakircim yanimdakide kardesim bede renkli göz takintisi oldugu icin kendimi güzel bulmuyorum tesekkürler güzel yorumlarin icin
asahcakircim ev isleriyle ugrasiyorum demistim ya bayramin ikinci günü basliycaz malzemeler hazir esimle beraber yapicaz fayansi falan yatak odasini aldim ama 8 hafta bekleyin dediler ucuzluktaymis cok uygun fiyata geldi eger ev dekorasyonuu biter ve bende resim eklemeyi ögrenirsem evim evim kösesine ekliycem
esmacım bakcanim simdi profiline gir albüm olustur var oraya tikla resim yükle yaziyo onuda tikla sonra belgelerimden yükle
bende siteye nasil koyuluyo bilmiyom hizli resim coma gir dediler ama yapamiyorum ya
unutmadan asahcakircim belgelerimde resmin olmasi lazim ordan yüklüyorum ben
evet canım aman ne yapalım soğuktada erimiyor öylr böylr içiçez artık:içelim:
kızlar bende baylayacam içmeye ama racutanne ilacını kullanıyorum zararı olurmu acaba bilginiz varmı
saol cvp verdiğin için canım haklısın doktoruma sorayım bari