Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Bende bu atalar bakır kahve kumrala taktım.bakır kumral boyayan var mı 6.4 diye geçiyor ?
plaetteye bayılıyorum bence bi süre dinlendirin zaten kızıl cok cabuk akan saç şuan kuruysa sacınız bol bol nemlendirin yag bakımı yapın sonra saçlarınızı boyayın derimBirçok marka denedim en yıpratmayan palette , en kalıcı renna kızıl için ama çok kuruttu sanırım devam etsem mi kararsız kaldım
Selam! Benim de saçlarım koyu kestaneydi ve kızıl saç renginde istediğim tonu yakalamak adına kuaförüme gittim. Kuaförüm saç rengini açmak için oriel değil bir başka doğal kür kullanıyor. Birçok kuaför artık oriel istemiyorsanız o bitkisel bileşimden kullanıyor ama önce bünyesinde bu karışımı bulunduran bir kuaför bulmanız tavsiyemdir. Bir de kızıl saç için ilk önce saç komple açılır ve boyanır, fakat sonraki dip boyaları için hiç açma işlemi uygulanmadan direkt kızıl boya sürülür. :)arkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?
88.34u bilmiyorum ama 7.66dan fazla koymayin bence, bordoya calan bi kirmizilik veriyo koyu oluyo. Yani az az karistirin.88.34 ve 7.66 yı karıştırmayı düşünüyorum ben alt zeminim baya açık orta bir bakır gibi ama kızıllıklarda var nasıl bir şey çıkar fikir verecek olan varsa sevinirim . Ben kızıl yansımalı bir bakır istiyorum aşağı yukarı şöyle bir şey
88.34u bilmiyorum ama 7.66dan fazla koymayin bence, bordoya calan bi kirmizilik veriyo koyu oluyo. Yani az az karistirin.
Benim de cok acik(artik sariya calan) bi bakir, ben de 8.43e bikac damla 6.60 damlatarak kizil yansimali bakir elde etmeye calisicam bakalimm
Merhaba kızlar saclarim Hürrem bakırı yalnız çok açıldı güneşten hatta sarılık yansıyor nasıl koyu tarçın bakır yapabilirim?