- 2 Ağustos 2016
- 90
- 64
- 93
- 32
Rica ederimOnu deneyeyim o halde, teşekkür ederim
kızlar merhaba saçm ilk resmdeki gibi ama alttakirenge boyamk istiyorum hangi renkleri kullanmam gerek yardm eder misinz? sadece uçlrda fındık kabuğu rengi vr diplr kndi rengim
tutar mı pekiPalette 7.77 ve Palette 8.77 karıştırın. Ya da İgora 7.77 ve 8.77.
Kesinlikle tutar ve ikinci boyamada dahada iyi oturur.tutar mı peki
çok teşekkür ederim :)Kesinlikle tutar ve ikinci boyamada dahada iyi oturur.
Rica ederim :)çok teşekkür ederim :)
Bu cumartesi sacimi birer tup L'oreal Paris Majicontrast Kizil ve Igora Royal Kirmizi Yogunlastirici ile karistirip boyayacagim. Bana sans dileyin :)
Saçlarım kına bayadır yakıyırum yakarken içine zerdeçal ve soğan kabuğu koyuyorum ama sıkıldım bayadır ve kına sadece güneşte yoğun kızıl oluyor ben de boyamayı düşünüyorumKizlar kina ile sacini boyiyan varmi? Rengi nasil oluyor tam olarak ?
Karar degistirdim bugun boya alirken Majirouge C6.66 ve Majirel Mix Kizil aldim. L'oreal Paris harici bir seyi sacima surmeye cekiniyorum cunku L'oreal Paris sacimda guzel tutunuyor. Boyalari assagiya ekledim. Oncesi ve sonrasi fotograflari cumartesi aksam yukleyecegim. Boyalarin resmini asagiya attim. Bakalim heyecanliyimMerak ettim şimdiden saçının resimini paylaşabilirsen :)
Kolay gelsin.
Karar degistirdim bugun boya alirken Majirouge C6.66 ve Majirel Mix Kizil aldim. L'oreal Paris harici bir seyi sacima surmeye cekiniyorum cunku L'oreal Paris sacimda guzel tutunuyor. Boyalari assagiya ekledim. Oncesi ve sonrasi fotograflari cumartesi aksam yukleyecegim. Boyalarin resmini asagiya attim. Bakalim heyecanliyim
Eki Görüntüle 2072255 Eki Görüntüle 2072256
Rica ederim :)
Çılgın bir kızıl arayanlara omega plus lal kızılını öneririm fakat saçımı çok yıprattığını düşünüyorum. 10 yıldır kızılım en uzun palette sonbahar kızılını kullandım artık tatmin etmiyor rengi turuncumsu geliyor ama saçım çok sağlıklıydı yıllardır. B Browneyes merakla bekliyorum sonucunu omega plusın renginden çok memnun olsam da yıpratmayan bir markaya geçmem gerek yani daha az yıpratan
Denedim kızıl yansıması yoğun oldu ama ne yazık ki yine hüsran. Güneş ışığı hariç içeride gene çok koyu kahve. Şimdi kırmızı açıcı ile açıp boyayacağım artık son çare olarak. Ama şunu söyleyeyim saçı kesinlikle yıpratmıyor bu boya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?