merhaba arkadaşlar.bende çilek kırmızısı aldım kuaföe malzemesi satan bir siteden hemde çok uygun fiyata 8 kutu,bir litrede %40 oksidan peroksit aldım.daha önce sayoss kırmızı ve garnier koyu kızılı karıştırıp boyadım çok kolyu tuttu.yılmaşından buyana akmasını bekliyorum iyice açılsın.boyayacağım ama acayip merak ediyorum.aldığım boya lilafix daha önce bir yıl boyunca bu boyaynın açık tütün kumralını kullandım.memnun kaldım.insallah buda güzel tutar.birde çok uazttım bişiyorum.benim kaşlarım koyu kahve.sizler saçları kızıla boyayınca kaşlarınıza ne yapıyorsunuz.fotografı olan varsa çilek kırmızısı saç renginde merakımız gitmiş olur.teşekkür ediyorum ilgilenenlerede ilgilenmeyenlerede.
Canım ben saçımı boyarken kaşlarımıda boyadım , öyle olmasından da yanayım.
Kızıl- sarı gibi renklerde doğallık açısından şart bana göre.. Biraz ona da sürüver ne olucak .. xD
korkuyorumya kaş kızıl saç kızıl komik olmasın.
Hayırlı olsun canım.
arkadaşlar daha çnce yazmıştım buraya.çilek kırmızı ile boyadım saçımı.ama koyu bir kızıl oldu.tam istediğim renk olmasada idare eder.çok açık olacak rengi diye korkuyordu eşim,istediği gibi oldu.
Hayırlı olsun canım.
bende aşk alevini kullanıyorum yaklaşık 2 senedir 3 4 boyamadan sonra tam rengi yerine geldi bide o rengi deneyin isterseniz:)
bende aşk alevini kullanıyorum yaklaşık 2 senedir 3 4 boyamadan sonra tam rengi yerine geldi bide o rengi deneyin isterseniz:)
kızlar bişey sormak istorum bana bi akıl verin lütfen.
saçlarım kızıl yapmak istiyorum ama şuan patlıcan moru illa açıcımı kullanmalıyım.
yoksa üzerine açık renk bi kızıl sürsem tutar mı???
cevaplarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?