Cok güzel güle güle kullan canim.
Yalniz bu renk bir kac yikamaya akip turunculuk alttan cikacaktir o yüzden diger boyamanda küllü renkler kullan. Loreal majirel 7.11i öneririm. 6.0 ile karistirip cok dogal bir renk elde edebilirsin.
merhabalar saçımı kızıla boyatmaya karar verdim.saç modelim önü uzun arkası kısa ve koyu kestane.beyaz tenliyim(pembe:)saçlarım bu sıralar çok dökülüyor açtırmak istemiyorum.daha önce hiç saçımı boyatmadım ve saçlarım dahada yıpranır mı die korkuyorum.bioblas yada bitkisel şampuanlar kızılı hemen akıtır mı?saçımın dökülmesini durdurmam gerek.bide resimdeki bu tonu hangi boyayla elde ederim açtırmadan tutar mı?
Yalniz bu renk bir kac yikamaya akip turunculuk alttan cikacaktir o yüzden diger boyamanda küllü renkler kullan. Loreal majirel 7.11i öneririm. 6.0 ile karistirip cok dogal bir renk elde edebilirsin.
Yalniz bu renk bir kac yikamaya akip turunculuk alttan cikacaktir o yüzden diger boyamanda küllü renkler kullan. Loreal majirel 7.11i öneririm. 6.0 ile karistirip cok dogal bir renk elde edebilirsin.[/QUOTE
Merhabalar,
loreal majirel i nereden tedarik ediyorsunuz? ben ankarada aradım bulamadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?