Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bana yardım edin şu bir ay içinde saçlarımı kaç kere boyadım bilmiyorum ama şu yeşilliği hala kapayamıyorum saçımdan lanet fotoda yükleyemiyorum bilgisayar bozuk pc si stüdyoyu yanımıyo ya kızlar saçımın bi altını bi üstünü boyuyuorum delircem saçımda biraz yeşillik kaldı ama artık boyamak istemiyotum bana yardım edin kızlar ya ben bu yeşilliği nasıl kapayabilirim sadece biraz kızıllık vermem gerekiyo soğan kabuğuylamı yıkasam diyorum o turubculuk verirmi doğal yoldan kızalr yardım aliye nerdesin kızzzzzzz yardım edin bana
canım o yeşıllık neden ? sen boyanın usdune kafana gore bı boya surdum ve oda yasıl cıkdı oylemı ? arkadasın da dedıgı gıbı kendın basedemezsın dahada mahvedersın sacını ve sımdıye kadar çokdan yanmısdır hemen tutan ve cok zor acılan renk sıyahdır yakısacagına inanıyosan sıyahada boyayabılırsın derım ben saygılarımla...lmaz:
canım bence bi kuaföre danış ve boyat canım..en temizi o
ben burdayım canım benim saç bakımıyla uraşıyom sodalı suyu duydum bi yerden onla yıkamaya başladım saçlarımı bakalım ne olacak asitini alıp* yıkıyorum inşallah işe yarar
Saçlarınızın hiç dökülmemesini istiyosanız gaz yağıyla maske yapcakmışsınız..bekleyip yıkıycakmışsınız..
Bi teyzemiz var da saçı cildi çok güzeldir..o söyledi..yapınca dökülme hemen duruymuş.dökülme olduğu dönemlerde gazyağı maskesi bi numaraymış kızlarr....
Saçlar ne alemdee
nazzzz nerelerdesin canim, bi geldin geri kayboldunnnnn :gitme::gitme:
merhaba cicişlerr nasılsınız nazzzzzzzcım nasılsın?
nazcım hayatım senin saçlarının durumu nasıl oldu peki