Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayen canim..
hic bir zaman kuru maya icmeyin saclairniz uzamaz demedim!!!!
yas maya icin o saclari cokkkk uzatir da demedim!!!!!
yanlis yönlendirmek sanirim doktorun söylediklerini paylasmak oldu.. :)
deli kafam niye paylasiyorum ki, bazen fazla yardim sever olmakta iyi olmuyor sanirim.
sadece kendimi düsünmiyim, doktorun agzindan cikanlari burdaki arkadaslarimda okusun onlarins agligida benim icin önemli diye yazmistim ben sadece..
ama hata etmisim galiba.. yanlis yönlendirme :)
bu bana yazilan ilk ters yorum ve inanilmaz üzdü beni.. kendimi iyi niyetimle üzmek istemiyorum, bundan sonra yorum yazmamaya karar verdim. yine gelirim ama artik ben yokum..
KURU MAYAYA DEVAM yerimseniben
topiklerde karşılıklı tartışma en sevmediğim şeydir o yüzden kararlıyım ne kadar üstüme gelinsede bişey yazmıcam
cnm hepsii yanlış anlaşılmaa bencee.. birbirinizi böyle sebeplerden dolayı kırmayınn.. sabah uyandığındaa yinee bakıcaksınn amaa tamammııı nazzla aliyee gece ne kaynattılar diyeeklava: :1hug:
kızlar ben de aldım bugn maya kalıp kalıp olanlardan, yarısını mı kesmeliyim?
ben diyet yapıyorum 100 ml süt yeterli olurmu sizce?
bi de aç karna içmek istemiyorum yemeklerden sonra içsem nasıl olur?
ayrıca yaş maya kullanmıyor muyduk :s
kuru mayamı kullanıcaz?
hemen cewap werirseniz gidip içicem :)
kızlar ben de aldım bugn maya kalıp kalıp olanlardan, yarısını mı kesmeliyim?
ben diyet yapıyorum 100 ml süt yeterli olurmu sizce?
bi de aç karna içmek istemiyorum yemeklerden sonra içsem nasıl olur?
ayrıca yaş maya kullanmıyor muyduk :s
kuru mayamı kullanıcaz?
hemen cewap werirseniz gidip içicem :)
Kızlar markete gidicemm nasıl üşeniyorummm anlatamam yaaa oofffff:)))))) ankara ya yenidenn kış geldiii zatennn... hava çok iğrenççç böyle havayıı görüncee insanınn hiç bişey yapası gelmiyooo yaaaa
ayy canım benim hoşgeldin Şeniz msj mı yazmıştın görmedim yaa kusura bakma bilmiyorumkismile benim 8 günüm kaldı canım çokk şükür kurtuluyorum artık.. siz 14 temmuzda mı çıkıyorsunuz ohh ne güzel seninde az kalmış canım. ablamlarda 16 temmuzda çıkacaklar aynı siz gibi işte 2 gün felan sürüyor yol arabayla, gümrük çok oyalıyor yaa evet. kolay gelsin cnım sana temizlik yapıyorsun, çocukla zor tabi hep temizlik yapman gerekiyor bayanssulusmile ayyyy özlemişim walla yaa olumunekankayizsmile