Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclar Üzerinde Uzmanligim Var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sizce saclarimizi sik kestirmelimiyiz

• Ankete Katılan
    460
gülcay merhaba.....ben sacım için ilac yapmak istiyorum.saclarımda dökülme sorunu yok fakat cok seyrek.elimdeki malzemeler:
bepanthene krem
bepantene ampul
evigen (e vitamini)ampul
tatlı badem yagı
sarımsak yagı
hint yagı
zeytin yagı
yılan yagı
evet ben bunlarla ilac yapmak istiyorum.gerekirse sıgır iligi de bulabilirim.lütfen bana yardımcı ol......
slm canim!niyekine saydiklarin urunlerin hepsi saca iyi gelen seyler tabiki ama hangisinin senin sacina iyi geldigini kendin kesvetceksin onu haftada bikere uygulayacaksin ilac yapmana gerek yokki,seyrekligi icin icten kullanman gereken vitaminler var onlari kullanmalisina.s.:nazar:

gülcaycım erkek tipi saç dökülmesi hakkında bi bilgin varmı.benim 4 aydır saçım dökülüo önleri hafif seyreldi şakaklarımda hafif açılmalar var ama doktora gittim hormonların normal dedi tiroid hormonuna bakılarak erkek tipi olup olmadığı belli olurmu dökülmenin.biraz bilgi verirsen eğer sevinirim.
merhaba kusura bakmayiniz uzun zamandir siteye ugrayamiyorum isim cok yogun oldugundan dolayi. evet tiroid hormonlarindan erkek tipi olup olmadigi belli oluyor kan orneginden yapilan testlerde cikiyor hormonlarin ne durumda oldugu iyi bir doktorunuz varsa size yardimci olur sanirim bu durumda,doktorunuzun size vericegi hormonlarinizi dengeleyecek bir ilac, her gun almaniz gerekicek doktorunuz size suresini belirlicektir ve iki ay sonunda tekrar bir kan testi yapilarak hormonlarinizin durumunu ogrenebilirsiniz suan size sadece bukadar yardimci olabilirim eger irsi bir durumunuz yokise . saglikli ve huzurlu kalin gorusmek uzere!:nazar:

cevaplarınızı hala bekliyorum...

selam ! pardon canim siteye uzun zamandir ugrayamadim kusurabakmayin lutfen ! sac kirilmasini engellemek icin onceliklen sacinizi ltfen fazla yipratmayan sikistirmayan kestirmeyen ve surturmeyen taraklarlan tarayiniz ve ayni sekilde toka kullaniyorsanizda ayni seylere dikat ediniz , sacinizi besleyici sampuanlarlan ve bakim kremlerinlen yikayiniz ve haftada bikez derin bir bakim uygulayiniz yani saci ozel yaglarlan veya nemlendirici urunlerlen surup 15-20 dakika bekletiniz daha sonrada ilik suylan durulayiniz ( sicak su olmasin ) parlakligini kaybetir eger sacinizi boyatiyorsaniz boya oncesi hakiki seytin yaginlan sac uclarina onceden surunuz ve 15 dk bekletiniz daha sonra boyayi direkt uzerine uygulayiniz bu yontem sacinizin zaten kuru ve kirilmaya egilimli yerlerini kirilmaktan ve yanmadan korur !gorusmek uzere bye !:nazar:

selam benimde bir sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim canım saçlarım kıvırcık.hep dümdüz saçlarımın olmasını ister imrenirim hep fönletiyorum ama tabi yıkayınca tekrar kıvırcık oluyor ben tamam kıvırcıkta güzel ama ben hep düz istiyorum araştırdım biraz defrize diye bişey varmış 6-7 ay kadar saçlar düz kalıyormuş yapmamı tavsiye edermisin bazı kuaförler yapmıyor sağlıklı değilmiş anlamadım neyi sağlıklı değil anlatmıyorlar bazı arkadaşlarında saçları yakıyor diyor canım sen ne diyorsun ne yapayım zararı varmı varsa ne şimdiden saol canım...
selam canim ! kusura bakma ltfen uzun zamandir ugrayamadim sitaye cok yogunum ! evet saci yipratiyor sonucta ilac kulaniliyor ayni permadaki gibi yanliz bu kivircigin tam tersi oluyor duzlestiriyor ama sonucta bir islem ve ilaclan yapiliyor ve surekli yapildiginda saci yipratiyor kurutuyor kiriyor . saglikli kal ,gorusmek uzere!:nazar:

Bİ SORUM OLACAKTI..

zinco şampuan kullanıyorum..zincoya başlamadan önce saçımı çok yıpratmıştım.zincoyu 3 günde 1 kullanıyorum 2 yıkama yaparak.Zarar görmüş saç derilerini sıık yıkamak ve şampuanı fazla kullanmak daha çok yıpratıyormuş.saç derisi hasarlı olduğu için daha hassas oluyormuş.sizce bu doğrumu?

Saçımı 2 günde 1 yıkadığımda veya şampuanı biraz fazla kullandığımda saçlarım yıpranıyor.3-4 günde 1 az şampuan kuıllanarak yıkadığımda saçlarım daha dolgun hafif ve canlı oluyor..

Kullanıma nasıl devam etmeliyim.zinco şampuan saç derimin cinsine uygun bi şampuanmı?
selam ! kusura akmayin sitaye uzun suredir ugrayamadim ozur ! saci uc gunde bir yikamak en uygunudur ne sac derisini yipratir nede saci kurutur ! sacinizi yikarken lutfen az sampuan kulaniniz fazlasi sacinizi ve kafaderisini tarik edebilir kurutur ve daha sonrasi yaglandirip kepeklendirir ! sacinizi nemlendirici urunlerlen yikayiniz ve ilik suylan durulayiniz sicak olmasin sacin parlakligini alir yoksa !saglikla kalin gorusmek uzere bye !:nazar:

selam ! kusura akmayin sitaye uzun suredir ugrayamadim ozur ! saci uc gunde bir yikamak en uygunudur ne sac derisini yipratir nede saci kurutur ! sacinizi yikarken lutfen az sampuan kulaniniz fazlasi sacinizi ve kafaderisini tarik edebilir kurutur ve daha sonrasi yaglandirip kepeklendirir ! sacinizi nemlendirici urunlerlen yikayiniz ve ilik suylan durulayiniz sicak olmasin sacin parlakligini alir yoksa !saglikla kalin gorusmek uzere bye !:nazar:

Ben zeytinyağlı & ısırganotlu sabun kullanıyorum, bayada bir sürerim ve köpürtür masaj yaparım oda saç derisini dediğiniz gibi tahriş edebilir mi :sm_confused: ? Kuruluk hiç olmadı :nazar:.

canım ben saçıma su dalgası yaptırmak istiyorum ama yıpramasından, tülermesinden we rahat kullanamamaktan korkuyorumfisfisfis jöle ve köpük kullanmayı sewmiyorum 7/24 tarzı kremlerle fln rahat kullanabilirmiyim onu sormak istiyorum???
bide saçlarım ne düz ne dalgalı...yani şekle sokamıyorum o yüzden istiyorum su dalgasını,sürekli düzleştiriciden çok yıprandı artık...sana bulabildiim en yakından saçımı görebiliceğin bi fotomuda yolluyorum,hani saç cinsimi görünce daha rahat cewap werirsin die..ama bu fotoda uçları dalgalı fön war saçımda...
biyerde goldwellin bitkisel ilacını kullanarak yapıcaklarını sölediler ama güwenemedim 60ytl dedi fiyatınıda..
çok şey yazdım canım kusura bakma ama yardımcı olursan çok sewinirim gerçekten,şimdiden teşekkür ederim canıma.s.:utangac:

p3160034ek2.jpg

merhaba gülcay hanım bnm saçlarım çok dökülüyıor yani kökleri çok zayıf sanırım onun için hangi bakımları yapmalıyım sizce doktora gittim demir verdi ama hiiçbişe yaramadı hala döküüülüo napmalıyım kel kalıcam galpaaa saçlarım çok zayıf artı yağlı saç tipine sahibim sizce ne yapmalıyım bi aralar bu çamterebentini kullandım o yaptı sanıırm ondan snra saçlarım çok kötü oldu:(tavsiyelerinizi bekliorummm

Gülcaycim Merhaba Benimde Bir Sorum Var Siyah Boyanin üstüne Sari Boyayla Boyandiği Zaman Nasil Olur Boyam Baya Akti Yanliz.acaba Tutarmi Ne Rek Olur Sence.cevapşarsan Sevinirim Canim

gülcay hanım saçlarım uzamıo beenim çok üzülüyorum :1no2: bu konuda bi fikriniz war mı bide bu life time hare care die bi saç tırnak witamini war ondan kullanıyorum bi bilginiz war mı acaba lütfeeeeen ya a.s.

merhaba gülcan benım saçlarım gür kalın tellı böle oluncada çok kabarıyo fonsüz kullanamıyorumm şu anda rofle var ve çok yıprandıgı için kestırdımm omuzlarımda sana ıkı sorum var 1: kabarmasını nasıl önlerımm 2: hızlı uzamasını nasıl sağlarım (tabı sağlıklı uzamasını ) şimdıden cvp için tşk ederimm ıyı gunler dılerım

öncelikle böyle bir sayfa açtığınız için teşekkür ederim
sorum şu: 4 ay önce çok yoğun bişekilde dökülmem başladı aslında 8 aydır yoğun dökülüyor ama son 4.ayımda dermatolağa gittim testlerim yapıldı ve demir eksikliğine bağlı kansızlık teşhisi kondu bu yüzden saçım çok dökülüyormuş neyse 4 aydır kan ilacı + çinko tablet içiyorum fakat dökülmem %30 durmuştur belki korkum şu eskiden yani 8 ay öncesine kadar çok gür saçlarım vardı dökülen saçlarım çıkar mı ? kansızlıkdan dolayı saçlarımda ilerde açılma olur mu vede ampuller uyguluyorum saçıma yeni saç çıkımında etkili olduğu için başka önerebileceğiniz bişey var mı?
teşekkür ederim.

merhaba gülcay cnm benimde çok acil yardıma ihtiyacım var,engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.benim saçlarım çok uzundu taki sarıya boyatana kadar.eşim istedi bende sarıya boyattım ama ne boyatma...eblime kadar olan saçlarım nasıl koptu anlatamam kopmayla kalsa ii..boyatmanın üzerinden 2 ay geçti hala saçlarımın bir bölümü hamur gibi taradıkça kopuyor pişmaniye gibi çok inceldiler..n'olur yardım edin bana eski saçlarımı çok özledim kısalmasına bişey demiyorum ama o hamur gibi olan kısmı nasıl iyileştirebilirim,kestirsen neresine kadar taa kökten başlıyor o hamurluluk,banyo yapmaya korkuyorum..lütfen yardım edim teşekkürler..

mrblar bnm çözm bulamadğm bir sorunum var saçmlı ilgli.bn yazn saçmı uzatmak için bi saç maskesi ve çeştli yağlar kullandm ve bunlar saçmı döktü brkmama rağmen saçmn döklmsi yeni durdu diyeblrm.va ayrca saçmda yağ kalmadı kupkuru.hç yağlanmıyor.ve mat duruyor.szce napmalym.saçlarmı geri istiyorum:(

gulcay hanım yok galıba yaaa bı sorum olcaktı kendıne yavfff:(((kaydirigubbakcemile2 yada cok yuklendık bırden o yuzden kactıdelikafadulden:1shok:

Back