Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclar Üzerinde Uzmanligim Var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sizce saclarimizi sik kestirmelimiyiz

• Ankete Katılan
    460
cilt bakımı uzmanlğımda var demişsin benim gözaltı morluklarım var doktora gittim sağlık açısından bi sorunum yokmuş. bazen artıyor. önereceğiniz bişey varmı?

cnm o zamn sana sormus olym :)madem cvplıyosun :) smdi bnm saclarımı düzenli uçlarmdan aldrdgm halde hep ucları incelio ve kuruo napamam gerekio acaba cnm ??????

merhaba canım benimde bir sorum olacak.saçlarım çok çabuk yağlanıyor ve koku oluyor hergün yıkamam gerekiyor.bitkisel şampuanlar kullanıyorum ama fayda etmiyor.şuanda ısırgan otlu şampuan kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Evet benimde saçlarım yağlanıo. 2 günde bir yıkanması gerekiyor. Üşeniyorumda,sıkılıyorumda..
Ihlamur,kil vs dışında önerebileceğin birşey varmı acaba? Şampuanda olur fakat pahalı olmayanlardan... :) Yardımcı olursan çoook sevinirim canım. :1rolleyes:

meraba benmde bi sorum olucakopuyorumnanaktan ben daha önce saçımı hiç boyatmadım aslında boyatmakta istemyrm rengini sevyrm ama saçlarım çok kırıldı cansız ve mat duruto kuaförmde boyatrsam daha sağlıklı canlı duracağını sölüyo kestrmekte istemyrm napabilirim yardımcı olursanız çok sevnrm

benim saçlarım kuru sert ve sürekli kabarıyo.ayrıca kıvırcık olmasına rağmen bukleleri hiç düzgün ve belirgin değil.bu yıpranmış saçı doğal yollardan nasıl düzeltebilirim tavsiyeleriniz neler?

gulcay merhaba sadece sac hakkinda uzmanligim yok demisssin cilt hakkindada uzmanligin varmis benim bi arkadasimin yuzunde belrgin gunes lekeleri var bu lekelerden kurtulmak icin ne yapabilir acaba?

Merhaba Gülcay
Saçlarım omuz hizasında ve röfleli. Dökülme yok. Aşırı derecede olmasa da biraz kırık var saçlarımda.
Elseve şampuanın içine çam terebentin katarak kullanıyorum. Her duş sonrası saçlarımın nemini havluyla aldıktan sonra Request saç onarıcı serum sürüyorum.Sonra da saçlarımı kurutuyorum,önce makinenin ılık ve yavaş hızıyla kurutmaya başlıyorum,sonra da sıcak ayarında kurutmayı bitiriyorum.

Saçlarıma ayda 2-3 kez bakım yapıyorum : Zeytinyağı-badem yağı-susam yağı+bepanthene ampul-evigen ampul karışımını saçıma sürüp iki saat bekletip yıkıyorum.

Yaza kadar saçlarımın uzamasını istiyorum.Ayda 1.5 cm uzuyor normalde. Daha fazla uzatma ihtimalim var mı acaba?

benmde saçlarmın uçları acayip kırıldı bir senedir de uzatıyorm çok uğraştım uzasn diye o yüzden kestirmekte istemiyorm kırıklarını al deyince kuaföre baya bi kesiyo:(ama bu kırıklardan da kurtulmam lazım??:(

merhabalar.Benim saçlarımda düz,ince telli ,gür ve belimin çok az yukarısında(ayrıcada röfleli saçlarım).Teyzem kuaför ve çok kaliteli olduğunu söylüyor saçlarımın.Onları çok seviyorum:D
Loreal elseve sampuan ve ayrıca saç kremini kullanıyorum(kremi kullanmazsam taramak çok zor oluyor:)
Sorum şu saçımda ara ara kepeklenme oluyor fakat saçımın tamamında değil sadece alnımın yukarısında kalan çok ufak bir bölümde onun haricinde bi yer kepeklenmiyor sadece alnımın az yukarısında kalan kısımda.NEden olabilir iyi durulayamıyormuyum acaba orayı?

ben şeyi çok merak ediyorum mesela bnm saçlarım dalgalı saçlarımı düzleştirmem saçlarımın yapısını bozar mı dalgalarını falan bozar mı kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kuaföre ne zaman kırık aldırmaya gitsem kısacık saçlarla eve dönüyorum.artık kestirmekten korkar oldum .

benım saclarım uzamıooo tepelerdeee :((( ön arka ense heryer uzun,ama tepemde bölge 3-4 cm hep aynı senelerdırrr..
SAC KÜSER MIII

Saclarim baya yanık bitmiş durumdaydı. Bakımlar vitamin destekleri biraz durumu toparladim ama dipten saçlarım uzuyo boydan hiç değişiklik yok neden böyle anlamıyorum. Lütfen yardimci olursan çok sevinirim Gülcay

Back