- 5 Mayıs 2010
- 312
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim ya cok özledim güzel Türkiye'mi. günleri sayiyorum, son 61 günüm kaldi..
ins kaynanamda yine patavatsiz patavatsiz konusup kalbimi kirmaz benim..
canim adet olunca sac bayandiginda ne oluyor ki ? ben bilmiyordum ilk defa senden duydum adetli olunca boyamayani. renk mi oturmuyor o günlerde boyayinca ??
ama bence bunun bi sakincasi olmaz canim ya, ben hep boyuyorum. o günlere denk geldigi de cok oldu.
kızlaaa nasılsınızzz??? Aliyecimmm cnm benimm seni çookkk ama çookk özledimm. bilgisayarım bozuktuu tamire vermiştimm yeni geldi.. gerçii bozuk olmasada pek sık giremezdim dersler çok yoğunlaştı pek nete girme fırsatım olmuyo bu aralar(( tatilim güzel geçtii. ama yinede kimseye sideyi önermem kızlar pek beğenmedim oraları :)) bu arada tatile gidince ve dönünce mayalı süte devam edemedim. cnm hiç istemedi. şu 3 gündür devam etmeye başladım. saçlarım normal hızında uzadı belkide. pek farketmedim farkı.. bu arada kırık aldırmaya gittim üzerine basa basa belkide 10 defa söyledim 1 cm diye. ama kuaförüm 2 cm aldı(( belkide biraz daha fazla.. olan oldu artık.. ama şöyle bişey var bi kere bırakınca nedense insanın canı hiç içmek istemiyo daha doğrusu zahmetsiz bişey olmasına rağmen yinede uğraşasın gelmiyo:))) ama kendime söz verdim üşenmek yokk. her gün içmeye çalışıcamm..
Bu arada evde saçlarını kesebilen arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyosam.. nasıl kestiklerini bi anlatabilirlermi?? bundan sonra evde saçlarımı kesmeye karar verdimm. gerçekten olmuyo böyle. uzatmak için canımız çıkıyo ama anlatamıyosun kuaförlere kesiyolar işte.. zaten artık fön çektirmiycem saçlarıma o yüzden hafif yamuk olsada kesimim fark etmez. sonradan düzelttiririim:))
Aliyecimm okudumm cnmm saçların 4 cmm uzamışşş ve çoooooooookkkkkkkkkk mutlu oldummmm... mayalı süt dışında ambüller uyguluyosun ya saçlarına nasıl yapıyosun peki?? şampuanamı katıyosun cnm?? bi de saçlarının dökülmesi durdumu cnm??
konuşursada boşver canını sıkma herkes yaptığından uransın sanki kanlı bıçaklı düşmanız neyse canım günaha girmeyelim biz küçüğüz ama biz büyüklük yapalım hiç sanını sıkma güzel anlarını canını sıkıp heba etme gezmene eylenmene bak :lepi:
bu arada saclarim baya uzadi. mayali süte bir bucuk aydir 1 gün bile ara vermeden devam ediyorum. ama mayali süt mü uzatti bilemiyorum cünki mayali sütle beraber bir cok sey yapiyorum uzamasi icin.. (biotin, b-combin, b5 vitamini, multivitamin, sarimsak)
dün yengemi gördüm 3-4 hafta aradan sonra cok sasirdi, saclarin cok uzamis ne yaptin diye sordu :) (yengemle beraber kestirmistik ve ayni uzunlukta kestirmistik..)
benim suan yengemden bi 4 cm uzun fazlasiyla..
mayali süte devam ediyorum ama o mu uzatiyor diger yaptiklarim mi bilemiyorum, yinede devam ediyorum.. ¨belkide hepsi birden uzatiyor..:lepi:
ha ¨sac dökülme sorunumu da sormussun sagol canim hatirladigin icin.. durmadi ama sanki biraz azaldi gibi.. takmiyorum artik ins zamanla düzelir..
doktor dogum yapan kadinlarin 6 aydan 1 yila kadar saclarinin döküldügünü söyledi.. bekliyorum bakalim ins benimde düzelir ve dökülen saclarim geri gelir..
sakaklarim baya acilmis, eski fotograflarimla kiyasladim esime de sordum oda evet biraz acilmis dedi. biraz dedi üzülmeyim diye ama baya acilmis sakaklarim
Aliyecikkk cnm benim saçlarım fazla devam etmediğim için normal hızında uzadı.. bunu okumuştum 4 cm yazmışsın o yüzden sordum sana :)))) yanlış okudun kuzucukk ahh keşke benimde 4 cm uzasaydı:)))
dökülen saçların mutlaka geri gelecek cnmm. eskisi gibi takmamana sevindim için rahat olsun eski saçlarına kavuşacaksın cnm benimmm
kızlar bir süre ara verdim ben saç bakımına zerinden 2 hafta kadar dinlendirip yeni bir bakıma geçtim
koyu saçlar için terapi.
kakao yağı lanolin ve ay çiçek yağı ısıtılıp saça uygulanıyor koyu saçlar için dediğim gibi sanırım biraz koyultuyormuş lanolin ve kakao yağları... aman açık saçlı olanlar dikat etsin buna!
sormak istediğim şey bunu haftada birden çok yapsam herhangi bir zarar olur mu sizce?
hu huu nerdesiniz kizlarrr
Biz de dün gittik aldık gazyağı dökülme az benim ama saça da çok iyi geliyomuş aynı zamanda...1 litre aldık yapıcam bugün