- 28 Kasım 2009
- 174
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarnası içiyosunuz bu mayalı sütü tadı kötü değilmi?
Değerli hanımlar,sütle içiyorsanız bu mayayı kesinlikle tırnaklarınız daha çabuk uzamasını ve güzel görünmesini sağlar.Sütü düzenli içenlerde hep der bunu :)
Bende yakında başlamaya düşünüyorum,cildi pürüzsüzleştiriyor mu dediniz?
O derece yani,teşekkür ederim cevap için boshayallersmilebenim 5.günümde kardeşim abla evde otururken yüzüne fondoten mi sürüyosun dedi nasıl bi etkisi var sen düşün :teytey:
selam arkadaşlar yazdıklarınızı bir süre okudum ama çoook olduğu için yoruldum maya ve sütle ilgili bende sizlerle denediğim bir bilgiyi paylaşmak istedim ama daha önce yzan varmı bilmiyorum tabiki bir miktar yaşmayayı ılık sütle birlikte karıştır yani maya ezilene kadar bu karışımı yüzünüze maske yapın ve kuruyana kadar bekleyin yaklaşık 20-30 dk kadar zaten kuruyunca yüzünüz geriliyor ve mimikleriniz yok oluyor yani kendinize gülebilirsiniz bile ardından ılık suyla yüzünüzü arındırın bunu birkaç denemeden sonra farkı herkes görüyor yani bebek gibi ( kaymak gibi derizya)öyle oluyor ben haftada 1 kez yapıyordum bu maskeyi yazın memlekete gittiğimde herkes bana cildin süper gözüküyor ne yaptın dediler.Benden söylemesi......:dance::dance::dance: