Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclar Üzerinde Uzmanligim Var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sizce saclarimizi sik kestirmelimiyiz

• Ankete Katılan
    460
bnde sormak istedim bulmusken simdiden cok teskurlera.s. ben yesıl lens kulanıom ferhundeye bezetıolar benıyerimseniben saclarımı kızl ıstıyorum ama cokta koyu kızl dııl ask alevıyle sarap kızlını karısmında nasıl bı renk olur bı arkadasım tavsıye etmıstı bırde hepsı grubundan yasemının tam olarak sac rengını merak edıyorum:asigim:
merhaba canim guzel olur dicem ama senin ten rengine yakismasi lazim bu renk ,bende kullandim alev-sarap kizili bir renkti benimkide ,birde ten rengim baya acik bir ton ellag renkli gozlerim cok beyenilmisti cevremdeki insanlardan ayri bir hava yaratiyordu suan sarisin takiliyorum ama esim cok beyendiginden hihi neyse,diyer soruna gelince son zamanlar hepsi 1 dizisini takip edemiyorum soruna cevap vermicem buyuzden canima.s.:nazar:

merhaba öncelikle bu uzmanlık sorusumu bilmiyorum ama enazından görüş alayım dedm. saçlarımı boyamak istiyorum şuan bal rengi üzerine gölge var ben esmerima ama tenim sarı biraz yani broz esmer deilim. tam anlamıyla sarı siyah bi tenim var:) acil değişklk yapmak istiyorum koyu birenk istediğimi biliorum ama nasıl bir kahve tonu yapıcağımı kestremedim yardım ederseniz çok sevinirm
merhaba canim onceliklen sacindaki acik tonu tam kapatabilmek icin ana tonlardan hic bir baska renk karisimi olmadan boyatmalisin yani sade tam ton renk. kahve rengine boyatabilirsin ama koyu kahve rengi olmasin o cok koyu cikar cunku ,bu islemden bir iki ay sonrada sutlu kahve rengine yada balli kahverengine boyatabilirsin guzel bir renk

eksık yazmısm yanlıs anlasılmasın orta kumral yada koyu kumral arası benm saclarım
merhaba canim , sicak bir orta kahve rengi secersen yuzun cok siritmaz ,ama koyu olursa yuzun cok soluk cikar hep makyaj yapmak zorunda kalirsin ,aslinda her kuafor bu boya rengi seciminde senin yuzunun rengine gore analize yapmak zorunda senin istedigin boya sana uyumlu olmali seni acmali bu konuda kuaforun yardimci olabilmeli aslinda beraberce karar vere bilirsiniz a.s.

saolun cok tesekur edrıma.s. bende beyaz tenlıym tenım acık ama ıkısının karısımını kufore yaptrmayı dusnuom karısımnda cok mu koyu gider?? koyu yada orta koyu kumral arası daha once hıc boyatmadm cokta kırmzıı gıbıde ıstemıom uclarıda bıraz acık durucaq sanrma.s.
selam, dedigim gibi kahve tonunu secerken karisik bir tonsa kizil fazla olandan uzak dur yoksa bakir rengine kayara.s.

gülcay merhaba canım nerdeyse 1 aydır içine hint,badem ve susam yağı kattığım entele ile haftada 3 gün olmak üzere saçıma bakım yapıyorum bu arada saçlarımı boyamıyorum ve fön çektirmiyorum ama sanki pek bi değişiklik olmadı 1 ay az bi süremi acaba yada yaşım gereği hücre yenilemesi az olduğundanmı bana fazla etki etmiyo anlamadım çok çirkin görünüyo saçlarım kaynak yaptırmıştım çok güzel görünüyodu ancak iyi yapılmamış baş ağrısı yaptı çıkarttırırken saçlarımı kökünden kopardılar bana tavsiyelerin olacakmı çok teşekkür ederim
merhaba canim, kaynak tabiki saci kiriyor cikardiktan sonra saca iyi bakim yapmak gerekiyor ve sik sik kestirmek gerekiyor ayriyetten hucre yenileyici vitamin haplari var her yasa gore eczanede bula bilirsin bu vitaminleri ve mineralleri kullandiginda hem sacin hem cildin kendini cabuk yeniler ,bakim derken sacin kuru ise nemlendirici bakim yapmalisin ve haftada birkez derin bakim en az 20 dakika bekletmek uzere bir bakim.sacini analuze yaptirmalisin bir sac hekiminden ona gore urun secip kullanmalisin sacin kendisini toparladigini sacin elastiginden anlarsiniz ,bir tel sacinizi her iki yone gerdirdiginizde lastik gibi gevserse nem orani iyidir ama saciniz hemen ilk germede kopar ise ,sacinizin acilen iyi bir derin bakima ihtiyaci vardir , sac kendini toparlayana kadar bakima devam ,hem icten hemde distan saci beslemelisin!a.s.:nazar:

slm canım benim saclarım cok dökülmeye başladı hiç bukadar dökülmezdi kel kalacam valla ne yapayım ne tavsi ye edersin moralim bozuluyor
merhaba canim onceliklen allah seni cocuklarina bagislasin,allah nazardan saklasin ! sacinin dokulmesinin birkac nedeni olabilir ama bunu bilmemiz lazim neden!? herhangi bir vitamin eksikligi-hormon bozuklugu,dogumlardan sonra hormonlarin dengesinin bozulmasi yani-triod bezlerinin iyi calismamasi-stress ! sende hangisi var bunlari ogrenmen icin bir doktora gidip kan testleri yaptirmak gerekir ozaman belli olur ! eyer saclar dokuluyorsa mevsim deyisikligi disinda ve gunde 120 telden fazla ise mutlaka bir doktora gitmelisin !a.s.:nazar:

Selam Gülcan..Benim sana bi sorum olacak Benim saçlarım çok zayıf ince telli az gürleştirmek için ne yapmalıyım..Lütfen yardım et:((

valla hemen sorayım ya ton açtırma işlemi nasıl yapılır
merhaba , ton actirma derken sacinizi sadece 1 veya 2 ton rengini actirmak istiyorsaniz normal sacinizdan 1,2,3 ton acik bir renklen boyatip actira bilirsin ama saci rofle veya golge ile actirmak istiyorsan ozel acicilar vardir bu urunlen saca islem yapilir 15 dakika bekleme suresini fazla acmamak uzere tabiki uzun kalirsa sacinizi yakar , bu verilen sure sonrasi sac iyice durulanir ve uzerine gerekirse birde cila attirilir , cila derken sac telinin uzerindeki pullari tekrar kapatmak icin cunku acici urunler sacin pullarini acar ve boylece sacin kendi rengini olusturan pigmentlerini sactan atar ,sac acma islemi bittikten sonra sacin pullari genelde acik kalir buyuzdende cila islemi yapilira.s.:nazar: tekrar pullarin kapanmasi icin !

Selam Gülcan..Benim sana bi sorum olacak Benim saçlarım çok zayıf ince telli az gürleştirmek için ne yapmalıyım..Lütfen yardım et:((
slm! saci guclendirmek icin keratin iceren sac urunlerini kullanirsan sacin hem koklerini guclendirirsin hemde kopma yada kirilma gibi seyleri onlersin,keratin sacin kirik ve gucsuz olan yerlerini saglamlastirir ve besler,samuanini ince ve cansiz telli saclar icin olanini kullan saci agirlastirmaz !a.s.:nazar:ayriyettende sacin gur gozukmesi icin hile yapabilirsin -soyle:sacin aralarina birkactane incecik rofleler atira bilirsin buda saci gurlestirir,gorunumde saci gur gosterir !

herkese selam . saçlarım çok dökülüyor yıllardır döküle döküle seyreldiler..ne tam düz ne de dalgalı saçlarım ve ben iri dalga yaptırmak istiyorum.saçlarım şu ana belime yakın .ama yanarlar yıpranırlar die korkuyorum ayrıca dalgası sık olmıyacak ama bakım işi beni düşündürüyor sürekli köpük falan kullanmak zorunda kalırmıyım ??
slm ! aslinda perma guzel gozukuyor ama cokta sahmet ister ve ayriyetten ben bir kuafor olarak hic tavsiye etmem cunku permada doke bilir surekli seklendirici urunler kullanmak zorundasiniz . iri dalga permada zor perma bigodisinin en kalin olani bir puro genisliginde cokta iri sayilmaz yaptirdiginizda (?) CADIARZU bence saciniza guzel bir kesim ilen hos gorunmesini saglaya bilirsiniz,dokulmesine karsi hic bir doktora gorunmeyi dusunmedinizmi belki hormonlarinizda bir uyusmazlik bir sayiflik vardir !?a.s.:nazar:

merhaba gülcay hanım.benim saçlarım 4 aydır fln dökülüo bütün tahliller normal çıktı son günlerde saç derimde kaşıntı hafif yanma var acaba yeni saçlarmı çıkıyo küçük küçük saçlar var yeni çıkmış ama çıkarken saç kaşınırmı
merhaba evet kasinti yapabilir yeni saclar cikarken , yada saciniz beyazlarkende kasinti yapar ,kafa derisi kuru isede kasinti yapabilir , sacin boyasi geldigindede kasinti yapabilir bunlar olabilir herzaman. Benden tavsie kafa derisi icin ve sac koklerini guclendiren urun var su gibi gozukur ama kafa derisine masaj yaparak her yikamadan sonra uyguluyorsunuz sac dokulmesini azaltir ve sac koklerinide guclendirir !a.s.:nazar:

saçım siyah rengini saça zarar vermeden nasıl açarım kızıl boya denedim sadece ana saç açıldı ne yapabilirim
merhaba! onceliklen sacinizi kendiniz boyamadan bir kuafore danissanizdi diyorum siz sacinizi bilmeden yipratiyorsunuz bastan zaten ! normelinde sacinizi iki seyansta rofle ve golge yaptirarak actira bilirdiniz saci fazla yipratmadan tabi,ayriyetten kizil niye yaptiniz sacinizin rengini acmakmi istiyorsunuz yada renginimi deyistirmek istiyorsunuz !? eyer sacinizi acik kahveye yada sarisina dogru bir renke istiyorsaniz bu kizil seciminiz cok yanlis olmus,kizil bir tonu sacinizdan biraz zor atarsiniz atmak icin fazla islem gormesi gerekir buda sacinizi iyice yipratir ve kurutur ,kirar .size tavsiem sacinizi hicbir karisimi olmayan saf bir kahve rengine boyatmaniz ,aradan 1-2 ay sonrada uzerine birkatc rofle atirirsiniz .a.s.:nazar:

selam gülcay hanım bişey sorcam acil cevaplarsan sevinirim sığır iliyi kullanmak gerçekten işe yarıyomu? saçı çoğalttını duydum benim saçlarım ince telli ve çok seyrek çokta dökülüyo acaba bu sığır iliyini kullansam iyi gelirmi yardımcı olursan şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba ! sigir iligde ne ? ! bence cok guzel urunler var saci guclendiren siklastiran onlardan kullansaniz daha iyi olur ! her duydugunuz sizin saciniza iyi gelicek diye birsey yok ama iyi bir kuaforunuz varsa eyer size iyi bir anolize yapip saciniza uygun bir urun tavsie ede bilir . Kafa derisini besleyen ve sac koklerini guclendiren urunler var her kuaforde bulunur aslen yoksa eczanedende bulabilirsiniz bu urunu her yikamadan sonra kafa derisine masaj yaparak yedirin cok sividir su gibi ama icerisi ve sonuc saglamdir,isirgan otundan yada sarimsak kokunden yada minerallerden olusur . dokulen saclarin yerine yenilerini cikarir ve sacin dokulmesinide engeller ve besler !a.s.:nazar:

saçımı kuafor kızıla boyadı ama sadece ana saç açıldı alt taraflar simsiyah duruyor önce kuafdörü değiştirip sonrad adediğniz gibi kahve tonlarıyla açarım ilgilendiğn için çok teşşekkür ederima.s.

slm canim ! evet malesef cogu kuaforler siyah saca kizil boya yada kizil rofle atarlar cunku saci acmaktan korkarlar yakarlar diye,aslinda saci yipratmadanda acabilirler ,sen dedigin gibi iyi bir kuafor bul senin istegini ve sacina iyi bir anoluse yapan !a.s.:nazar:

arkadasim ya benim saclarim cok dokuluyo ama 5 yada 6 yildir boyle oyle az sacim kaldiki simdi nerdeyse hic yok:1no2:kucuk parmagim kalinliginda bile degil o kadar ince napmaliyim sence:çok üzgünüm:
merhaba ! canim hic doktora gozuktunmu bu nedenden dolayi,bir hormonlarini test yaptirsan diyorum belki icten gelen bir rahatsizligin var !?:teselli:a.s.:nazar:

gülcaycım benim saçlarım kıvırcık ama ben kahkül kestirmek istiyorum çok beğeniyorum kahküllü olanları sence kestirsem kötü dururmu.
slm ! eyer profildeki resimdeki sensen olabilir fena durmaz ama kahkulunu tam goz izasinda kestirmelisin cok kisa olmamali saclarinin kivircik olmasi sorun deyilki sacin yine kivircik kalabilir sadece kahkulunu biraz duzlestirirsin sekil verirsin olur!a.s.:nazar:

Gülcay canım benim sorumu görmedin sanırım tekrar ileteyim sana cevaplarsan sevinirim
slm ! benim beyendigim marka schwarzkopf ikincisi loreal dir. Eyer sacinin dogal olmasini ve roflelerin tamamen kapanmasinin istiyorsan karisimi olmayan saf bir kahve rengine boyamalisin -yani boya paketinin uzerindeki NR. tek nr.olmali yani 569 falan deyil sade 5 olmali ozaman saf renk oluyor ama ilada cukulata kahve rengi istiyorsan aynen o rengi secip boyuyorsun ! saglik dilerim gorusmek uzere!

bir soru soracaktım kızlar. saç köpüğü mü yoksa spreyi mi daha zararsızdır?? bir de saç köpüğü nasıl kulllanılır. cevap yazanlara şimdiden teşekkürler Şeniz
slm ! sac kopugu sac spreyinden daha az zararlidir zararli derken saci daha az sertlestirir spreydeki silikon daha fazladir

slmlar.benim sorunum saçlarımın çok çabuk kırılması.saçlarım kırıldıkça ben kestiriyorum ve bu yüzden hiç uzayamıyo.saçlarımı taramıyorum kırılıyo diye fönde çektirmiyorum.kendi dalgasında kullanıyorum.15-20 günde hemen kırılmaya başlıyo. acaba ne yapabilirim?bana ne önerirsiniz acil cevaplarınızı bekliyorum.umarım işe yarar...şimdiden tşkler
slm canim neden kirildigini anlamam lazim once,sebebini sacini acikmi kullaniyorsun sacinin uzunlugu omuz ustundemia.s.

Back